×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski klitoris

Elementi 65 do 96 od 1339 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Double Plus

    Bi radi malce popestrili svojo ljubezensko zvezo s svojim dragim? Satisfyer Partner Plus je tu, da izpolni vaše želje. V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja in med stikom bo razveselila oba partnerja. Vstavite ga v nožnico in uživajte v vibracijah na vseh občutljivih mestih, nove izkušnje bodo nepozabno vznemirljive!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Gender X The Gold Standard Black

    Ta zmogljiva silikonska krogla z 10 hitrostmi ima poševno konico v obliki šminke, ki je kot nalašč za ciljno stimulacijo in se lahko prilega v razpoke ali leži poravnano in ravno. Ravna gred se zaključi z elegantno osnovo iz rožnatega zlata, kjer je nadzorna plošča z 1 gumbom enostavna za uporabo, ki sveti med uporabo. To klasično nočno omarico prinesite s seboj v kad ali prho, saj je popolnoma potopna v vodo – in se priročno polni prek USB-ja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Brighty

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Iščete priročen vibrator, ki vam bo pokazal, kako je v sedmih nebesih? Ta zajec iz Paloquetha je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje spolnih igrač. Šokiral vas bo s svojimi lastnostmi! Lahko potiska, vibrira in se vrti. Kaj to pomeni? Čakajo vas najboljša seksi doživetja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ta novi pripomoček z omejenimi stroški Rocks-Off vas bo stal čiste 7-stopinjske intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovni uspeh Rocks-Offa, polja strašnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo postavile na kolena.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Ta prvovrstni vibrator za prstane ima široko, debelo steblo z ravno površino, ki je okroglega obsega, vendar nežno usmerjena proti konici za natančnost, kamor želite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje z elegantno biserno belo barvo vam bo zagotovila resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s tem vibrirajočim prstanom bo v zraku še več ljubezni, užitka in vznemirjenja! Zahvaljujoč 9 načinom vibriranja, svilnatemu silikonu in razdražljivo trdnemu oprijemu boste uživali v brneči stimulaciji in trdnejši erekciji hkrati. Zato pograbi daljinski upravljalnik in se ljubi še bolj intenzivno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo vam nov Seddle Deluxe Sex Machine svetovno znane in priznane blagovne znamke LoveBotz. To je povsem revolucionarna novost na področju pripomočkov za samozadovoljevanje žensk.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Nadomestni pokrovčki za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo in 24-kt zlata barva bosta izstopala v vašem dekolteju, tako kot bodo vaši intimni deli telesa navdušeni. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je največja masažna glava na svetu, ki ima sedež v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Spolno zdravje je enako pomembno kot vsako drugo zdravje, se strinjate? Podkrepite to s tem mini vibratorjem, ki je kot nalašč za trenutke samozaljubljenosti in vznemirljive zabave v dvoje. Ponudil vam bo 10 različnih načinov vibriranja, eleganten videz in majhnost, zahvaljujoč kateri jo boste lahko imeli kadarkoli pri sebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Pepe čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti. Elegantno telo vsebuje dve stimulacijski točki, ena je na konici nežno oblikovane gredi, druga pa v grudičastem dražilniku klitorisa. Ta zasnova zagotavlja, da sta obe vaši ključni erogeni coni enako intenzivno deležni pozornosti, ki si jo zaslužita.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 1339 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.