×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Penis etui

Elementi 97 do 128 od 278 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 1" Extension Flesh

    Perfect 1 in. Extension je prilagodljiv podaljšek, ki ga je mogoče enostavno prirezati na dnu za popolno prileganje. Je izjemno raztegljiv za večino velikosti in dovolj oprijet, da vam pomaga trajati dlje. Vaš partner bo užival v globlji penetraciji z 1-palčnim podaljškom na konici, medtem ko vas zaradi izjemno realističnega stebla za 33 % odebelijo, da zagotovite popolnejši občutek in izjemen vrhunec. Izjemno mehak material Fanta Flesh® je na otip kot druga koža. Popoln za moške z ED in srednjimi težavami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Želite, da vaš penis ni le večji in širši, ampak tudi videti odlično? Potisnite ga v prozoren Renegane tulec in se pohvalite z okrepljenim obsegom in dolžino ter pogledom na svojo posodo, ki bo v rokavu neverjetno zapeljiva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Komplet 3 rokavov za penis blagovne znamke California Exotics. Preobrazite svoj penis v popolnoma stimulativnega čednega moškega in presenetite svojega nasprotnika! Z rokavom lahko enostavno in hitro povečate obseg in dolžino. Čevlji so izdelani iz fleksibilnega TPR materiala, ki je prijeten in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Povečal bo vaš obseg za 66 % in podprl vašo erekcijo. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in se odlično obdrži, poleg tega pa ima popoln edinstven dizajn z odprtim koncem, tako da ostane glavica izpostavljena. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Supporting Penis Sleeve

    Ali včasih hrepeniš po daljšem in močnejšem penisu? Ta rokav vam bo dal dobrih 5 centimetrov dodatne dolžine! Njegov notranji del je teksturiran in vas bo ob nošenju spodbujal in podpiral moč penisa, rokav je tudi sam po sebi precej močan in je zato primeren za moške z erektilno disfunkcijo. Prosim sebe in svojega kolega!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Kaj pa, da spremenite svoj penis v popolno orodje osupljivega užitka? Ta rokav ne bo le dodal dolžine in obsega vašemu rokavu, temveč bo vašo ekipo opremil tudi s spodbudnimi grebeni, izboklinami in genialno oblikovano konico. Prijeten bo tudi za svojega nosilca, saj je super fleksibilen, končni obroč rokava pa bo tudi podpiral in krepil erekcijo. Povečajte užitek obeh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Skin Penis Sleeve 9" Flesh

    So vaše sanje o nekoliko večjem penisu kdaj pripravljene na akcijo? Rokav je tukaj, tako da lahko preprosto prenehate sanjati in dobite dolžino, ki jo želite. Cenili boste tudi njegovo prijetno mehkobo, notranje navdušujoče udobje in enakomeren zajem penisa v modi, vendar se je rokav odlično držal. Dodajte podaljšajte svoj penis in dvignite svojo samozavest!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega poveča vaš penis, spodbuja erekcijo in jo krepi. Ugodnost za oba para je zagotovljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate o večjem užitku, dobesedno? Rokav tesno objame vaš penis, poveča obseg in poveča vzburjenje. Njegova kroglasta tekstura v kombinaciji s čutnim oprijemom, ki poveča erekcijo, bo zanj in zanjo pripravila osupljivo izkušnjo. V izjemno prožen material se boste zaljubili že na prvi dotik, zaključni obroč pa bo poskrbel za zadostno oporo in podporo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Matias Penis Sleeve Clear

    Vas muči prezgodnji vrhunec in ne verjamete v gele ali tablete? Ta pametna razvada je učinkovit trik za podaljšanje ljubljenja in s tem izboljšanje kakovosti vašega spolnega življenja. Njen čar je v tem, da delno prekrije glavico, s čimer zmanjša stimulacijo njegovih občutljivih predelov in tako odloži vrhunec. Hkrati tudi rahlo zmanjša pretok krvi in okrepi erekcijo. Preprosto ga namestite na svoj penis in uživajte v maksimalnem dolgotrajnem zadovoljstvu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 17

    Predstavljamo vam revolucionaren rokav Monstar - vrhunska izboljšava za vaša intimna doživetja! Sprostite svojo notranjo zver in se podajte na potovanje neprimerljivega užitka z našimi novimi popolnoma mehkimi rokavi za penis iz tekočega silikona.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Ali želite svojemu partnerju ponuditi dodaten obseg in kljub temu skupaj uživati v bučečih vibracijah? Samo s to priročno igračo na daljinsko upravljanje! Ponujal vam bo 8 vzorcev vibriranja in 2 hitrosti ter se bo držal vašega penisa zahvaljujoč 2 gibljivima obročema. Uživajte v še boljšem ljubljenju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent M

    Si želite, da vaš penis ne bi bil še večji in širši, kako ga lahko vidite drugače? Natisnite ga v Reneganovem pogledu in zadovoljni boste s svojo vsebino in dolžino ter pogledom na vaše podjetje, ki bo med tem neverjetno gorelo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Size Matters 1.5 Inch Penis Enhancer Sleeve Clear

    Podaljšajte svojo dolžino, dodajte obseg s tem super mehkim rokavom za penis! Je vznemirljivo neravni in tudi zelo udoben za nošenje. Želite eksperimentirati? Ta naslovnica je popolna za vas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Želite več užitka? Ta rokav lahko nanesete na penis ali vibrator in ga spremenite v čutno oblikovano arhitekturo užitka. Visokokakovosten in prilagodljiv TPE material se prilagaja velikosti in zarezam neverjetno intenzivne stimulacije. Uživajte malo drugače!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Vas dolgočasijo knjige, ki se dejansko nanašajo na človeški penis in sanjate o nečem smešnem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. To je serija neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev in udarcev penisa, kot je ta. Navdušuje s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    Invader je prva odprta ovojnica penisa, zaradi katere bo dolg in trd! Njegova oblika bo povečala vašo moškost v debelini in ker se njen konec odpre, bo omogočil, da bo vaš želod v vsem lepo užival. Igrajte močno ali karkoli želite, rokav bo ves čas držal na mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve Kit Clear

