×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji poseben

Elementi 65 do 96 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Kako ravnate s tem zatičem in masturbatorjem hkrati? Ali radi prodirate bolj čudovito rit v podnožje igrače ali vam je všeč, da nosite klin za zadnjimi vrati? Kakor koli že, trda igrača vam bo všeč zaradi njenih možnosti in mehkobe kakovostnega TPE materiala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ali rudar in preprosto obožujete kožuhe in vagine? Ta edinstveni polrealistični masturbator vam ponuja vse to in še malo več. Narejena je iz neverjetno mehkega in mehkega materiala, ki ga lahko stiskate in božate na kakršen koli način. Privoščite si vse, kar imate radi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Kaj k njim povabiti legendarno češko MILF Tarro White? Vagino te navihane rdečelaske v vsej njeni lepoti boste našli v progresivnem zasebnem masturbatorju. Zahvaljujoč ergonomski obliki se udobno prilega roki, zahvaljujoč notranji teksturi in kakovostnemu materialu pa boste uživali v čudovitih občutkih s Tarra White. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM04 je čudovito diskreten in vam bo ponudil vznemirljivo tristopenjski rotacijski spiralni gib. Bi ga raje obrnil desno ali levo? Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Masturbator z blagovno znamko za moške je ustvarilo priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, da bi ugajalo moškim s svojimi neverjetnimi erotičnimi pripomočki. Fleshjacks tudi nimajo kakovostnega in patentiranega materiala, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Uporabite jih lahko ne samo za samozadovoljevanje, ampak tudi za vadbo svoje vzdržljivosti ali kot preusmeritev pri ljubljenju v paru.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. Zbirka Toro vključuje tudi Cuper, udoben in prilagodljiv masturbator iz vrhunskega silikona s funkcijo vrtenja za 360°. Odkrijte vznemirljive vrtljaje, optimalen oprijem in popoln užitek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Edinstven rotacijski masturbator za vaš najljubši stroj za jebanje HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men All In Clear

    Če ne marate delati stvari na pol, jih naredite v celoti. Pri tem vam bo pomagal ta prozoren masturbator s 3 prekatami, ki obljublja občutek. Notranje oblike in teksture so zasnovane tako, da so realistične, zato ne čakajte in jih preizkusite na svojem penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Vam je všeč prijetno toplo? V tem primeru ne smete zamuditi tega pomočnika pri ogrevanju, ki bo v nekaj trenutkih ogrel vaš najljubši masturbator Squeeze. Povežite ga s katerim koli virom prek priključka USB in segrejte svojo napravo na 37 °C v samo 8 minutah. Zahvaljujoč temu segrevanju lahko uživate v še bolj realističnih občutkih in izkušnjah s svojim masturbatorjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripravite se na najbolj neverjeten, najbolj intenziven in napreden vrtljiv masturbator, kar ste si jih kdajkoli zamislili!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Geo Coral

    Biser v vašo korist. Luksuzna japonska blagovna znamka Tenga ima masturbatorja, ki je na prvi pogled očarljiv in ob prvi uporabi neverjeten. Dizajn in geometrija. Celoten material in popolno genialno teksturo zagotavljajo vznemirljive zgodbe in lastni orgazmi. Spet so zaželeli najboljše.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Živjo, ime mi je Nicole in jaz sem tvoja nova najljubša muca. V notranjosti sem prožna, čutno mehka in živahna, topla in teksturirana. Hitro se bom ogrel na vašo telesno temperaturo in prijetno spodbudil vaš penis. Tako mehka sem na dotik, pridi me božat in se zabavaj z mano!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM06 je čudovito diskreten in vam bo ponudil 10 vznemirljivih nastavitev vibriranja. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov. Prav tako ne pozabite na seksi glasovno funkcijo, ki bo povečala vaše trenutke ljubezni do sebe!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Blagovna znamka Toro, ki se osredotoča na spolne pripomočke za moške, pravkar pripravlja ta erektilni masturbator, ki je zasnovan za koncentrirano stimulacijo. Njegova majhna velikost je idealna za draženje želoda, oblika rože pa je dejansko primerna za jezen kateri koli drug del telesa. Je izjemno prilagodljiv, njegov močan motor pa vam ponuja 10 funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Kdo si ne bi želel biti vsak dan posrkan do zadnje kapljice ob čutnem stokanju? Ta neverjetni masturbator kar kriči po sodobni tehnologiji! Ponudila vam bo vibracije, sankanje in stokanje, vse samo za vas in vaše eksplozivne orgazme.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Ste dolgčas s klasičnimi vaginami in želite nekaj bolj tujega? Zdaj si ogledujete dovršen in ročno izdelan masturbator za pristne nezemeljske izkušnje. Vstopite vanj kot neznani vsiljivec in uživajte v vsakem vznemirljivem občutku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite narediti svoj orgazmični užitek prijetnejši? Preizkusite to genialno orodje iz kolekcije Boners, ki je izdelano iz zelo mehkega in fleksibilnega TPE materiala. Notranji grebeni vas bodo stimulirali z vsakim gibom in tega si ne boste nikoli več želeli!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Ali hrepeniš po še bolj zadovoljivi izkušnji samozadovoljevanja? Ta roza silikonska vagina je tukaj, da osvetli vaše ročno delo in ji da ocene. V roko se prilega kot rokavica in je tako mehak in puhast, da že ob prvem dotiku znoriš. Ne prisilite je, da dolgo čaka, v vaše življenje bo prinesla luč prevladujoče strasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Vampire

