×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka

Elementi 33 do 64 od 724 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate o čutni stimulaciji z enim prstom? S tem prstnim vibratorjem je mogoče vse! Ima prijetno teksturirano glavo in vam ponuja 9 načinov intenzivnih vibracij. Njegova oblika je domiselno ukrivljena, tako da se lahko udobno usmeri v klitoris, kjer bo dražil občutljive živčne končiče, lahko pa z njim tudi pokukate noter. Odkrijte svoje strasti sami ali se igrajte s partnerjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Hrepenite po neverjetnem oralnem seksu in neverjetni stimulaciji točke G? Izkoristite najboljše iz obeh svetov z Her Ultimate Pleasure Pro! Ta neverjetno priročna igrača je izboljšana različica originalne Her Ultimate Pleasure in je še boljša! Prestopite rob navdušene ekstaze in doživite ultimativni užitek!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujoč 3 zmogljivim motorjem je Satisfyer Curvy Trinity 4 izdelan iz silikona z vsestransko erotično igračo. To igračo za užitek lahko uporabite kot vibrator tlačnih valov za polaganje in za G-točko, ki vas bo presenetila z intenzivnimi vibracijami in pulzirajočimi tlačnimi valovi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Gia Black

    Iščete izjemno močne vibracije? Ta elegantni masažni pripomoček "dva v enem" zagotavlja globoke, hrumeče vibracije, ki odmevajo iz glave masažne palice, ali pa ga obrnite in raziščite čudovite obline ročaja G. Gia ima dva gumba, ki neodvisno upravljata vsak konec. Premikajte se med 7 funkcijami in poiščite občutke, ki ustrezajo vašim željam. Gia je zasnovana za preprosto uporabo, saj je brezžična in jo je mogoče polniti prek USB-ja. Narejen je iz gladkega silikona UltraSilk, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je enostaven za čiščenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Magnum Opus Supreme je najnovejša generacija potisnega vibratorja TOYJOY Designer Edition. To vrhunsko, prvovrstno zasnovo odlikuje neverjetna skupna dolžina podaljška 31 centimetrov (12,2 palca). Zagotavlja, da bo s svojo gladko silikonsko silhueto v slogu harmonike zadel vaše vroče točke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion združuje močne vibracije z inovativno stimulacijsko kroglico v notranjosti. Inovativna tehnologija v kombinaciji z elegantnim dizajnom stimulira točko G z natančno ergonomijo in ustvarja dih jemajoče orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Loverboy The Boy In Blue

    Če ste v stiski, pokličite fanta v modrem. Vedno je pripravljen s svojo nočno palico in avtoriteto, zaradi katere bodo civilisti omedleli. Pripravite se na to, da vas bodo pretipali, priklenili z lisicami in odpeljali na temeljito preiskavo in zaslišanje! The Boy in Blue ima edinstveno krivino, zaradi katere je odličen za stimulacijo G-točke ali P-točke.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Arthur čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Louisiana Lounger

    Jebeni stroj Louisiana Lounger zagotavlja močan užitek, kadar koli želite. Napihljiv anatomsko oblikovan ležalnik z možnostjo priključitve enega od 3 vibratorjev ponuja številne možnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Anal Dildo Black

    Premium dildo po neverjetni ceni! S tem prilagodljivim in domiselno ukrivljenim dildom z zaobljeno konico lahko uživate v čutnih masažah prostate ali celo G-točke. Končni prisesek lahko pritrdite na gladko površino in hkrati prepreči prekomerno vstavljanje. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in tako zagotavlja prijetno udobje in varnost za telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Dvojna stimulativna luksuzna igra, ki vam bo dala vse! Igrače Lelo se zlahka razvijajo in imajo najboljše leglo bitja, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Kar hočeš, hočeš Lelo. Pridružite se Meet Enigmo. To je zabavna igra, ki bo razkrila takšno točko G, kot je klitoris, in vam prinesla nekmetijski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson in Motorbunny sta združila glave in skupaj ustvarila ta sedlasti vibrator, ki je edini na svetu, ki ga lahko dodaja in je združljiv s patentirano tehnologijo Vac-U-Lock. Uživajte v nezgrešljivi moči Motorbunnyja, pustite se, da vas razstavijo vibracije, in ne pozabite povabiti svojega najljubšega dilda Vac-U-Lock.

    2.689 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Iščete pravega, se ne morete odločiti in morda ne veste, kaj storiti? Razvrstili vas bomo - to je ON! Na prvi pogled je popolnoma ljubek in lepo vijoličen. Ob prvi uporabi vas bodo presenetili čutni in pristni sunki, vznemirljive vibracije in sesanje klitorisa. To je trio še bolj mamljiv kot 3 orehi za Pepelko!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vsak na enem koncu, in deluje tudi kot vibrator. Razveselite ne le svoja zunanja in notranja občutljiva mesta, temveč tudi utrujene mišice po telesu, ki hrepenijo po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Se sprašujete, kaj storiti z življenjem? Povabi to čudovito igračo vanj! Z njim se lahko igrate sami ali v dvoje, odvisno ali krmilnik obdržite sami ali ga zaupate partnerju. INYA vas bo osvojila s svojo zmogljivostjo, udobno nošnjo, vznemirljivo stimulacijo in mehkim, visokokakovostnim silikonom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Bswish Bgee Classic Black

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    EXS G Lover je vibracijski obroček, ki vibrira znotraj telesa vašega partnerja, večina konkurenčnih vibracijskih obročkov vibrira le zunaj telesa in so za enkratno uporabo, trajajo približno 40 minut, zato so okolju neprijazni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Quake

    Quake je izjemno zmogljiva igrača, ki zagotavlja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G hkrati - nastavljiv vrat omogoča popolno prilagajanje in zagotavlja mešane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvojni vibrator, zasnovan za stimulacijo celotnega vaginalnega področja. Doživite intenzivne občutke, povezane z G-točko in zunanjim vaginalnim draženjem hkrati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator za točko G na svetu. GIGI™ 2 je izboljšana različica izjemno priljubljenega LELO-jevega vibratorja za točko G, ki je verjetno najbolj pozitivno ocenjen predmet užitka doslej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 724 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.