×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki odlašanje vrhunca

Elementi 65 do 96 od 243 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oba bosta uživala v tem zajcu! Prijetno potegne koren svojega penisa in okoli njegovih mod, njena ušesa pa bodo vznemirljivo vibrirala na njenem klitorisu. Narejen je iz silikona, zato je čudovito prožen in se ne le odlično prilega penisu, ampak se z ušesi prilagaja tudi ženskemu telesu. Ima 10 zmogljivih funkcij vibriranja, polni se prek USB-ja in komaj čaka, da se ljubim z vami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Želite okrepiti užitek ljubljenja? Vibracijski prstan Casual Love je ljubek pripomoček z dizajnom medvedka, primeren ne samo za začetnike. Narejen je iz fleksibilnega TPR-ja, tako da se prilagaja poljubni velikosti, medvedek pa bo s svojimi vibracijami razveselil klitoris. Preizkusite nekaj novega in uživajte v doslej neodkritih izkušnjah.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Verjetno že veste, da bo z vibrirajočim obročkom vaše ljubljenje še boljše in intenzivnejše, a verjetno le iščete pravega. Za vas imamo odlično novico – že ste jo našli! Dvojni vibracijski obroč Poloqueth ima vse, kar potrebujete od takšnega pripomočka. Ima obroček za penis in moda, zmogljiv motor, občutljivo vibrira na klitorisu, čudovito se prilega, je prilagodljiv, vodoodporen in daljinsko voden. On je tisti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekcijski prstan s težkimi čepi za (analno) stimulacijo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Želite, da vaš penis ni le večji in širši, ampak tudi videti odlično? Potisnite ga v prozoren Renegane tulec in se pohvalite z okrepljenim obsegom in dolžino ter pogledom na svojo posodo, ki bo v rokavu neverjetno zapeljiva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate o večjem užitku, dobesedno? Rokav tesno objame vaš penis, poveča obseg in poveča vzburjenje. Njegova kroglasta tekstura v kombinaciji s čutnim oprijemom, ki poveča erekcijo, bo zanj in zanjo pripravila osupljivo izkušnjo. V izjemno prožen material se boste zaljubili že na prvi dotik, zaključni obroč pa bo poskrbel za zadostno oporo in podporo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Two-O

    Radi uporabljate vibrirajoče obroče, a se pogosto prepirate glede vibracij? Preizkusite vibracijski obroč z dvema motorjema! Eden zanj in drugi za, vibracije za vse. Obroček je čudovito prožen in vam ne bo zagotovil le dolgo in trdno erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo ne le klitorisa, ampak tudi mod. Končno lahko skupaj pridete na vrh, zato ne zamudite te priložnosti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Odkrijte ta intenziven raj s tem dvojnim prstanom iz NS Novelties. Je popolnoma prilagodljiv, vendar se bo udobno prilegal vaši velikosti. Narejen je tudi iz zelo kakovostnega silikona, ki je tudi kuhan za telo. Izboljšajte erekcijo in povečajte korist.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte v stilu, intenzivno in igrivo. Ta erekcijski obroč krepi vašo erekcijo in močno trza partnerjev klitoris. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Nato boste z enim gumbom začeli intenzivno vibrirati in dobra vožnja se lahko začne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent M

    Si želite, da vaš penis ne bi bil še večji in širši, kako ga lahko vidite drugače? Natisnite ga v Reneganovem pogledu in zadovoljni boste s svojo vsebino in dolžino ter pogledom na vaše podjetje, ki bo med tem neverjetno gorelo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je čudovit prstan za penis in moda, ki vas bo ob nošenju prijetno spodbudil. Omogočil vam bo rahel pritisk na vaš penis, kar bo okrepilo in podaljšalo vašo erekcijo ter hkrati odložilo vrhunec. Je neverjetno prilagodljiv in udoben za nošenje, zato ga poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni ohranjanju in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čaka vas podaljšana vožnja !!!" Kupite erekcijsko zanko za podaljšano jahanje! Z njim potegnite penis pri korenu in si zagotovite trdnejšo in daljšo erekcijo ter tudi intenzivnejši orgazem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Obroček za penis in moda, sestavljen iz 4 obročev različnih velikosti! Največji prstan (4 cm) nosite tik ob telesu, drugega okoli penisa in preostala dva manjša dela moda. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zakaj je erekcijska zanka zagotovljeno udobna za vse? Ker je nastavljiv in se prilagaja vsaki velikosti. Ta zanka je celo dvojna! Narejen je iz visokokakovostnega črnega silikona in bo podpiral vašo erekcijo do največje trdote. Hitro in enostavno ga je obleči in sleči ter je kot nalašč za dolgotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite biti ponosni na svojo trdno erekcijo? Pri tem vam bo pomagala zanka Rooster Ragnar. Zahvaljujoč drsnemu delu lahko oprijem prilagodite svojim zahtevam. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent L

    Si želite, da vaš penis ne bi bil še večji in širši, kako ga lahko vidite drugače? Natisnite ga v Reneganovem pogledu in zadovoljni boste s svojo vsebino in dolžino ter pogledom na vaše podjetje, ki bo med tem neverjetno gorelo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Začetni komplet za odkrivanje vibracijskega vznemirjenja! Ta 3-delni komplet erotičnih pripomočkov vključuje vibrator s ciljanjem na G-točko, prilagodljiv erekcijski obroč s klitorisnim stimulatorjem in mini vibrator. Igrače lahko uporabite same ali vse, kar vas zanima! Kaj torej najprej poskusiš?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Presežek in odstranitev erekcijskega obroča izboljšane znamke Oxballs v kompletu 3 kosov za neskončno zračenje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Maximize Ring

    Vas muči prezgodnja erekcija ali pa želite le malo dlje zdržati? Ponujamo vam preprosto, a učinkovito rešitev, to je ta erekcijski prstan, zahvaljujoč kateremu boste svojo zmogljivost dosegli na najvišji ravni.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 243 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.