×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka vijolična

Elementi 129 do 160 od 183 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite, da nobena erotična igrača ne more nadomestiti izkušnje pravega seksa? Ne, moralo bi biti obratno. Noben moški ne zmore tega, kar zmore ta čudoviti vibrator iz Paloquetha! Zabava se začne s 7 načini pulziranja, ki simulirajo gibanje in zagotavljajo resnično dih jemajoč občutek, podoben udarcu. Temu dodajte 10 načinov vibriranja v traku za klitoris, ki vibrira majhen, a priročen jezik. Kako se bo končalo? Najboljši orgazem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Brezčasna ikonična oblika, impresivna moč in neprekosljiva zmogljivost za odkrivanje nove ravni strasti, to je Rock-off Chick Diva. Najbolj izkušeni strokovnjaki so ga uglasili za stimulacijo klitorisa in točke G na najbolj prijeten način hkrati. Zmogljiva dvojna neodvisna motorja sta ergonomsko nameščena pod fleksibilne žametno mehke vdolbine, ki se trdno oprimejo vašega telesa in vas zibajo do božanskega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik in pojdite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Centaur Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Centauro, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Centavra v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasičen vibrator s čudnimi lastnostmi, ki ga nihče ne bi uporabljal. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je briljantno zasnovan tako, da vam pomaga ciljati na G-točko in vam s svojo stimulacijo pokaže sedem ali nebesa. Narejen je iz ABS plastike s sprejemljivo silikonsko površino, ki se kuha za telo, ponuja 7 stopinj razpok in je vodoodporen. Napaja ga 2 AA bateriji, ki nista vključeni v paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite zadovoljiti svojo G točko? Ta vibrator je zasnovan za vas! Je čudovito mehka, prilagodljiva in zasnovana natančno za stimulacijo vaše točke G s 16 načini vibracij. Njegova tanka oblika omogoča enostavno in nežno vstavljanje, potem pa je odvisno od vas, kako se boste z njim igrali!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše občutljive notranje predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Je kdo, ki ne bi maral orgazma? Zagotovo ne! Vsi ljubitelji orgazma bodo oboževali tudi vibrator Rewocurvy Rewolution. Je vsestranska igrača, ki bo spodbudila vsa vaša občutljiva področja. V njem se skriva motor z 10 načini vibracij in 5 stopnjami intenzivnosti, najboljše pa je, da je popolnoma prilagodljiv in se celo prilagaja obrisom vašega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Kata Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Ali pa gre za eleganten trojni stimulacijski vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Kata bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam je 10 vibrirajočih funkcij za analno stimulacijo in 10 + 10 vibrirajočih funkcij za točko G v klitorisu. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Dih jemajoča eleganca, zasnovana za vaš popolni užitek! Nodding Tip Vibrator se bo osredotočil na G-točko in klitoris hkrati. Nihajoča glavica bo natančno ciljala na G-točko in jo božala s hrupnimi vibracijami. Krajši prožni trak nato prilagodite svojemu klitorisu in pustite, da poskrbi za zunanji užitek! Izbirajte med 10 različnimi načini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Foxy

    Se želite malo poigrati sami s seboj ali pa celo želite, da se vaš partner igra z vami KOD KOLI? Te žogice bodo na ukaz kontrolorja zaplesale v vas in vas bodo mikale, spodbujale in vznemirjale. Krmilnik ima doseg 15 m in njihove vibracije so diskretno tihe, kaj to pomeni? Pojdi ven z njimi!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Si želite samo najboljše zase? G-Flutter je vroč kandidat za vašega novega poznavalca! Ima edinstveno funkcijo napihovanja in seveda tudi vibrira in obešalnik se bo osredotočil tudi na vaš klitoris. Odkrijte orgazmično ekstazo s to moderno in visokokakovostno igračo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Purple

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima eleganten kovinski zaključek in spominja na kronski dragulj. Njegov ukrivljen konec je idealen za natančno ciljanje točke G, nova generacija motorja F-1 pa vas bo navdušila s svojo neverjetno močjo nihanja. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nezemeljski užitek za vagino, točko G in klitoris hkrati! Ta vibrator ima pod površino masažne kroglice, ki se vrtijo in intenzivno masirajo G-točko. Poleg tega lahko tudi vibrira in s svojim gibljivim obešalnikom razveseljuje klitoris z tresljaji. Prepustite se dvema močnima motorjema in izberite 4 načine vrtenja kroglic v desno ali levo.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Je prijetno prilagodljiv in bo prisluhnil vašim obrisom in zahtevam. Končna ploščata konica boža točko g, lahko pa se z njo zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Raziščite svoje strasti in uresničite svoje sanje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Na primer, zaljubite se v ta vibrator Jimmy K., katerega dva motorja vas bosta raztrgala znotraj in zunaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno ni kar koli vibratorka, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši, a najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v strasti, ki se bo pretakala skozi vaše telo in odpotovala v neverjetno slastna orgazmična nebesa.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Astil 8" Silicone G Spot Dildo Purple

    Neustavljiva kombinacija užitka in vsestranskosti! Ta čvrsti silikonski dildo vam bo všeč. Ima podaljšano podlago, zato je primeren za uporabo v kombinaciji z oprtnikom, seveda pa tudi brez. Je prijetno ukrivljen in ima zoženo konico za natančno stimulacijo prostate ali G-točke. Uživajte v dotiku mehkega silikona in se zaljubite v izjemno gladek sanjski občutek.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 183 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.