×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji vibracijski

Elementi 97 do 128 od 302 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nekaj več? Želite zmogljiv sodoben pripomoček, ki bo vaše trenutke samozadovoljevanja spremenil v nepozabna doživetja? Čas je, da odkrijete močan Elite Moto Milker! Njegova funkcija občasnega potiska vas bo spravila na kolena. Uživajte v popolnem viharju občutkov in prilagodite funkcije svojemu trenutnemu razpoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplota, vibracije in sesanje, to so tri vznemirljive funkcije za solo igre, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Ta masturbator znamke Rebel se vas bo dotaknil s prijetno notranjo pikčasto teksturo, funkcija segrevanja do 42 stopinj pa vas bo pripeljala do vrenja v kombinaciji s 5 načini vibracij in 3 hitrostmi sesanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Odkrijte užitek brez primere z BRONX – luksuznim silikonskim tulcem, ki razvaja vašo mošnjo z neprimerljivim občutkom. Objemite skrotalni užitek, ko utripa in vžiga valove ekstaze. Dvignite intimnost z vgrajenimi masažnimi gibi, ki božajo vaše želje. BRONX: kjer se razkošje sreča z evforijo in vas popelje čez meje užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Vrti se, masira in vibrira, tako da si ga ne boste nikoli več želeli. Ta 3-funkcijski polnilni masturbator You2Toys združuje vrtenje, oprijem na dnu z vibracijami na vrhu. To pomeni, da bo za vaš penis poskrbel tako intenzivno in natančno, da boste odkrili najboljše vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men je s svojimi vibracijami osvojil moške po vsem svetu, zdaj pa prinaša še nekaj novega - vibracije lahko nadzorujete prek aplikacije! Seveda ostajata ohranjena eleganten dizajn in ergonomska oblika, ki zelo udobno leži v roki. Vhodna odprtina je narejena iz kvalitetnega in prijetnega silikona, zato pohitite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenziven užitek zahvaljujoč močnim vibracijam in neverjetni sesalni zmogljivosti. Razvajajte svoj penis in mu dajte, kar želi. Kombinacija vibracij in sesanja konice penisa obljublja popolno vzburjenje in močan orgazem, se vam ne zdi? Elite Tip Teazer Power Pump je vroč nov izdelek blagovne znamke Pipedream in verjemite mi, da je bil razvit prav za to, da vam nudi koncentriran užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate o seksi zadnjici, ki se bo strastno tresla? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš penis bo užival v najbolj intenzivni in realistični stimulaciji doslej. Je ogromen in opremljen z 2 močnima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibracijami za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nekaj več? Ta vibrirajoči masturbator proizvajalca Satisfyer je bil zasnovan z občutkom za absolutno popolnost! Z njim boste doživeli čisto blaženost, zaupajte nam. Njegovo prožno telo in predvsem notranja stimulativna tekstura bosta pobožala vaš penis do orgazmične norosti, lahko pa ga kombinirate tudi s priročno aplikacijo Satisfyer Connect, zato uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    Vsako noč sanjate o popolnem seksu, a vam manjka popolna vagina ali popoln anal? Gospodarica Karla je prava in popolna spremljevalka za vas! Njegova notranja tekstura bo razveselila vašo moškost, ozek analni vas bo razvajal z občutkom tesnosti in v kakovosten material BioSkin se boste zaljubili na prvi dotik. Ali ti to ni dovolj? Dodajte vzdušje in se prepustite v svet užitka!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Simuliran oralni seks na zahtevo še nikoli ni bil lažji!To je potreba za človeka, ki ima nenadoma spolno zanimanje, karkoli gledate ali spite, Dolgo pritisnite gumb za vklop in kot zvočnik ali stvar tipa "Alexa" želi božati glavo...