×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji poseben

Elementi 33 do 64 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Je kdo rekel, da so erotični pripomočki samo za ženske? Jamyjob razblini ta mit in poskrbi, da delate tako učinkovito, kot želite! Ima močan prisesek, ki se bo prilepil na katero koli gladko površino, edinstvena funkcija gor in dol pa bo poskrbela za vse. Dodajte kapljico maziva na vodni osnovi, izberite med 3 intenzivnostmi in 5 vzorci, ki jih poganja močan motor, in pustite Milkerju, da opravi vse delo namesto vas.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Ste sami in to preprosto pogrešate? To je jasno in razumljivo! Tudi najbolj spretna desničarka ne bo v celoti nadomestila ženske nožnice ali anusa, vendar jo bo ta mastrubator dovolj odlično nadomestil. To je čudovit realističen trup z velikimi prsmi (DD), očarljivo vulvo in zadnjico, ki hrepenijo po vaši moškosti. Kovati na polno!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tanga je številka ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura prinaša odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Poglejte samo eno njeno popolno okroglo stojalo in odlično nameščene zasebnosti in vedeli boste, zakaj ji pravimo Popolna 10! Torzo PDX Plus+ Perfect 10 ni samo neverjetno videti, ampak je tudi tako realističen, da boste morda pozabili, kaj seksate! Ta izjemno vrhunska formula, izdelana iz našega nagrajenega Fanta Flesh® TPE, posnema videz in občutek naravne kože za neverjeten realizem in eksplozivne vrhunce.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Mehka Ashley bo postala vaša najboljša prijateljica, ki jo boste lahko imeli ves čas pri roki, da vas bo razveseljevala s svojimi vibracijami. Lahko drži vsak velik penis, ker ima oba konca odprta. Notranja stimulativna tekstura je podobna pravi vagini, in ko dodate vibracije, vam ne preostane drugega, kot da opravite z Ashley.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Hrepenite po nečem res intenzivnem in resničnem, kar vas bo popeljalo do vrhunca spolnega zadovoljstva? Pripomočki znamke Lovebotz že nekaj let valijo erotični trg in zdaj prihaja z novim Milker Pro, ki vas bo posrkal do zadnje kapljice. Njegov teksturiran in upogljiv rokav vas absorbira z vsakim udarcem. Izbirajte med 3 hitrostmi in vibracijami ter 7 vzorci in odkrijte nov svet užitka in orgazmičnega užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Friend with Benefits Amelia Harper Masturbator

    Se kdaj počutiš malo osamljeno? Amelia Harper bo vedno tukaj z vami! Vsaj njena vagina v podobno kompaktnem masturbatorju. Očarala vas bo s svojo mehkobo in realističnim občutkom, ki vam ga bo dala zahvaljujoč svoji notranji strukturi. Ne pustite se prepričevati in bodi zapeljan!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men The Torch Pussy Vanilla

    Opis Vas motita osamljenost in pomanjkanje seksa? Nehajte enkrat za vselej in z desno roko zgrabi to zapeljivo nožnico, ki bo osmislila tvoje življenje. Popolnoma udobno se prilega vaši roki in zahvaljujoč svoji notranji teksturi prijetno in vznemirljivo absorbira vaš penis. Popoln notranji material je brez konkurence, saj se na otip ne razlikuje od človeške kože. Pridite in uživajte v samozadovoljevanju in življenju! .

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tango je njiža ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura zagotavlja odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Odkrijte svojo najbolj poredno plat s kolekcijo Intoya! Ta seks stroj je del tega! Morda sanjate prav o takšni igrači in si boste sedaj končno izpolnili svoje mokre sanje. Čaka vas spektakularen užitek zahvaljujoč realističnim potiskom očarljivega pristnega dilda! Spoznajte se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Jolee Love Pornstar Ass

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Na kaj povabiti ekscentrično porno zvezdnico Jolee Love? Anal te profesionalke v vsej njeni lepoti boste našli v progresivnem masturbatorju Private. Zahvaljujoč svoji ergonomski obliki se udobno prilega roki, zahvaljujoč notranji teksturi in kakovostnemu materialu pa boste uživali v čudovitih občutkih z Jolee Love. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Popolna igrača za vsakogar s penisom! Ime mu je Viggo in čeprav je na prvi pogled morda videti malce običajen, zagotovo ni običajen. Ima najboljše lastnosti, ki jih bo cenil vsak penis. Na zunaj je čudovito diskreten, na notranji strani pa ima super realističen rokav iz TPE za največje občutke. Poleg tega dodaja še 3 neverjetne funkcije, preverite jih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Ali vaše telo hrepeni po divjih vožnjah in analnem užitku? Ta izjemno realističen torzo Perfect Ride vam ponuja penis, ki se premika v katero koli smer, velike testise in prijeten anus. On je prijeten fant z mišičastimi prsmi in šesterico. Spoznajte njegove strasti in jih združite s svojimi, čaka vas poslastica!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Personal Trainer Tube

