×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Čepi, elektrode in igrače za elektro stimulatorje

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Idealen analni čep za vse, kar vpliva na izpolnjevanje revščine in zmanjšuje uporabo moje analne koristi. Elektrostimulacija s tem napadom vas bo popolnoma zadušila!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, to je stimulacija, v katero se boste preprosto zaljubili! Ta prilagodljiva igrača vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibracij za naelektren užitek. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko upognete v skoraj katerem koli položaju, tako da lahko udobno dosežete svoje točke užitka. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 pack

    Objemke za bradavice same po sebi obljubljajo veliko zabave. So večnamenski, saj jih lahko pritrdite na druge kraje kot na bradavice, kot so ustnice ali moda, tradicionalno ni omejitev. Vendar so terminali Rimba Luxurous Electro Clamps Uni Polar nekoliko boljši od običajnih terminalov. Se sprašujete zakaj? Ker so elektrostimulirajoči!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Leather Penis Article Bi Polar 7884

    Raztegnite moda, pritisnite penis pri korenu in vztrajajte, saj šele prihajajo vznemirljivi elektrostimulacijski šoki! Potrebovali boste le to usnjeno orodje Rimba in seveda električni vir. Velikost tega pripomočka je nastavljiva, zapenja se na zadrgo in je bipolarna.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni eG-Spot vibrator iz XOUXOU za električno vaginalno stimulacijo, ki doseže tudi G-točko. Je čudovito ukrivljen, rahlo prožen in v valoviti obliki za intenzivno intimno masažo.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, torej stimulacija, ki bi vam bila všeč! Ta združljiv predvajalnik vam ponuja 5 funkcij električne stimulacije in 7 funkcij vibracij za električno uporabo. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko enostavno uporabljate kadarkoli, tako da lahko svoje prednosti dosežete na udoben način. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    Ena najbolj intenzivnih elektro-seks igrač vseh časov! Flex Capacitor iz KinkLaba je dodatek za Neon Wand in vam bo zagotovil do 1,21 gigavata očarljive stimulacije. Flex Capacitor je izdelan iz visoko prevodnega silikona in ponuja zares močno izkušnjo naelektrevanja, saj ima popolnoma prefinjeno obliko in izžareva energijo v reži med konicami, katerih stik z vašim telesom bo za vas nepozaben in zasvoji.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvi pogled je videti bolj kot nekaj, kar sodi v kuhinjo. Res je nasprotno! Ta neverjetna elektrostimulacijska igrača z majhnimi koleščki vam bo prinesla eno najbolj prijetnih razburjenja na vašem telesu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s to vibrirajočo in elektrostimulativno igračo boste vedno in kjerkoli ječali od užitka! Je diskreten užitek, ki se skriva v vaših spodnjicah, medtem ko vi ali vaš partner primete za daljinski upravljalnik in izbirate intenzivnost ne samo vibracij, ampak tudi intenzivnih elektrostimulacijskih impulzov. Nakapajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte v še močnejših občutkih!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Vam elektrostimulacija ni uspela? Fusion Viper je elektrostimulacijski obroč na penisu, ki vas tesno objame okoli penisa in vam z mravljinčenjem ali intenzivnimi eksplozijami daje okusno elektrostimulacijo. Nosite ga med samozadovoljevanjem, igranjem s partnerjem ali seksom, to bo elektro vožnja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega biča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Penis Tube Leather 7866

    Oblecite svojega tiča v to neverjetno usnjeno čipko, uživajte v pogledu nanjo in nato zaženite! Vprašaš kaj? Pa elektrostimulacija! To ni le navaden rokav, je genialno poživilo priljubljene znamke Rimba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Ali želite uživati v močni elektrostimulaciji, o kateri boste razmišljali še en teden? Rogue je tukaj, da preseže vsa vaša pričakovanja. Njegovo kreativno asimetrično oblikovanje prihaja iz sodobne delavnice tlačnega litja. Prozoren polikarbonat je sestavni del celotne oblike, prozorna podlaga pa je prijetna za oko. Pridite izvedeti več!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 55mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Moški preizkušena igrača, ki vam bo postregla z edinstveno in zasvojitveno izkušnjo, ki bo vodila do prostoročnega orgazma. Dolžina telesa 10 cm se bo igrala z vašo prostato, drugi del stimulatorja pa bo medtem stimuliral jez. Naj vaš analni podlega čutnemu utripu v brezhibnem ritmu po vaši izbiri.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Plug Big Bi-Polar 155mm 7868

    Silikonski zatič iz mehkega Rimba silikona. Ima 2 črni prenos, ki sta poslala najbolj sprejemljive elektrostimulacijske šoke na vaša spodnja področja. Ta vtič je bipolarni in je opremljen s kablom z 2,5 mm konektorjem. Ne ubijajte, če ga ne vzamete z užitki vzmeti, ne bo šlo. Izbirate lahko med modeli 7850, 7880 in 7890.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 35mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Clamps Uni-Polar 7873 2 pack

