×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki odlašanje vrhunca

Elementi 33 do 64 od 243 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Ti trije prijatelji bodo podpirali vašo erekcijo, jo podaljšali in okrepili orgazem. Niste prepričani o velikosti erekcijskega obroča za vaš penis? V tem kompletu ne boste našli 3 velikosti, med katerimi lahko kadar koli izberete pravo.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Želite doživeti ekstremen in dolg užitek? Preizkusite ta komplet prstanov! Zagotovo pravite, da je za kaj 3 neuporabno… Res pa je nasprotno! Z njimi zmagajte, postavite na penis ali celo na moda. Upočasni vaš ejakulacijo, okrepi vašo erekcijo in okrepi vrhunec. Narejene so iz prijetno upogljivega silikona, ki je mehak in vas ne bo vlekel za lase.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite skupni užitek z dorcelovim klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Narejen tako, da je udoben in žari v temi! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance Glo je izdelan iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte ščepec vibra in nenadoma bo vaše ljubljenje polno še bolj veselih izkušenj! Ta silikonski vibrirajoči prstan Pretty Love bo poskrbel za užitek za oba partnerja. S svojim teksturiranim delom bo nežno vibrirala klitoris in z enim obročkom umaknila njegov penis ter tako okrepila in podaljšala erekcijo, z drugim obročkom pa se zatakne za moda, zahvaljujoč temu pa bo ostala na mestu. Oglejte si več navdušenja nad ljubečim seksom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lid'L Extra

    Ali hrepeniš po večji velikosti in popolnem zadovoljstvu za svojo ljubico? Rešitev za vas je ta navada penisa z značilnim želodom in dražečimi izrastki. Narejen je iz želatinske gume, ki je varna za telo in jo je treba kombinirati z mazivi na vodni osnovi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Ali potrebuje malo podpore med seksom, da bo vaša erekcija trdnejša in vrhunec intenzivnejši? Ta komplet 3 silikonskih prstanov s kovinskim videzom je idealen za vse, ki niste prepričani o velikosti ustreznega prstana. Poleg tega lahko prstane uporabljate na različne načine in jih nosite več naenkrat. Uživajte v dolgotrajni erekciji s fleksibilnimi obroči iz varnega silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ta erekcijski prstan vam bo všeč predvsem zaradi udobja, ki ga zagotavlja ergonomsko nastavljiva velikost. Zategnite ga po želji in izberite močnejši ali šibkejši oprijem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski penis prstan iz visokokakovostnega TPE materiala Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Podaljšajte svoj penis in okrepite svojo stimulacijo, ljubezen s to ovojnico bo neprimerljiva! Prozorni vibrirajoči penis rokav znamke Crystal Clear je izdelan iz mehkega in fleksibilnega materiala, ima želeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Prilepi se na vaš penis, pospešuje erekcijo in zahvaljujoč obročku za moda se bo vedno držal na mestu. Zato ga oblecite in razveselite svojega partnerja z daljšim timskim delom in vzdušjem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvojni prstan za dvojna čustva! Ne samo, da bo zategnil vaš penis pri korenu, s čimer bo okrepil in podaljšal vašo erekcijo, ampak bo poskrbel tudi za vaša moda ter jim dal neverjetno napet in vznemirljiv občutek. En obroček za penis in drugi na modih bosta razveselila vašo posodo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povečajte svojo spolno moč in užitek s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Simuliran oralni seks na zahtevo še nikoli ni bil lažji!To je potreba za človeka, ki ima nenadoma spolno zanimanje, karkoli gledate ali spite, Dolgo pritisnite gumb za vklop in kot zvočnik ali stvar tipa "Alexa" želi božati glavo...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite, da je vaša narava videti še bolj seksi? V tem elegantnem nosilcu za moda bo še bolj možat! Je razmeroma širok in izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je kakovosten in zelo trpežen. Med divjimi spolnimi avanturami nosite nosila in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Ali veste, kako narediti svoje ljubljenje še boljše? Prinesite ta edinstven vibracijski obroč iz Magic Motion in nadzirajte njegove funkcije prek aplikacije v telefonu. Njen klitoris bo navdušil s čutnimi tresljaji in mu zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo. Je čudovito elastična in udobna za nošenje. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami vibracij ali odkrijte neskončne možnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Na srečo vam manjka dodatnih 8 palcev in vibracije? Ta prilagodljiv penis rokav z daljinskim upravljalnikom znamke Rebel bo prisluhnil vašim željam! Pomagal vam bo pri kondiciji in bo razveselil ne samo vas, ampak tudi vašega partnerja, saj bo masivni želod poskrbel za podaljšek za 8 cm! Naj se tesno prilega, podprite vašo erekcijo in ga ujamite za moda, da ne pade!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Končno je tu neskončno čvrsta erekcija! Ta RingO prstan je močan, a hkrati popolnoma prilagodljiv. Penis vas ne bo le krasil, temveč ga bo tudi zategnil, s čimer bo preprečil pretok krvi in s tem okrepil in podaljšal erekcijo. Si želite dolgega in intenzivnega ljubljenja? Privoščite si ga z prstanom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite uživati v trdnejši erekciji? Pri tem vam bo pomagal petelin Jason. Z njim lahko prilagodite oprijem po svojih željah, saj je prstan nastavljiv na 5 različnih velikosti. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Vaš penis bo s tem žarečim erekcijskim prstanom osvetlil vašo spalnico s strastjo. Glow in the dark love rings so zdaj 3 žareči erekcijski prstani, ki jih lahko uporabite naenkrat ali vsakega posebej. Obroči so super fleksibilni, zato se prilegajo vsem premerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Ali hrepeniš po daljši in trdnejši erekciji? Preizkusite erekcijski obroč Blush Camo, ki je mehak in prožen, zato vam zagotavlja maksimalno udobje. Je ravna, tako da ne bo zdrsnila in je narejena iz mehkega silikona, tako da vam bo resnično udobno. Uživajte v daljšem ljubljenju, zaslužite si to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 243 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.