×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki odlašanje vrhunca

Elementi 65 do 96 od 243 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Ali menite, da vaš skupni užitek s sogovornikom ne bi mogel biti boljši? Napaka! Ta erekcijski obroč krepi moč erekcije, poleg tega pa strastno vibrira in bo ob vsakem udarcu neverjetno spodbudil klitoris. Intenzivnost vibracij je 10 in njegov super fleksibilen material obdaja vsak penis. Vstopite v področje običajnih orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Sanjate o močnejši erekciji in intenzivnejših vrhovih? Ta trio erekcijskih prstanov je kot nalašč za vse moške! Prstani so preprosti, gladki, kakovostni in vsak ima drugačno velikost. Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, ki je varen za telo, prijeten za kožo in tudi čudovito mehak, prožen in vzdržljiv.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to trojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaše moške oblike bodo v tej prevleki za moda še bolj moške! Narejen je iz zelo prijetnega in kakovostnega tekočega silikona, ki je fleksibilen in hkrati trdno drži. Nosite ga ob erotičnih večerih, ki bodo še bolj intenzivni, ali celo pod oblačili, da bo vaša bulica med nogami še bolj izrazita.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite, da ni boljšega seksa? Ta vibrirajoči prstan kot zajec vas bo prepričal v nasprotno. Sestavljen je iz zajčjih ušes in 2 obročkov, ki zategneta moda in penis ter tako podaljšata in okrepita erekcijo. Ušesa bodo nato z intenzivnimi vibracijami čutno stimulirala klitoris do neverjetnega orgazma. Raziščite, uporabite in eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči prstan za zadovoljstvo obeh partnerjev. Je prilagodljiv, zato se bo tesno prilegal na penis, njegova diamantna tekstura pa bo skupaj z vibracijami dražila klitoris med ljubljenjem. Še malo uživajte v ljubezni in povečajte svojo izkušnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta rahlo prožen vibrirajoči obroč bo podpiral erekcijo in hkrati stimuliral klitoris ali moda med seksom zahvaljujoč 10 vibrirajočim funkcijam za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan z zajčjimi ušesi je odličen pripomoček za ljubezen! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdelilnik za moda za še bolj očarljiv videz vaše moškosti! Penis bo potisnil naprej, moda pa čutno navzdol in narazen. Ustvarja zelo provokativen videz in prijetne občutke. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki vas bo udobno obkrožil in se prilagodil vašim razmerjem.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete način, kako bi vaša ljubezenska doživetja še bolj okrepili in morda celo dosegli skupne vrhunce? Mnogi pari so stavili na vibrirajoči prstan in s čistim srcem lahko rečemo, da je to čudež, ki bo spremenil vaše ljubezensko življenje. Prstan Romeri je izdelan iz svilnato mehkega silikona in vam bo ponudil eno močno vibracijsko hitrost, ki se ji ne boste mogli upreti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Narejen tako, da je udoben in žari v temi! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance Glo je izdelan iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojni mehki vibrirajoči obroč za še bolj intenziven užitek! Njegov edinstven dizajn ponuja uporabo na različne načine, vibracije pa lahko usmerite v moda ali se prepustite svojemu ljubezenskemu partnerju. Uživajte v odkrivanju vseh možnosti nošenja in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o največji blaženosti? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Namesti se za moda in na penis, ki ga prijetno napne in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Te analne kroglice so genialno povezane z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se kroglice sprostijo v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Ali potrebuje malo podpore med seksom, da bo vaša erekcija trdnejša in vrhunec intenzivnejši? Ta komplet 3 silikonskih prstanov s kovinskim videzom je idealen za vse, ki niste prepričani o velikosti ustreznega prstana. Poleg tega lahko prstane uporabljate na različne načine in jih nosite več naenkrat. Uživajte v dolgotrajni erekciji s fleksibilnimi obroči iz varnega silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ta erekcijski prstan vam bo všeč predvsem zaradi udobja, ki ga zagotavlja ergonomsko nastavljiva velikost. Zategnite ga po želji in izberite močnejši ali šibkejši oprijem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski penis prstan iz visokokakovostnega TPE materiala Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni nujno, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Končno je tu neskončno čvrsta erekcija! Ta RingO prstan je močan, a hkrati popolnoma prilagodljiv. Penis vas ne bo le krasil, temveč ga bo tudi zategnil, s čimer bo preprečil pretok krvi in s tem okrepil in podaljšal erekcijo. Si želite dolgega in intenzivnega ljubljenja? Privoščite si ga z prstanom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Tako lepo in tako priročno! Vibracijski obroč Color Pop Big ima 2 zmogljiva motorja za dvojno draženje in očarljivo razburjenje. Sam prstan je močan, a hkrati prožen in vam ne bo zagotovil le dolgo in trdno erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo ne le klitorisa. Se sprašujete, kako bi bilo z njim? Dovolj razmišljanja! Pridite, poskusite takoj!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite uživati v trdnejši erekciji? Pri tem vam bo pomagal petelin Jason. Z njim lahko prilagodite oprijem po svojih željah, saj je prstan nastavljiv na 5 različnih velikosti. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Če želite povečati intenzivnost stimulacije med ljubljenjem, poleg tega pa podpreti in okrepiti erekcijo, ni nič lažjega kot povabiti vibrirajoči erekcijski prstan! Ta iz Malesation se ponaša s super mehkim in prožnim silikonskim materialom ter močnim vibracijskim motorjem z 10 močnimi funkcijami za stimulacijo klitorisa ali mod. Obroček namestite na penis in ga zataknite za moda, ostal bo na svojem mestu tudi med bolj divjimi igrami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Vaš penis bo s tem žarečim erekcijskim prstanom osvetlil vašo spalnico s strastjo. Glow in the dark love rings so zdaj 3 žareči erekcijski prstani, ki jih lahko uporabite naenkrat ali vsakega posebej. Obroči so super fleksibilni, zato se prilegajo vsem premerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 243 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.