×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za geje

Elementi 129 do 160 od 310 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Ste že kdaj poskusili z nosilcem za moda? Ali pa ste še vedno prikrajšani za edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki jo zagotavlja to orodje? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher zagotovo ne uidejo, saj lahko z njim doživite veliko edinstvenih užitkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Allen King Dildo

    Naj vas njegova drobna postava ne zavede! Konec koncev, ko odkrijete njegovega neverjetno impresivnega tiča, ne boste mogli verjeti, kako resničen in očarljiv je ta dildo. Njegova velikost je popolna, njegove obline so popolne in njen material je neverjetno živ! Dekleta in fantje, zabavajte se z Allenom!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WAD Crack Attack

    Nova kolekcija dildov Mister B se imenuje WAD Weapons of Ass Destruction, ti črni gladki dildi pa so posebej zasnovani tako, da vam bodo omogočili najboljše jebanje v življenju. Od čepov, konjskega dilda, realističnih dilda do ogromnih uničevalcev riti, WAD ima vse. Izdelani so v Evropi iz visokokakovostnega PVC in so združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi. The Crack Attack vam bo odpihnil um in uničil rit, saj bo ta čep z debelo glavo in gladko krivuljo v trenutku napolnil vašo luknjo. o​d​i​o

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Colby Keller Dildo

    Če iščete pravega moškega, se ne zadovoljite z nikomer razen Colbyjem Kellerjem in njegovim realističnim dildom. Tako super je, da nikoli več ne boste potrebovali pravega penisa. Ima popolnoma idealne dimenzije in vaše želje bodo vedno znova in znova zadovoljile. Kdaj torej začneš z njim?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Elastrator

    Prvotno imajo te klešče veterinarsko funkcijo, seveda pa jih Mister B prodaja z drugačnim namenom.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Basic 8.5 Chocolate

    Pogrešate kaj resničnega? Kaj če bi preizkusili tega zdravnika, ki je popolnoma realen in ima tudi močno prisesek, ki se prilepi na vsako gladko površino. Všeč vam bo mehak PVC material in možnost uporabe dilda kot traku. Ne oklevajte in povabite dr. Koža za intimen ogled vašega doma!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dinoo Hung Scyther RR39 Black

    Igrača za vse ljubitelje hardcorea, atribut, na katerega boste zelo ponosni, dildo, ki izpolnjuje fantazije, kot je Dinoo Hung Sly! Njegove dimenzije so neverjetne, njegova prednost pa je združljivost s sistemom Hung.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips so ročno tkani usnjeni biči, izdelani z največjo skrbnostjo, pozornostjo do detajlov in prefinjenostjo za kakovost. Izstopajo s čudovitim ročajem, sestavljenim iz 2 turških vozlov.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WAD Butt Buster Clear

    Blagovna znamka Weapons of Ass Destruction, pri češkem prenosu analnih odkovkov, pripravlja novo kolekcijo bleščečih penisov, ki bodo nadomestili blagovno znamko. Ta skala, imenovana Buster, vašemu penisu doda debelino in ima stimulativno teksturo z žilami. Dodajte jim dejstvo, da bo vaš spremljevalec prejel enako količino, po kateri je prepelica.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin 5 Inch Mini Cock Beige

    Imate raje manjša gledališča in verjamete v velika gledališča? Mali zdravnik bo kot nalašč za vas! Gre za ročno modeliran dildo, ki izgleda kot pravi penis in je zelo prijeten na dotik, saj je izdelan iz kakovostnega TPE materiala. Končni prisesek se drži katere koli gladke ali ravne površine in z Dr. S kožo lahko uživate tako solo kot v dvoje! Razmislite o tem, da bi ga povabili k sebi domov na intimen ogled.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta zadnjični čep z lisicami? Komaj čakate, da ga pokažete svojemu podrejenemu nasprotniku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Podaljšajte svojo erekcijo in doživite neskončno prijetne občutke s tem erekcijskim obročkom, ki deluje tudi kot delilec mod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu za razvoj vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z živahnimi in pripravljenimi za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in svojemu partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dinoo Hung Sly RR36 Black

    Igra za vse ljubitelje hardcorea, atribut, ki bo zelo tih, dildo, ki izpolnjuje fantazije, kot je Dinoo Hung Sly! Njegove dimenzije so neverjetne, njegova prednost pa je združljivost s sistemom Hung.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dark Crystal Black DC09 Dildo 40cm

    Black je krivil dildo okrašene znamke Dark Crystal. Očarala vas bo s svojo obliko in dimenzijami.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna prevleka za žoge svetovno znane blagovne znamke Oxballs. Zajel vas bo s svojim dizajnom, najbolj prijetnim materialom in občutki, ki jih boste doživeli ob nošenju.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Vibrating Mega X-tension with Remote Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dinoo King-Size Hand Small Flesh

