×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za geje

Elementi 65 do 96 od 310 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • All Black AB87 Anal Plug 21cm

    Se vam zdi, da niste več majhen fantek in želite nekaj več kot majhen klin? Ta masivni čeden moški iz All Black iz kakovostnega vinila vam bo ponudil velikodušno uporabno dolžino 20 cm in čudovit premer 8 cm! Drzni si ga!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Zelo izvirna in domiselna brazilska Manila bo postala vaš bistveni pripomoček v vseh BDSM igrah.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Locker Room Hose 46cm Black

    Najboljši pripomoček za čiščenje. Izjemno prožen silikon iz čiste platine za enostavno čiščenje. Boste pripravljeni na prhanje?

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dinoo Gypos RR11 19.5cm Black

    Kakovosten dildo iz vinila prve linije se drži blagovne znamke Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Daddy Extender Black

    Pridobite si trebušni obod z DADDY, novim mesnatim podaljševalnikom z oprsjem iz OXBALLS-a. DADDY je debela, mesnata ovojnica za penis in krogle, ki je zasnovana tako, da se kot druga koža prilega vašemu drobovju.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nekaj več? Ta vibrirajoči masturbator proizvajalca Satisfyer je bil zasnovan z občutkom za absolutno popolnost! Z njim boste doživeli čisto blaženost, zaupajte nam. Njegovo prožno telo in predvsem notranja stimulativna tekstura bosta pobožala vaš penis do orgazmične norosti, lahko pa ga kombinirate tudi s priročno aplikacijo Satisfyer Connect, zato uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Double Tunnel Plug Medium Clear

    Analni čep z lokom, ki teče po celotni dolžini. Vgrajeni dvojni tunelski zatič z dvema stimulacijskima valjema ponuja številne nove aplikacije, kot je namestitev vibratorjev, prstov ali klešč.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Z novim Easy Rider Cold boste dosegli popolno izkušnjo penetracije. Strukturirana notranja tekstura zagotavlja zelo realističen občutek. Zahvaljujoč luknjicam lahko prilagodite intenzivnost vakuuma in ožje središče bo poskrbelo za prijetno izkušnjo.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kakšna je prihodnost obročev za penis? Kateri je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nedvomno gre za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Double Hole Cup Ultra Size

    Podvojena senzacija, zdaj v ultra velikosti! TENGA Double Hole CUP se je pridružil seznamu Ultra Size in ima vedno priljubljeno strukturo z dvojnim kanalom, ki zagotavlja drugačen občutek z obeh strani!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Te robustne priseske za bradavice priljubljene znamke Mister B imajo nekoliko večjo odprtino kot večina klasičnih priseskov. Zato so idealne za igro z večjimi ali preluknjanimi bradavicami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Edinstven Trainer Ring priljubljene blagovne znamke Sport Fucker združuje obroček za penis in obroček za moda v eno učinkovito in edinstveno igračo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Ste pretiravali z letom in glavnim umom? Ta ljubki analni bo kmalu dobra izbira, v kateri bi slišali kot v pravo rit. Odstranite pokrov, dodajte lubrikant, vstavite mehak silikon in začnite delati z lepo teksturo.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Spoznajte novo učinkovito igračo priljubljene blagovne znamke Oxballs. Je erekcijski obroč, ki deluje tudi kot ustrezna raztegovalka za moda.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je tako mehak kot kateri koli drugi obroč in jasno je, da ga boste, ko ga enkrat poskusite, želeli uporabljati ves čas. Ni nesmrten, bo pa zagotovo zdržal dlje kot vsi navadni poceni prstani.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WAD Thermal Detonator L

    Nova kolekcija dildov Mister B se imenuje WAD Weapons of Ass Destruction, ti črni gladki dildi pa so posebej zasnovani tako, da vam bodo omogočili najboljše jebanje v življenju. Od čepov, konjskega dilda, realističnega dilda do ogromnih uničevalcev riti WAD ima vse. Izdelani so v Evropi iz visokokakovostnega PVC in so združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi. Termični detonator še naprej doprinaša, saj vas bo s tremi glavami vsakič spravil v norost. Če ga izvlečete, je to pravi "mind fuck".

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Black

    Obstaja nekaj analnih čepov, vendar nobeden ni tako neumno vroč kot PIG-HOLE, ki je oblikovan tako, da se prilega vaši luknji, kot bi bil narejen po meri. Narejen je iz platinastega silikona, edinega materiala, ki je na otip podoben koži, se hitro segreje na telesno temperaturo, ima dovolj moči, da ohrani odprto ritno luknjo, in je v notranjosti še vedno dovolj mehak, da lahko seksate... in seksate... in seksate... ali pa a​d svojo luknjo spremenite v kanalizacijo in postanete hodeča luknja za slavo.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Locker Room Hose 46cm Blue

    Najboljši pripomoček za čiščenje. Izjemno prožen silikon iz čiste platine za enostavno čiščenje. Boste pripravljeni na prhanje?

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Povečal bo vaš obseg za 66 % in podprl vašo erekcijo. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno ga je namestiti in se odlično drži, poleg tega pa ima popolnoma edinstven dizajn z odprtim koncem, tako da glava ostane izpostavljena. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FIST Inflatable Dildo

    Želite imeti svoj analni užitek v lastnih rokah? Idealen za to vam bo ta napihljiv dildo v obliki roke, s katerim boste maksimalno uživali v fistiranju! Zoženi prsti bodo nestrpno zdrsnili in se vas dotaknili na vašem najbolj občutljivem mestu. Nato hitro in enostavno napihnite dildo in se počutite čutno napolnjene!

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Ljubitelj BDSM-ja je nekoč prišel k mojstru B in se pritožil, da mu manjka klasična palica. In tako je gospod B to popravil!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Povečal bo vaš obseg za 66 % in podprl vašo erekcijo. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in se odlično obdrži, poleg tega pa ima popoln edinstven dizajn z odprtim koncem, tako da ostane glavica izpostavljena. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nič ne izpolni vaše potrebe po feminizaciji kot princeska-rožnata ključavnica. CB-6000S v roza barvi je popoln pripomoček, ki vam bo pomagal, da se iz moškega spremenite v sissy.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Locker Room Hose 15cm Black

    Analni tuš iz zelo fleksibilnega materiala priljubljene znamke Sport Fucker.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Rainbow Pin Prider za vašo srečno rit! Bodite ponosni na svojo mavrično miselnost in izberite žebljiček, ki vam bo govoril iz duše. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zato je zelo prijeten na dotik, hkrati pa ima ergonomsko obliko za vaš spolni užitek!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Anal Rosebud Vacuum with Beaded Rod Transparent

    Povečajte luknjo za zadnjico s pripomočkom za črpanje, ki v vas prodre z gladko, izbočeno palico. Samo vstavite jo s poljubnim mazivom po svoji izbiri, priključite združljivo cev in črpalko ter začnite stiskati, da se v valju ustvari tlak. Vaša anusna odprtina se bo vsrkala vase in se razprla kot cvetoča rožica!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impozantno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    Kakšna je primernost obroča za penis? Kdo je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nenazadnje za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 310 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.