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    CONTROL je izdelan z močjo vplivanja in ponuja tehnologijo za izboljšanje masturbacije in izboljšanje intimnih izkušenj. Silikonski Twin Turbo Stroker je bil zasnovan za vrhunsko stimulacijo za samski seks, saj tesno obdaja penis s prijetno toploto in močnimi vibracijami dveh krogel, ki sta strateško nameščeni na vrhu in na dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte v občutku fafanja z vibracijskim simulatorjem fafanja iz zbirke Boners. Ta eleganten masturbator je opremljen z zmogljivim motorjem z 10 različnimi nastavitvami vibracij. Nastavitve lahko preprosto upravljate z gumbi na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Vse, kar potrebujete za takojšnje in popolno zadovoljstvo! Sex In Can je komplet masturbacije, ki spominja na vagino, primernega lubrikanta in mini vibratorja z eno intenzivno hitrostjo. Navdušila ne bo samo vas, ampak tudi vsakega moškega, ki se ga boste odločili posvetiti temu kompletu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Bi radi svojim trenutkom samoljubja dodali nekaj ljubkega, mokrega in realističnega? V to igračo se boste zaljubili! Prilegal vam bo kot rokavica, tako kot bo padel na vaš penis. Narejen je iz prijetnega TPR materiala, ki po stiku z vodo postane zelo gladek in spolzek. Realistična vaginalna odprtina, zapeljive ženske oblike in vibracije nato skupaj ustvarjajo užitek, kadar koli in kjer koli želite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    To je tretja generacija Letenovega samodejnega izvlečnega, teleskopskega masturbatorja za moške, ki vam ponuja najboljše mehansko ročno delo doslej.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Le nekaj stvari je v življenju resnično pomembnih in vsi vemo, da je ena izmed njih zdravje. Ne le telesno zdravje kot tako, ampak tudi duševno zdravje, ki gre z roko v roki s spolnim zadovoljstvom. Ta par igrač prestižne znamke Fun Factory vam bo dal popolno navdušenje, neverjetne orgazme in podprl vaše duševno dobro počutje. Igrajte se z njimi sami ali v paru, ko končate pa jih shranite v etui, ki je prav tako priložen paketu.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štiri, tri, dva, ena, začni! Odštevanja je konec in najbolj smiselna raketa vseh časov pravkar vzleti z vami, da vas popelje v novo vesolje užitkov! Torej naprej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Obožujete globoko grlo? In kdo ne! Ta edinstveno oblikovan masturbator ima realistično obliko grla in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga težko ločite od prave človeške kože. Ste pripravljeni na najboljše fahanje v svojem življenju?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Bodite med prvimi, ki bodo vstopili v interaktivni svet z najmočnejšim samodejnim masturbatorjem za moške.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Izdelek v pravem stilu; velikost in tekstura je skoraj enaka pravi riti.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Ali radi dražite svoje testise? Torej pozor, ogledujete najboljše za vaša jajca, presredek in penis! Je silikonski erekcijski prstan na daljinsko vodenje, ki ga lahko obdržite ali zaupate svojemu partnerju. Izbirate lahko med 3 hitrostmi in 7 vzorci vibriranja, preizkusite vse!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Vzbudite svoje čute z neverjetno pristno erotično izkušnjo z masturbatorjem Pretty Love Sienna! Ponuja 3 stopnje sesanja in 12 opojnih načinov vibriranja za stimulacijo najbolj občutljivih delov penisa. Teksturiran notranji rokav ima mehke robove in gube za tesno prileganje, navdušeni boste nad funkcijo pametnega pomnilnika, ki si zapomni vaše najljubše nastavitve. In to še ni vse, priključite priložene slušalke in uživajte v slastnem stokanju in mamljivem seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Igrače, narejene za penise, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna MANTA, ki jo je enostavno uporabljati, je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks, pa tudi za solo igro, drsi med vašimi telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi odličen pripomoček za fafanje, ki kroži po zadnji strani penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni MANTA zadržijo mazivo za boljši občutek božanja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 302 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.