×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Čepi, elektrode in igrače za elektro stimulatorje

Elementi 33 do 64 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Self Adhesive Electrodes 4 pack

    Samolepilne elektrode priljubljene blagovne znamke Mystim.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija in vibracije – v eni vrhunski igrači!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim prstanom za petelina, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka in naredil vašo erekcijo še močnejšo. Je neverjetno igriv, izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije. Okusite seksi udarce z vsakim sunkom in vibracije bodo prišle!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

    Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivne oblike. Njegovo telo je sestavljeno iz 3 ovalnih kroglic, ki zagotavljajo res intenzivno draženje. Velika prednost je prilagodljivost igrače, saj je izdelana iz 100% medicinskega silikona.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

    Samolepilne elektroprevodne blazinice so najbolj vsestranske elektrode, ki so na voljo. Idealne so za igre v dvoje, lahko pa služijo tudi za spodbujanje vzburjenja med samozadovoljevanjem. Imajo daljšo in tanjšo obliko kot kvadratne blazinice, zato lahko z njimi veliko bolje ciljate na stimulacijo okoli genitalij in zajezic.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Ali vaše spolno življenje potrebuje iskrico, dobesedno? Ta neverjetna Zeusova glava vam bo ponudila ne le intenzivne vibracije, ampak tudi poživljajočo elektrostimulacijo. Veselite se trenutkov, polnih nepozabnega vznemirjenja in novih doživetij!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Conductive Gel 60ml

    Poseben gel, ki je zasnovan za uporabo z orodji za elektroseks. Z uporabo tega gela boste izboljšali prevodnost in med igrami boste občutili veliko bolj intenzivne občutke kot običajno.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Electro Egg Medium

    Dobrodošli v srednjem elektro jajcu. Enako lepo oblikovano kot majhno električno jajce, vendar tokrat z nekoliko večjim rdečim izolacijskim obročem, ki ločuje 2 zrcalno polirani polovici jajca in je očitno večje od svojega manjšega brata. Toda koliko večji?