    Ste naveličani uporabe rok in iskanja masturbatorja? Dobra izbira bo nedvomno ta ljubeč dojenček z vampirskimi zobmi, ob katerem se boste počutili kot v pravih ustih. Odstranite pokrovček, dodajte lubrikant, smuknite v mehak material in se prepustite razvajanju prijetne teksture.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Pridi me udariti! Da, Tiana ne želi samo teškati, ampak želi tudi tvojega tiča. Je neverjetno realistična, lepa in tudi živahna. Ima 2 vznemirljivi odprtini, med katerimi lahko izbirate in lahko izbirate med različnimi stopnjami vibracij. Revolucionarni material X5 vas bo spravil na kolena, saj je tako resničen. Ste se pripravljeni zaljubiti na prvi dotik?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Lumino Play Masturbator Ribbed

    Lumino play masturbatorji ponujajo veliko vznemirljive zabave, ko ugasnejo luči. Prilagodljiv material drsi gor in dol po telesu in masira vašo moškost s popolnimi notranjimi teksturami.

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Igrivo, barvito in razburljivo! Tak je ta masturbator Bobble prestižne znamke Tenga, ki dominira na trgu moških masturbatorjev. Prozorni gelni del je neverjetno prožen in mehak, medtem ko notranje barvne oblike povzročajo popolno stimulacijo in so rahlo gibljive. Mednje vstavite svoj penis in se prepustite popolni stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Igrača, s katero se bosta igrala oba! Hot Octopuss Pulse Duo Lux z dvojnimi zapestnimi kontrolami bo postal sestavni del uverture. Pulse Duo Lux je močan in vsestranski in oba para lahko prevzameta nadzor nad njim. Prepustite se intenzivnim osupljivim izkušnjam!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Masturbator z novo pionirsko tehnologijo, imenovano samopodmazovanje! Kar je doslej manjkalo vsem masturbatorjem, je zdaj realnost in lahko se udobno priključite in uživate v čudovitih izkušnjah, povezanih s prijetno vlago v zaprtih prostorih. Zato ne čakajte in se imejte dobro v tej masturbaciji! Zaradi svoje majhnosti je primeren za potovanja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Ste dolgčas s klasičnimi vaginami in želite nekaj boljšega? Zdaj si ogledujete dokončan in leto dni star masturbator za pravo izvenzemeljsko izkušnjo. Vstopite vanj kot neznani vsiljivec in uživajte v vsakem vznemirljivem občutku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob vsak dan uvaja inovacije! Njihov cilj je največji užitek pri moškem samozadovoljevanju! In zato Pulsar, pameten masturbator, stremi k vašemu največjemu užitku. Njegova prožna krila tesno obkrožajo vaš penis in vam pokažejo novo raven užitka s 30 nastavitvami vibriranja. Sprostite se, uživajte in eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Obožujete pivo in ženske? Tudi vam bo všeč ta masturbator! Izgleda kot steklenica in skriva seksi vagino, ki je kadar koli pripravljena za vaš penis, ali je lahko še kaj več? Realistična oblika in mehak material vas bosta popeljala v sedmo nebesa, embalaža steklenice pa bo diskretno hranila vašo vznemirljivo skrivnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Sonya Beer Bottle

    Ste ljubitelj piva in ljubkih ženskih genitalij? Sonya je seksi vagina, skrita v steklenici piva, vau! Njegova embalaža za pivo ga naredi čudovito diskretnega, njegova realistična vulva pa prijetno pristnega. Notranji del je izdelan iz mehkega medicinskega materiala, njegova vznemirljiva tekstura pa vam bo dala dodatno stimulacijo. Torej pojdi odpreti najbolj strastno steklenico piva!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.