    Personal Trainer Tube podjetja Private je senzacionalen masturbator, ki vas bo popeljal na vožnjo vašega življenja. Ta nepogrešljiva zasnova je zasnovana tako, da trenira vašo vzdržljivost, hkrati pa zagotavlja vrhunsko zadovoljstvo pri božanju. S poželjivo realistično teksturo in udobnim ergonomskim oprijemom je vrhunska izbira prijetnega zadovoljstva.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Naprava za vaše maksimalno zadovoljstvo! Heating Suck Machine je mastrubber, ki bo sesal vašo ekipo v 6 načinih in vas bo razveselil tudi z vibracijami v 9 načinih. Da bo vaša izkušnja še bolj realistična in prijetna, vklopite funkcijo ogrevanja, zahvaljujoč kateri se bo notranjost mastrubberja v trenutku segrela na čutno telesno temperaturo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate o seksi zadnjici, ki se bo strastno tresla? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš penis bo užival v najbolj intenzivni in realistični stimulaciji doslej. Je ogromen in opremljen z 2 močnima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibracijami za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World Vagina

    Maitlandova je znana po vlogah Rachel v seriji Boy Meets World in čedne blondinke Brittany v filmu White Chicks ter ima za seboj dolgo kariero pred kamero. Ker ni želela biti tipizirana kot sladko in nedolžno dekle, je našla tudi strast do igranja vlog.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM05 je čudovito diskreten in vam ponuja 3 različne nastavitve sesanja in 3 hitrosti gibanja, kar simulira val. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP01 je čudovito diskreten in vam ponuja 10 vznemirljivih vrtljivih funkcij in 5 sesalnih funkcij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Želite, da je tesno, udobno, realistično in v rit? Ta masturbator vam bo to omogočil, saj razume potrebe penisa, ker je penis! Narejen je iz visokokakovostnega TPR materiala, je svilnato gladek na otip in realističen tako od zunaj kot od znotraj. Pridite in uživajte v prijetno tesnem in vznemirljivem samozadovoljevanju s to penis-analno igračo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Daljinski upravljalnik ni več samo za ženske, pošljite povezavo, dovolite svojemu partnerju, da upravlja vašo napravo, kjer koli že ste – na tisoče kilometrov stran ali celo v javnosti! Naj vaš mož uživa največje navdušenje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite, da je vaš mastrubace popolna izkušnja? Točno tako bo s Fap-O-Matic! Ponuja vam močno občasno sesanje, ki povzroča razburljive udarce. To bo popolna nevihta občutkov med intenzivnimi solo igrami, ki se bodo prilagodile vašemu trenutnemu razpoloženju. Uživajte v samodejnih udarcih okoli penisa, ki bodo simulirali udarjanje in dosegli najboljše vrhove.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem FeelApolonia. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Apolonia Lapiedra in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Ekskluziven komplet, ki predstavlja popolno kombinacijo dodelanih detajlov in vznemirljivih užitkov! Vse se tako čudovito prilega. Flip Warmer je grelna naprava, zasnovana posebej za linijo Flip, Tenga Flip Zero pa je eden najbolj priljubljenih mastrubatorjev vseh časov. Zaupajte svoj užitek kakovostnemu in preverjenemu orodju.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Kaj k njim povabiti ikonično porno zvezdo Shonu River? Vagino te nesramne modrooke deklice v vsej njeni lepoti boste našli v progresivnem zasebnem masturbatorju. Zahvaljujoč svoji ergonomski obliki se udobno prilega vaši roki, zaradi notranje teksture in kakovostnega materiala pa boste uživali v čudovitih občutkih s Shona River. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem Feel Rae. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Rae Lil in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte v realistični izkušnji z vsem, vključno s strastnimi stoki in navihanimi besedami, s tem govorečim masturbatorjem iz Pipedreama! Poleg strastnih stokov vam ponuja 20 seksi fraz in 10 različnih načinov vibriranja, ta kombinacija bo očarala ne le vaš penis, ampak tudi vaš um! Privoščite si novo raven samozadovoljevanja in dovolite, da Talk Back Super Storek govori z vašo dušo, s srcem in predvsem s penisom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.