    So vam všeč malo večji in predvsem realistični igralci? Končno lahko podležete svojim fantazijam in se prepustite. Brez skrbi, pridružite se igram Dinoo King Size s svojimi sani za preživetje! Placák!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Prvovrstni masturbator za moške je na svet poneslo priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, ki moške osrečuje z neverjetnimi erotičnimi dodatki. Fleshjacks vsebuje tudi visokokakovosten in patentiran material, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Uporabite ga lahko ne samo za samozadovoljevanje, ampak tudi za izboljšanje vzdržljivosti ali kot osvežilni napitek pri ljubljenju v paru.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +7.0cm Skin

    Želite svojega partnerja dobesedno osupniti z impresivno erekcijo in ekstra dolgim penisom? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima čudovito izklesan glaviček in bo podpiral vašo vzdržljivost, zahvaljujoč tesnemu oprijemu vaše moškosti. Uživajte v svojem 2 cm močnejšem in 7 cm daljšem penisu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dark Crystal Black DC14 Dildo 25cm

    .Dildo iz črnega vinila priljubljene znamke Dark Crystal. Očarala vas bo s svojo obliko in dimenzijami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim modom neverjeten šok z Nutter Electro Sacksling. Ta genialna naprava prinaša najboljše iz različnih svetov in tako ustvari eno popolnoma fantastično seks igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če bi poskusili s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Zagotovo vam bo všeč visokokakovosten PVC material, ki je varen za telo, kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Tim za intimen ogled vašega doma!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Igrati za psa in lastnika Master B enostavno nikoli ne bo dolgčas in tudi vam ne! Uživajte v tem analnem čepku s pasjim repom iz visokokakovostnega mehkega silikona, ki je varen za telo. Zatič je enostaven za vstavljanje, udoben tudi pri daljši nošnji in obljublja veliko zabave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Erekcijski obroč Energy Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je najnovejša inovacija na področju erekcijskih prstanov. Sestavljen je iz treh glavnih in dveh stranskih obročev, ki ponujajo več variant, kot jih je mogoče nositi.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sedi, navdušen petelin išče svojega dvojnika. Tom of Finland ima vibrirajoči masturbator, v katerem boste uživali hkrati s svojim partnerjem. Njegov teksturiran notranji del zajame vašo moškost, vibracije vas preplavijo z valom užitka, prozoren material pa vam omogoča, da vse to opazujete. Osvežite trenutke strasti s svojo ljubljeno osebo in uživajte v nečem novem in odličnem!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WAD Cavalry

    Znamka Weapons of Ass Destruction, v češkem prevodu orožja za uničenje analnega, prihaja z novo kolekcijo osupljivih dildojev, ki ustrezajo blagovni znamki. Ta dildo z imenom Cavalry ima realistično obliko konjskega penisa in bo vaš zvest spremljevalec tudi v težkih časih.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Masturbator z blagovno znamko za moške ustvarja priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, ki bi moškim zagotovilo njihove visokokakovostne erotične dodatke. Jakne iz mesa tudi nimajo kakovostnega in patentiranega materiala, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Ni ga mogoče uporabiti samo za samooskrbo, ampak tudi za pomanjkljivosti njegove odpornosti ali kot preusmeritev pri parjenju.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hannes Neo

    Obvladajte svoje telo in tudi svoj um s Hannesom Neom iz Svaka! Je priročna erotična igrača, s katero lahko raziskujete svet najsodobnejših interaktivnih užitkov. Upravljate ga lahko prek aplikacije, ki omogoča celo sinhronizacijo s spletno 2D vsebino. Ali pa prepustite svojemu partnerju nadzor in uživajte v novi ravni seksa na daljavo z drugega konca sveta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WAD Beyonder

    Znamka Weapons of Ass Destruction, v češkem prevodu orožja za uničenje analnega, prihaja z novo kolekcijo osupljivih dildojev, ki ustrezajo blagovni znamki. Ta dildo z imenom Beyonder vas bo zaradi svoje čutne oblike neskončno prijetno zadovoljil. Vau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Au Naturel Huge 10" Dildo Chocolate

    Izrazite svoje želje in žalosti s tem očarljivim realističnim vibratorjem. Ima dve plasti, notranja je čvrsta, zunanja pa prijetno mehka, njuna kombinacija deluje super realistično in vas bo resnično navdušila. Temu dodajte še popolno oblikovano glavo, žile in elegantno modo. Končni prisesek pritrdite na ploščice v kopalnici in dobro držite.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 310 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.