×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji vibracijski

Elementi 65 do 96 od 302 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Leten SM380 Super Masturbator

    Realistična alternativa masturbaciji je ta neverjeten masturbator, ki ga je mogoče ponovno napolniti! Pritrdite prisesek na izbrano površino, vstavite vanj namazan penis in se zadovoljite s čarobnimi gibi naprej in nazaj, kot da bi vas zadovoljil nekdo drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Izberite zadovoljujoče spolno življenje, izberite globoko sesanje in intenzivne vibracije, izberite ta edinstven masturbator. Ponuja najboljše iz sveta vibracij in sveta sesanja. Veselite se, da vas bo zajel razburljiv vakuum, posrkal vase in izpustil. Veselite se intenzivnih vibracij in inovativnega dizajna!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Vam je všeč kaj, kar je 2v1? V tem primeru vam bo všeč Double Penetration Vibrating Stroker neposredno! Združuje nežna usta in popolno vagino v en sam pripomoček za samozadovoljevanje, ki vas ne bo očaral le z vibracijami, temveč tudi z materialom Fanta Flesh, ki ga ne bi ločili od človeške kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Mehka Ashley bo postala vaša najboljša prijateljica, ki jo boste lahko imeli ves čas pri roki, da vas bo razveseljevala s svojimi vibracijami. Lahko drži vsak velik penis, ker ima oba konca odprta. Notranja stimulativna tekstura je podobna pravi vagini, in ko dodate vibracije, vam ne preostane drugega, kot da opravite z Ashley.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Naj ta luksuzni večnamenski stroker zadovolji vse vaše domišljije! Intenzivne 10-stopenjske vibracije, 7 hitrosti in vzorci sesanja in stiskanja – ter erotični zvok – vse se združi, da ustvari vznemirljivo izkušnjo popolnega zadovoljstva. Vsaka funkcija deluje ločeno, tako da lahko svoj užitek prilagodite s klikom gumba na ergonomski posodi, ki se udobno prilega vaši roki. Popolnoma polnilna, rokav se odstrani za čiščenje, odporen proti škropljenju.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Hrepenite po nečem res intenzivnem in resničnem, kar vas bo popeljalo do vrhunca spolnega zadovoljstva? Pripomočki znamke Lovebotz že nekaj let valijo erotični trg in zdaj prihaja z novim Milker Pro, ki vas bo posrkal do zadnje kapljice. Njegov teksturiran in upogljiv rokav vas absorbira z vsakim udarcem. Izbirajte med 3 hitrostmi in vibracijami ter 7 vzorci in odkrijte nov svet užitka in orgazmičnega užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte v popolni samozadovoljevanju in učinkovito stimulirajte najbolj občutljive dele svojega penisa s to edinstveno napravo. Gre za vibrirajoči silikonski stimulator, ki je usmerjen v spodnji del penisa, ki bo s svojimi funkcijami popolnoma navdušil.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Okrepite svoje intimne užitke z enostavnim za uporabo Optimum Power Ultimate Power Strokerjem. Kompakten, samostoječ vzburjevalnik se ponaša s sedmimi intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanjem ter izjemno ekstazo pri božanju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Gospa Alexis vas prosi, da jo pravilno napolnite! Ta seksi masturbator z muco in zadnjico ima čudovit realističen videz in ročno poslikane podrobnosti. Njeni dve tesni ljubeči odprtini vas bosta naredili neverjetno pristni, dodali pa lahko vibracije 10 intenzivnih vzorcev. Uživajte v super užitku s svojimi nogami punce po imenu Alexis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Če želite nekaj več kot navaden masturbator, je ta čeden moški tukaj. Zapeljal vas bo s svojim trdim realističnim tičem, omamnimi vibracijami, sladkimi besedami, seksi glasom in tesnim analnim odprtjem. Zaljubite se na prvi pogled, oblikujte njegov ud, kot ga potrebujete, poslušajte in zarinite vanj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornadi so nevarni in uničujoči, so zračni stebri, ki se silovito vrtijo v notranjosti in pometajo vse, kar se jim znajde na poti. Tudi Tornado by Jamyjob je tak! Ponudil vam bo 10 močnih vzorcev potiskov in vrtenj, s katerimi boste doživeli vrtinec osupljivih občutkov!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Odprite, poglejte, drsite, vibrirajte in eksplodirajte! Funzone Vulcan Ripe Vagina je realističen masturbator v obliki čudovite nožnice z notranjo teksturo, ki vas bo prijetno stimulirala po celotni dolžini penisa. Da je stvar še hujša, igrača vibrira v 6 različnih nivojih, med katerimi lahko udobno in enostavno preklapljate, poleg tega je vibrirajoča krogla odstranljiva in jo lahko uporabite za drugo razburljivo zabavo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Ljubko krilo in gola rit, to so CutiePies. Narejen je iz izjemno mehkega in čudovito prijetnega materiala TPE, njegovi super realistični detajli pa vas bodo vznemirili že ob pogledu nanj. Uživajte v neskončnem božanju in prodiranju!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Odkrijte svojo najbolj poredno plat s kolekcijo Intoya! Ta seks stroj je del tega! Morda sanjate prav o takšni igrači in si boste sedaj končno izpolnili svoje mokre sanje. Čaka vas spektakularen užitek zahvaljujoč realističnim potiskom očarljivega pristnega dilda! Spoznajte se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    Če bi ta otrok po imenu Isabella znal govoriti, bi vam rekla, da komaj čaka, da to stori. Je prijetno mehka in prožna in zahvaljujoč odprtemu koncu lahko drži vsak velik penis. Njegova notranja tekstura je čudovito stimulativna in v trenutku, ko dodate vibracijo, boste pršili enkrat ali dvakrat.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    JETT je prvi Guybrator™ s patentirano tehnologijo Treble and Bass, ki vam omogoča neskončno izbiro moči in frekvence vibracij ter zagotavlja intenziven orgazem brez uporabe rok.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mehak in močno vibrirajoč rokav na konici penisa z daljinskim upravljalnikom. Se vam zdi kot sanje? To šele postaja resničnost! Vaša moškost dobi odmerek vibracij, o katerih sanja. Ta podaljšek je izdelan iz prvovrstnega silikona in vam ponuja 7 načinov vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Ta sočna rit spada v lepoto tvojih sanj, pomisli na kogarkoli, ni važno, pomembno je, da jo zgrabiš na pol in zagrabiš v nožnico! Extreme Phat Ass White Girl je tvoja nova ljubezen s sladko in okroglo rit. Njen vitek kontrast z njeno rožnato muco, kar je najboljše, je kot človeška koža, morda malo bolj prijetna. Izdelana je iz mehkega materiala Fanta Flesh, ki je mehak in tudi varen za telo. Se bojite, da bi vas tako lepa rit kmalu dolgočasila? Imamo rešitev, to je vibrirajoča krogla, ki vibrira zadnjico in nožnico!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator domiselno in premeteno zasnovan za stimulacijo najbolj občutljivih mest moškega. 2 močna motorja z 10 funkcijami vibriranja in tapkanja zagotavljata vznemirljivo stimulacijo penisa, testisov in presredka