    Poceni in enostaven način za odkrivanje novih izkušenj. Ti petelin ali dildo rokavi vam bodo pokazali drugačno raven užitka. So prilagodljivi, zato se prilegajo vsaki veliki igrači in so zelo enostavni za uporabo. Stane nekaj kron, zato ne razmišljajte po nepotrebnem in jih takoj dodajte v voziček!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs HULK Gargantic Cocksheath Transparent

    HULK cocksheath je ogromen. To je največja podloga doslej ... naredi tisto, kar imate, NAJVEČJE!. Ta stvar je ogromna težka mesnata plošča kurca za res gromozanske luknje. Narejen je iz debelega gumijastega flexTPR, ki ovije vaše meso in doda 3-5X večji obseg in 5-7 palcev večjo dolžino ... res je velik.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    So igre lulanja vaša stvar? Povsem razumemo in z veseljem vas razveselimo s to novico! Svet se spremeni v čudovito mesto v trenutku, ko si ta rokav nadenete na penis in pustite, da vaš urin (ali celo seme) teče skozi dolgo prozorno cev. Kaj bo cilj tega toka? To bomo prepustili vam, vendar nekako mislimo, da bodo to usta vašega nasprotnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus The Fucker Fxxx Plug

    Uživajte v še boljših penetracijah s tem super mehkim rokavom znamke Brutus! Samo nanesite lubrikant na vodni osnovi na svoj penis in ga vstavite v rokav. Izbokline na notranji strani vas bodo prijetno stimulirale (rokav lahko uporabite tudi kot masturbator), zunanja oblika pa bo uničila partnerjev anal.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako to, da svojega očeta oblečeš v nov plašč? Ta izboklina bo nežno obkrožila tvojega tiča in te podprla z grozljivimi kurbami. Ima konec, poveča obseg in podpira erekcijo ter skrajša oba partnerja. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Izpolnjuje isto osnovno funkcijo kot obroč za petelina, vendar širši in robustnejši, TitanMen zanesljiv Cock Cage vam omogoča, da ostanete močnejši dlje, hkrati pa dodate obseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent L

    Si želite, da vaš penis ne bi bil še večji in širši, kako ga lahko vidite drugače? Natisnite ga v Reneganovem pogledu in zadovoljni boste s svojo vsebino in dolžino ter pogledom na vaše podjetje, ki bo med tem neverjetno gorelo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Želite biti večji? Dodajte vsebino in dolžino s tem Muscle Ripped rokavom! Popoln dostop omogoča poseben in visokokakovosten material FLEXTPR, ki vas bo očaral s svojo prilagodljivostjo. Pustite, da vaš penis raste dalj v vsej vaši okolici in dajte nasprotniku drugačno stimulacijo z realistično površino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Clear Frost

    Oxballs se trgu pridružuje z revijo za namestitev z imenom Sackjack. Narejen je iz prožnega in fleksibilnega materiala Flex-TPR in bo podpiral vaše telo kot druga koža. Sackjack ima zelo okusen videz, ki bo bolje postrežen vaši mački, če bo vaša moda držala vaše telo blizu okusa. Notranji del besedila je zasnovan tako, da je podoben stimulaciji.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 4 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Fido Black

    Fido se ne imenuje le sosedov pes, ampak tudi ta penisov rokav znamke Oxballs v obliki pasjega penisa. Igrajte igro za pse in lastnike, ki bo pristna in neponovljiva! Fido je izdelan iz visokokakovostnega in fleksibilnega materiala Flex-TPR, zato je varen in nestrupen ter se udobno prilega skoraj vsem velikostim.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.17 Dong Extension Black

    Potrebujete nekaj dodatnih centimetrov, a hkrati ne želite izgubiti udobja? Ta rokav bo uresničil vaše sanje! Vaš penis se podaljša za 3,5 cm in je oblikovan tako, da ne zagotavlja le učinkovite stimulacije, ampak tudi udobno drži, saj se zatakne za moda. Izdelan je iz visoko kakovostnega in mehkega TPE.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kaj pa, če svoj penis skoraj takoj spremenite v nekaj še bolj razburljivega? S tem tulcem za penis bo to mogoče! Okrepil bo vašo erekcijo in božal ne le notranjost nožnice, ampak tudi klitoris. Uživajte in podarite dobre občutke tudi svojemu partnerju!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs HULK Gargantic Cocksheath Eggplant

    HULK cocksheath je ogromen. To je največja podloga doslej ... naredil tisto, kar imate, NAJVEČJE!. Ta stvar je ogromna težka mesna plošča kurca za res gromozanske luknje. Narejen je iz debelega gumijastega flexTPR, ki ovije vaše meso in doda 3-5X velik obseg in 5-7 palcev večjo dolžino ... res je velik.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Bi vaš partner želel nekaj več od vašega penisa, vendar je vaš penis še vedno le navaden penis? Ta rokav ga spremeni v orodje užitka in bo vašemu partnerju dal okus neverjetnega vznemirjenja. Narejen je iz svilenega silikona, spodnji obroček se zatakne za moda, tako da bo odlično držal rokav in ima tudi vibrirajoči del, od katerega mu znori klitoris od sreče. Naj bo vaš penis čudež!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 278 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.