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Vsak igralec iz nove kolekcije erotičnih naprav ElektroShock je pripravljen spodbuditi vaše življenjske prekinitve z električnimi impulzi, ki vam vedno kažejo novo in nameščeno stopnjo vžiga. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega analnega čepa, je, da ne potrebujejo nobenega dodatnega zunanjega virusa, tako da jih je mogoče enostavno uporabljati v funkcijah električne stimulacije brez dodatne opreme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite premakniti meje stimulacije? Če ste že padli na sondiranje, stimulacijo sečnice od znotraj, poskusite nekaj več - elektrostimulacijo! Ta vibrirajoča uretralna naprava zagotavlja neverjeten in edinstven občutek znotraj in zunaj genitalij. Pošilja elektrovalove v penis in sečnico. Ne bojte se in pridite poskusiti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimulacija in vibracije – vse v eni vrhunski igrači! Luksuzne RC Vibrating E-Stim Love Balls proizvajalca XouXou zagotavljajo globoko, naelektreno vaginalno stimulacijo in vznemirljivo vadbo medeničnega dna.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vam vibracije niso dovolj? Poleg tega vam bo vibrator Homunculus ponudil tudi vznemirljivo elektrostimulacijo. Zanj ni potreben vir, vsa moč seva neposredno iz njega. Opremljen je z 12 načini vibriranja in 5 stopnjami elektrostimulacije. In kaj več? Njegove funkcije lahko upravljate prek Bluetootha prek aplikacije na telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Ali radi dražite svoje bradavice? Razburite jih s temi posnetki in dodajte tudi nekaj vznemirljivih iskric! So popolnoma nastavljive, tako da ustrezajo vsem velikostim, njihov mehak material pa obljublja maksimalno udobje. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in 3 stopnjami elektrostimulacije, čaka vas neverjetna občutljivost in užitek!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ste že kdaj poskusili združiti analno igro z erekcijskim obročem? Če je tako, potem veste, kako opojna je lahko ta povezava. Če ne, je čas, da to spremenite! S to igračo povezovanje vaših občutljivih mest ne bo samo čudovito vznemirljivo, ampak tudi naelektreno! Pustite se šokirati, dobesedno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega stimulatorja prostate, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko brez dodatnih dodatkov uživate ne le v elektrostimulacijskih, temveč tudi v vibracijskih funkcijah. Stimulator prostate Shots vam bo ponudil 10 načinov vibracij in 5 elektrostimulacij, ki bodo temeljile na 2 točkah, od katerih ena cilja neposredno na prostato, druga pa na jez.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Ste si vedno želeli, da bi se vam dvignila zadnjica? Ne iščite več, saj je ta čudoviti dvomotorni masažni aparat za prostato vse, kar potrebujete! Z gumbi lahko uravnavate 10 hitrosti vibriranja, 5 hitrosti v električnem načinu in 2 lahka območja elektrošoka za dodatno stimulacijo.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luksuzna RC vibrirajoča E-Stim Love Ball znamke XOUXOU za globoko električno stimulacijo in mravljinčenje, vznemirljivo vadbo mišic medeničnega dna.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki se mu komaj uprete! Pustite se, da vas odnesejo električni impulzi nežno žgečkljive ali nevihtne jakosti, potopite svoj penis v super prijeten material in uživajte v teksturi, ki spominja na pravo vagino. Bonus je enostavno čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Analni čep ElectraStim je zasnovan za izjemno prihranek prostora. Ima vgrajen pokrov in 2 mm spodnje zastavice, ki omogočajo pritrditev na katerikoli virus ElectraStim.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Želite malo razvratnega in bolečega vznemirjenja? Bipolarne prevodne sponke za bradavice (ali celo druge dele telesa) ne sme zamuditi noben elektronski navdušenec!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    S to igračo ne boste uživali le v vznemirljivih vibracijah, temveč tudi v edinstveni elektrostimulaciji mravelj. Oblika vilic deli vibrator na 2 dela in vam ponuja 5 programov elektrostimulacije ter 8 načinov vibracij s 5 stopnjami intenzivnosti. Poleg tega lahko začnete učinkovito trenirati mišice medeničnega dna, kar bo okrepilo vaše okrepljene orgazme. Uživajte v neverjetnih lastnostih tega visokokakovostnega pripomočka in doživite blaženost najvišje stopnje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ali sanjate o čem več? Kaj pa poskusite z noro vznemirljivimi elektro-šoki in vibracijami, da to storite v očarljivem rožnatem jajčku na daljinskem upravljalniku? Jajček je izdelan iz kakovostnega in mehkega silikona in vam bo služil tako za zunanjo kot notranjo stimulacijo. Izbirajte med 7 načini vibracij in 3 stopnjami elektrostimulacije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Vas privlači elektrokaznovanje in želite svojega nasprotnika razjeziti z intenzivnimi šoki? Ta elegantna igrača je namenjena pravim sadistom in mazohistom. Spominja na nož, vendar je še bolj oster. Ročaj se udobno prilega roki in šok bo nato kaznoval poredno vedenje vašega podrejenega ljubljenčka. Elegantno rezilo draži že samo po sebi, z gumbom pa lahko določite dolžino in intenzivnost rane.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Ste že raziskali prostor za zadnjimi vrati in želite poskusiti še kaj več? Ta žebljiček vas bo dobesedno naelektril! Klasične vibracije združuje z mravljinčenjem, trkanjem in udarci, ki jih povzroča vznemirljiva elektrika. Pridite in odkrijte vse!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim zadnjičnim čepom, ki vam bo pokazal vrhunec šokantne analne igre. Je neverjetno igriv, izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije. Zato pograbite daljinca in se pustite "žgečkati" za zadnjimi vrati.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginalna in analna sonda z nenavadno velikimi jeklenimi kontaktnimi točkami, ki popolnoma enakomerno oddajajo električne impulze.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Lastnik vam bo dal vse, kar potrebujete za nepredvidljivo igro.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.