×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za ženske gladko silikona

Elementi 97 do 128 od 1702 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Devil Sticks Silicone Ball Gag Black

    Kakovosten silikonski zatič s trdnim usnjenim pasom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Amor Black

    AMOR, izdelan iz 100% silikona, pritegne s svojo aerodinamično, zelo elegantno in hkrati realistično obliko. Je prilagodljiv in brez ostrih robov, enostaven za vzdrževanje in hipoalergen.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Vrhunske vaginalne kroglice po neverjetni ceni! Z njimi boste uživali v nežni stimulaciji nožnice, hkrati pa boste okrepili mišice medeničnega dna. Izrazita stimulativna tekstura, fleksibilen praktičen trak in visokokakovosten silikonski material, ki je mehak na dotik, so lastnosti, ki zagotavljajo enostavno uvajanje in udobno nošenje. Poleg tega se v žogicah skriva utež, ki se bo ob močnejših gibih premikala in vas tako vznemirljivo stimulirala.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Bondage Fetish Deluxe Douche Black

    Ta učinkovit analni tuš je zelo enostaven za uporabo, saj ima mehko, stisljivo bučko, zato je nepogrešljiv za ljubitelje analnih igračk in analnega seksa.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Master

    Vibrator XXL s pravimi dimenzijami in pravo tehnologijo.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep, ki ga lahko upravljate prek aplikacije! Presenetil vas bo z dih jemajočim in mehkim repom zajčjega krzna rex. Uživajte v nošenju, kjer bo njegov nadzor pod nadzorom vašega kolega prek aplikacije. Zmogljiv motor vas nato nepričakovano raztrga z divjimi tresljaji in zatič lahko obdržite v analnem delu tudi med seksom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Amor Pink

    AMOR, izdelan iz 100% silikona, se s svojo aerodinamično, zelo elegantno in živo realistično obliko prilega. Je prilagodljiv in brez rezalnih strojev, izdelan za vzdrževanje in hipoalergenost.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CalExotics Silicone Dilator Kit 5pcs

    Komplet nežno roza luksuznih dilatatorjev, ki ženskam pomagajo obnoviti moč, udobje in udobje vagine.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Vsaka ženska si zasluži popolno pozornost! Vsaka ženska si zasluži orgazem in užitek. Vsaka ženska si zasluži Paloqueth Dual Stimulation, pomočnika, ki je cenovno ugoden in priročen. Pustite, da sesa vaš klitoris in hkrati vibrira neposredno na G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Daniel Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Daniela, vibrator osupljive oblike in funkcije intenzivnega vibriranja s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Daniela v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Douche Bulb Black

    Analna čistoča je bistvenega pomena, da lahko v celoti uživate v igrah za zadnjimi vrati. Daddy analni sprej iz Paloquetha je zelo enostaven za uporabo, saj je mehak, vzdržljiv in izdelan iz visokokakovostnega silikona. Hkrati je tudi varen za telo, ne vsebuje ftalatov ali lateksa. Izperite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ta silikonska palica s 30 funkcijami vibracij je gladka in zaobljena masažna igrača, ki bo razkošna za vas in vašega partnerja. Oblika je brez šivov, gladka, s čudovito silikonsko prevleko in zaobljenimi konturami, ki bodo čudovito masirale kožo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 poteši vaš libido s posebno obliko, s tremi zmogljivimi motorji v notranjosti, ki jih lahko spretno vključite v vaše ljubljenje: Medtem ko je eden od njih v voluminoznem, zgornjem delu glavnega telesa, vsak od ostalih v spodnjem delu dveh ukrivljenih rok užitka zagotavlja vznemirljive vibracije. To pomeni: rožnati vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot potrebujete! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od zgornje glave, tako da lahko oba dela vibratorja ponujata 10 različnih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje z elegantno biserno belo barvo vam bo zagotovila resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Black

    Popolnoma popoln komplet priljubljene blagovne znamke Doc Johnson. Ste pripravljeni na dober čas? Ta komplet vsebuje pas, na katerega lahko s sistemom Vac-U-Lock pritrdite enega od 3 dodl različnih velikosti. Dildi so posebej oblikovani za učinkovito stimulacijo tako občutljive prostate, njihove velikosti pa se razlikujejo, tako da lahko izberete tistega, ki ustreza vašim izkušnjam in potrebam.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 1702 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.