×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki plastike

Elementi 65 do 96 od 635 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Ultimate Douche Clear

    CalExotics® Ultimate Douche™ je natanko takšen, kot je opisan - vrhunski aparat za analno prhanje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    TOYJOY je vseobsegajoča blagovna znamka na področju novosti za odrasle in intimne nege. Ponuja popoln izbor za vse želje in je namenjena vsem vstopnim stopnjam; od začetnikov do strokovnjakov. Obstaja več kot deset različnih kolekcij TOYJOY, od katerih je vsaka zasnovana tako, da ustreza različnim tipom potrošnikov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Twin Balls Pink

    Venus kroglice You2Toys Twin Balls so izdelane iz kakovostne ABS in TPR plastike brez ftalatov. So zelo prijetne na otip in zelo privlačne za oko. Kroglice so zaključene z zanko za enostavno rokovanje, še posebej, ko jih vzamete ven.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Zagotovljena je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in različne vrste uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega odmika klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Želite preizkusiti igre z vibrirajočimi jajci? Dajte Bswish Bnaughty Classic prilogo! Ima podajalnik, ki ga lahko izberete s 5 funkcijami vibracij in je izdelan iz kakovostnega in vadbenega materiala brez rešetk in brez ftalatov. Držite se stran, igrajte se in uživajte v vzdušju, ki povzroča vibriranje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožnati dilator s 7 načini vibracij. Njegova majhna velikost prinaša neskončne možnosti za njihovo uporabo, v vaši domišljiji ni omejitev! Narejen je iz silikona in ABS, je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH. Baterije so priložene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napihnite bradavice z največjim navdušenjem! Vaša erogena cona bo zakrvavela in občutila bo dotik perja. Za začetek vzemite črpalko z najmanjšim obročem in na luknjo črpalke navijte gumijasti obroč.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Master

    Vibrator XXL s pravimi dimenzijami in pravo tehnologijo.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

    Želite doživeti razburljiv vakuum in dražilne vibracije na lastnem penisu? Ta vibrirajoča vakuumska črpalka je idealna tudi za popolne začetnike. Ima preprosto zasnovo in je enostaven za rokovanje. Zato ga dajte na tiča, pritisnite balon in greste!

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte v dodatni stimulaciji skupaj s svojim partnerjem z obročkom Bunny Vibe Ring! Ta obroček poskrbi, da erekcija uporabnika traja dlje in je močnejša. Tudi orgazmi bodo intenzivnejši. Obročku je priložen stimulator bunny z vibrirajočo kroglo, ki partnerju zagotavlja tudi dodatno stimulacijo.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

    Ne spregovori niti besede! The Ball Gag Training System je popoln za začetnike, ki začenjajo uporabljati prevezo z žogico, hkrati pa je dovolj vsestranski, da zadovolji tudi profesionalce.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Želite preizkusiti igre z vibrirajočimi jajci? Dajte Bswish Bnaughty Classic prilogo! Ima podajalnik krme, s katerim ga lahko izbiramo s 5 funkcijami vibracij in je izdelan iz kakovostnega in učnega materiala brez rešetk in brez ftalatov. Držite se stran, igrajte se in uživajte v vzdušju, ki povzroča vibriranje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Pepe čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti. Elegantno telo vsebuje dve stimulacijski točki, ena je na konici nežno oblikovane gredi, druga pa v grudičastem dražilniku klitorisa. Ta zasnova zagotavlja, da sta obe vaši ključni erogeni coni enako intenzivno deležni pozornosti, ki si jo zaslužita.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Big Boy

    Ne glede na to, ali hoče, kar hoče, vas zanima samo velikost? Big Boy te bo dobil! Je realističen vibrator s popolno žilico mehkega materiala in z več hitrostmi vibracij. Svoje velike sanje spremenite v resničnost z vibratorjem Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Polnilna avtomatska vakumska črpalka za penis s 4 intenzivnostmi sesanja za močnejše večje erekcije, PALOQUETH elektronska moška črpalka za povečanje penisa s prozornim cilindrom za enostavno pregledovanje

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Iščete nekaj resničnega, kakovostnega in živahnega? Pipedream Real Feel Deluxe je vaše sanje! Ima popolno realistično obliko, močan prisesek in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga na prvi pogled in dotik težko ločiš od človeške kože. Vibrator je tudi čudovito prilagodljiv in njegova masivna moda komaj čakajo, da postanejo del vaše strastne vožnje! Obnorite z igračo pristnega videza in očarljivo narisanim želodom!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Anal Lover

    Valovit vibrator z zaobljeno, rahlo ukrivljeno konico. Brezstopenjska nastavitev vibracij.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Daniel Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Daniela, vibrator osupljive oblike in funkcije intenzivnega vibriranja s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Daniela v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupping Vacuum Cupset

    Zabaven in učinkovit komplet vakuumskih skodelic, ki jih lahko uporabite za prsi, bradavice, klitoris, penis ... Ni omejitev!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Vrata nove zabave se vam šele odpirajo, zato se ne bojte in pridite pogledat, kaj je za njimi. To je neverjeten vibrirajoči brezžični analni čep!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Beginner's Power Pump

    Napajalna črpalka za začetnike vam bo dala velikost in samozavest, o kateri ste vedno sanjali. Z vsakim pritiskom na črpalko vaša moškost pridobi moč brez bolečih stranskih učinkov.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 635 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.