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress Bella Jackhammer Vibrating Masturbator

    Vsako noč sanjate o popolnem seksu, a vam manjka popolna vagina ali popoln anal? Gospodarica Bella je prava in popolna spremljevalka za vas! Njegova notranja tekstura bo razveselila vašo moškost, ozek analni vas bo razvajal z občutkom tesnosti in v kakovosten material BioSkin se boste zaljubili na prvi dotik. Ali ti to ni dovolj? Dodajte vzdušje in se prepustite v svet užitka!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch. Je razkošna igrača v diskretnem kovčku z popolnoma tihim delovanjem. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in tudi napihljivo komoro, ki se bo povečala po vaših željah. Vstavite v silikon z mehko teksturo in trenirajte svojo vzdržljivost in erekcijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrirajoče fafanje, tesni prijemi in seksi stokanje, s tem masturbatorjem se boste počutili res dobro. Vsebuje 2 motorja, ki bosta navdušila vaš penis z 10 načini intenzivnega vibriranja in 7 načini opojnega sesanja. Edinstvena je tudi funkcija pritiska 2 tlačnih zračnih blazin, ki spremenljivo stisneta penis v 7 načinih. Priključite slušalke ali poslušajte stokanje na glas, ta trenutek je vaš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Vibracijski FLIP ZERO EV BLACK z bolj čvrstim materialom kot originalni FLIP ZERO EV ponuja močnejše občutke in močnejši stisk. Uživajte v najbolj dinamični stimulaciji z brnenjem, ki je na voljo, z notranjimi podrobnostmi, izpopolnjenimi tako, da ustrezajo intenzivnim občutkom trdnejšega materiala in brnenju z dvojnimi vibracijskimi jedri!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite razveseliti konico penisa znotraj in zunaj? To je kompakten in zelo enostaven za uporabo mastrubator. Ponudil vam bo vznemirljive vibracije in nežne stimulativne pike, ki bodo razveselile želod in uzdo. Ali hočeš več? Dodajte enega od 3 prožnih dilatatorjev in uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ta fantastični masturbator SM360, ki ga je mogoče polniti prek USB! Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju čarobne sesalne funkcije v kombinaciji z vibracijami za največji užitek.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 302 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.