    Plastične sponke vključno s kablom znamke Rimba. Primerne so za izvorne škatle Rimba (7850/7880/7890). Vsak od kanalov je bipolaren, le črni kabel je razdeljen + na -, posamezni kabli so potem enopolni. Izdelane so iz plastike.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Se odločate za električno stimulacijo in bi jo radi kombinirali z rahlo bolečimi igrami? Spoznajte Spiny Spencer iz priljubljene blagovne znamke Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • E-Stim Electro Straps

    Vam elektrostimulacija ni uspela in želite razširiti svojo zbirko pripomočkov? To je par nastavljivih tekstilnih trakov na penisu z največjim kontaktnim območjem, ki ga tvorijo notranje žice. Pred uporabo jih rahlo navlažite in jih po potrebi uporabite za stepanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim New Black Collection Large

    Ta igrača bo razveselila predvsem naprednejše ljubitelje elektrostimulacijskih iger. Uživajte v polnem občutku in divji elektrostimulaciji v svojem požrešnem analnem ali vagini, ki hrepenijo po vznemirjenju. Prefinjena sferična oblika, kakovosten material in razkošen saten, takšna je New Black!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Ballstretcher Parachute Bi Polar 7856

    Razkošna nosilka za moda iz pravega usnja bo ustrezala vsem perverznjakom. Blagovna znamka Rimba prihaja na trg z njim in ne obljublja nič drugega kot popolne elektrostimulacijske šoke. Zahvaljujoč zaponkam ne bo le videti super estetsko, ampak boste lahko izbrali tudi želeno in primerno velikost. Vključuje tudi 2,5 mm vhod, ki je združljiv z izvornimi škatlami Rimba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-stim MicroSound 6mm

    Zveneča revolucija! Merilna palica je elektrostimulacijska naprava z nežnim zožitvijo. Je razkošno sijajna, gladka z drobnimi izrezi v predelu ročaja in z zaobljeno konico. Elegantno in visokokakovostno nerjaveče jeklo je najboljši material za te igre, zato povežite merilno palico s svojim virom elektrostimulacije in se odpravite na potovanje užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Včasih so najbolj grozne igre in jajca tudi najbolj prijetna! Unipolarna elektrouretralna os je prav tako izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ima gladko površino. Služi za stimulacijo sečnice od znotraj in vam bo ponudil intenziven električni impulz, ki vam bo verjetno omogočil močan in nepozaben orgazem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 3

    Sultry Subs Receiver je dodatek za Cluster Buster, ki ga uporabniki enostavno uporabljajo v elektro-seks igrah. To je oris, ki vam omogoča nadzor nad vsemi vašimi najljubšimi elektro-seks igračami iz Mystime. Zavzemajte se ali mučite z neomejenim številom orodij, ki jih je mogoče poljubno uporabljati, in potrdite to opombo. Sami izberite želeni program in se prepričajte, da uporabljate Sultry Subs pod različnimi številkami kanalov (1-8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

    Nastavljive erekcijske zanke, s katerimi boste podlegli čutni elektrostimulaciji. Izdelani so iz trdne kovinske tuljave in nudijo odlično prevodnost ter popolno udobje pri nošenju. Nanesite jih okoli katerega koli dela telesa in okrepite svoje spolne občutke.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Leather Penis Strap 7855

    Se spomnite devetdesetih in njihove mode? Tudi ta dodatek sodi tja! Prvič se je pojavil na trgu v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja in je od takrat postal priljubljena in zelo iskana naprava. Izdelana je iz 2 usnjenih pasov, ki sta dopolnjena s kovinskimi patenti. Ker gre za elektrostimulativno igračo, sta samoumevna žica in 2,5 mm mono vtičnica za povezavo z virom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 4

    Sultry Subs Receiver je dodatek za Cluster Buster, ki ga uporabniki enostavno uporabljajo v elektro-seks igrah. To je oris, ki vam omogoča nadzor nad vsemi vašimi najljubšimi elektro-seks igračami iz Mystime. Zavzemajte se ali mučite z neomejenim številom orodij, ki jih je mogoče poljubno uporabljati, in potrdite to opombo. Sami izberite želeni program in se prepričajte, da uporabljate Sultry Subs pod različnimi številkami kanalov (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Rocking Force Buttplug L

    Uživajte v vseh izkušnjah, ki vam jih bo ponudil ta bipolarni elektrostimulacijski analni čep Rocking Force. Zaradi svoje moči bo najmočnejši konj v vašem hlevu za erotično igračo, zaradi dejstva, da se kabli vtikajo vanj s strani, pa ga lahko udobno prenašate dlje časa. Rocking Force je izdelan iz 100% medicinskega silikona, ki je mehak in tudi varen za telo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.