×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za ženske gladko silikona

Elementi 33 do 64 od 1697 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snappy

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Zavajajoče močan masažni pripomoček, zasnovan za močno in neprekinjeno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Kletka Extreme Silicone Power Cage je najboljši pripomoček za izboljšanje erekcije! S to kletko, ki tesno obdaja vsak centimeter vaše moškosti, boste ohranili trdno erekcijo in podaljšali zabavo, medtem ko boste stimulirali svojo partnerko.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Small

    Rainbow Booty Jewel je kakovosten analni čep z večbarvnim poudarkom iz umetnega dragulja v bazi, zaradi katerega se bodo vaša zadnja vrata iskrila od navdušenja! Eleganten čep ima zoženo silhueto in razširjeno osnovo, na koncu pa je poudarjen z bleščečim poudarkom v obliki dragega kamna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujoč 3 zmogljivim motorjem je Satisfyer Curvy Trinity 4 izdelan iz silikona z vsestransko erotično igračo. To igračo za užitek lahko uporabite kot vibrator tlačnih valov za polaganje in za G-točko, ki vas bo presenetila z intenzivnimi vibracijami in pulzirajočimi tlačnimi valovi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Number One

    Najnovejša različica Satisfyer 1! Za intenzivnejše, hitrejše in večkratne orgazme.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Arthur čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvajal vse vaše erogene cone: uporabite ga kot vibrator za polaganje, vibrator tlačnih valov ali vibrator G-točke za največjo raznolikost v času, ko ste samski.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Pink

    Z ljubimcem delite intimno skrivnost doma ali v javnosti, ko vklopite Bnaughty Classic Unleashed. Biti poreden še nikoli ni bilo tako dobro!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ta čutni, spolno nevtralni pripomoček omogoča ustvarjalno igro v trenutku, zlasti za pare, ki želijo razviti svojo domišljijo. Ta večnamenska igrača se vrti za 180° in ima glavo iz mehkega silikona, zato je udobna za vse položaje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Silicone Anal Beads Black

    Vrhunske analne kroglice po neverjetni ceni! Ta ljubeča analna igrača z ročajem v obliki srca je sestavljena iz 4 perlic različnih velikosti, ki se proti dnu povečujejo. Z njimi boste uživali v popolni stimulaciji, vstavljanje in odstranjevanje pa vam bo v veliko veselje. Zato zgrabite ročaj v obliki srca za enostavno rokovanje in uživajte v dotiku kakovostnega mehkega silikona za zadnjimi vrati.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby!

    Gladek silikonski obroček z neverjetno močnimi vibracijami Feel it, Baby! je obvezna igrača za pare.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Zdi se, da najbolje prodajana serija Fun Factory SRONIC izhaja iz revolucionarne inovacije, ki poleg inovativnega dizajna in najmočnejšega motorja ponuja tudi funkcije, ki združujejo gibe, impulze in razpoke.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive U-Tone Love Balls - Venus Purple Beads

    Kroglice U-TONE so oblikovane za krepitev in tonizacijo medeničnega dna, imajo jajčasto obliko, ki olajša vstavljanje in odstranjevanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Anal Dildo Black

    Premium dildo po neverjetni ceni! S tem prilagodljivim in domiselno ukrivljenim dildom z zaobljeno konico lahko uživate v čutnih masažah prostate ali celo G-točke. Končni prisesek lahko pritrdite na gladko površino in hkrati prepreči prekomerno vstavljanje. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in tako zagotavlja prijetno udobje in varnost za telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Purple

    Vaginalni čep, analni čep in dildo - vse v enem. Vijolična barva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrator Fuck Machine with Suction Cup Black

    Spoznajte blaženost v družbi tega prekleta stroja! Paloqueth prihaja z edinstvenim pomočnikom, ki vas bo navdušil s svojimi funkcijami, je taka mojstrovina, verjemite nam. V njem se skriva super zmogljiv motor in kar je najboljše, njegova prenapetostna funkcija, zahvaljujoč kateri bo izpolnil vaše erotične želje. Izbirajte med 7 in 3 načini vibracij in udarcev in dovolite temu elegantnemu gospodu, da se zadovolji vaginalno ali analno.

    91,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovile polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Priključni vibrator iz prijetnega silikonskega ohišja razvaja klitoris z vznemirljivo kombinacijo tlačnih valov in vibracij.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Europe Magic Wand Massager

    Vibrator Magic Wand je znan po močnih vibracijah. Deluje na 230 V in zato ni odvisen od baterij. Učinkovito vibriranje ne bo mogoče z napravo, ki deluje na baterije.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznavanje Plug-ilicious 2 pin, ki se ne razlikuje le zaradi zelo zmogljivih urselov, je pomembno tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Alive U-Tone Love Balls - Love Balls Pink

    Kroglice U-TONE so oblikovane za krepitev in tonizacijo medeničnega dna, imajo jajčasto obliko, ki olajša vstavljanje in odstranjevanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 1697 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.