×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka vijolična

Elementi 33 do 64 od 183 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Vam je malo dolgčas? Z Rush Nova vam bo dolgčas! Je priročna erotična igrača, ki vas bo dvojno razveselila, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja. Eden je zadolžen za vibracije, drugi pa sesa klitoris. Ali veste, kako doseči popoln užitek? Naj obe funkciji delujeta skupaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijskih vzorcev - S 3 gibi potiska gredi in 7 vibracijskimi vzorci zajčjih ušes vam vibrator PALOQUETH ponuja 3x7 možnosti. Neovirano preklapljajte med načini, ki ustrezajo vaši hitrosti ljubljenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Sodoben, visokokakovosten in estetski dildo z naramnicami brez pasu. Narejen je iz zelo udobnega silikona in verjeli boste, da vam bo všeč! S svojim nosilcem bo zadovoljen, božanska točka G in uporaba bo zelo zadušljiva.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Iščete pravega? Lepa nežna in priročna? Ta zmogljiv zajčji vibrator vas razdeli na 10 načinov tapkanja in 10 načinov vibriranja. Funkcija tapkanja povzroča premike od leve proti desni in z njimi občutno stimulira točko G. Manjša roka nato zavibrira pri klitorisu in ga seže v sedmo nebo. Neodvisno upravljajte motorje in se dotaknite orgazmičnega neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trojna 10-stopenjska stimulacija v mogočni mali igrači! Naj vam teksturiran del sega do kolen s čudovito debelim obsegom in tankimi naramnicami, ki so prilagodljive in oblikovane tako, da vas ovijejo v čisti užitek. "Komolec" del je upogljiv, zato se Petite Ticker popolnoma prilagodi vašemu telesu. S krmilnikom izberite stopnjo stimulacije, ki jo želite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojna stimulacija in izjemno močne vibracije! Ta vibrator Javid ima elegantno obliko in izdelavo, ki bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Majhna naramnica z mehkimi jezički bo božala klitoris, jajčice bodo poskrbele za analne užitke, prav pa bosta prišli tudi nožnica in G-točka. Uživajte na vse ali nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 64 od 183 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.