×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki plastike

Elementi 97 do 128 od 635 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo vam nov Seddle Deluxe Sex Machine svetovno znane in priznane blagovne znamke LoveBotz. To je povsem revolucionarna novost na področju pripomočkov za samozadovoljevanje žensk.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Majhen, a zelo učinkovit stimulator klitorisa s 4 zamenljivimi glavami, ki vas bodo popeljali na vrh dobrega počutja. Ta mini vibrator skriva vso svojo moč na vrhu, kjer vibrira teksturirane nastavke, ki komaj čakajo, da jih pritrdite na vaš klitoris ali bradavičke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Big Shot

    Ali želite doživeti globoko ljubezen s srečnim koncem, kot sta Adam in Eva? Ta realističen dildo vas ne bo navdušil le s svojim čudovitim videzom, temveč predvsem s svojo sposobnostjo ejakulacije. Škropilo bo po želji in bo tudi vibriralo! Nobena druga igrača ne bi mogla biti bolj realistična, zaljubite se!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Air Control Vacuum Pump

    Črpalka za penis za začetnike s preprosto zasnovo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samomasažni: spolzek, ko je moker. Samo dodajte malo vode in zdrsnite. Teksturiran: uživajte v erotičnih občutkih, ko grebeni masirajo vašo gred. Imejte vse: lepo oblikovane ustnice za analne in vaginalna spolovila ter ustnice za fafanje. Vibrira: odstranljiv vodoodporen vibrator s kroglo binglja vašo gred za eksplozivne orgazme. Samo najboljše: oblikovano, načrtovano, razvito, preizkušeno, ljubljeno in odgovorno izdelano By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prstan po neverjetni ceni! Zagotovil vam bo več vzdržljivosti in skupnih orgazmov, je to točno tisto, kar iščete? Poleg tega ima prstan obliko ljubečega srca in vdolbine v obliki srca. Je prijetno prožen, vleče penis, kar krepi in podpira erekcijo, hkrati pa vam daje prijetno stimulacijo med penetracijo, zato uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Usposabljanje vašega najboljšega premoženja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Se odpravljate na modno zabavo ali samo iščete češnjo na torti za svojo erotično opravo? Ta čudovita zajčja maska je primerna za več priložnosti, kot si jih trenutno lahko zamislite. Dodajte kanček skrivnostnosti, elegantni in navihani boste hkrati.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Anal Douche

    Analni tuš za popolno intimno čistočo. Zelo enostaven za uporabo. Zahvaljujoč ozkemu in širšemu nastavku je tuš primeren za analno in vaginalno uporabo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Anal Douche Black

    Preprosto ne morete uživati v svojih najljubših igricah brez čistega anala! Opremite se s tem klistirjem po neverjetni ceni in bodite vedno pripravljeni, da popolnoma uživate v razburjenju, ki se skriva tam zadaj. Čiščenje z njim bo prijetno, enostavno in preprosto.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Spremenite svojo posteljo v strastno igrišče s sistemom Ultimate Bed Restrain. Ta komplet za vezanje je enostaven za namestitev in predstavlja vse, kar potrebujete za uresničitev svojih fetiš fantazij in vznemirljive zabave v spalnici. Vse kar potrebujete je postelja!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo na prvi pogled očaral s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo črno barvo. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Pink

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Love Shower

    Vodna prha (klistir) You2Toys Love Shower je kombinirana prha za izpiranje s črpalko v enem.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske z nežnimi dražečimi izboklinami po celem telesu. Njegov spremenljiv premer povečuje razburjenje. Naj vas razbije do popolnega užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Ali želite nekaj realističnih resolucij, pripravljenih za akcijo v vsej svoji okolici? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je eden najpomembnejših vibratorjev, ki je skrit v ognju, zelo moker in vas bo zadušil. Tako je tudi s patentiranim materialom, ki ga človeška koža ne pozna. Seveda je kuhan tudi za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Zabava brez uporabe rok z do 150 gibi na minuto!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Z Nipple Play Vacuum Twist Suckers eksperimentira z draženjem bradavic in prijetnim sesanjem. So diskretne in kompaktne skodelice, ki jih pritrdite na bradavičke in jih pustite, da podležejo vakuumskemu pritisku in intenzivni stimulaciji, ki jo nenadoma povzročijo ter občutkom orgazma. Veselite se, vrtite, uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator s stimulatorjem klitorisa, namenjen igrivemu užitku. Vijolično obarvana zasnova je izdelana iz TPE in ima edinstveno gibanje gredi navzgor in navzdol.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Titilator

    Odkrijte popolnoma nov svet užitkov. Najnovejša stvaritev podjetja Blush, Titillator, je naprava za stimulacijo bradavičk, kakršne še ni bilo. Kaj počne? Mehki teksturirani ščegetavčki v skodelicah so nameščeni neposredno nad in okoli vaših bradavičk. Ščemenje se vrti z različnimi hitrostmi in različnimi vzorci, ki vas masirajo in božajo. Za uporabo. Postavite skodelice na prsi. Zavrtite zgornji del skodelic in namestite žgečkalnike.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Le s tem masturbatorjem bodo vaši trenutki zase nepozabni in popolnoma popolni! Delovalo vam bo, zato si bodo roke zagotovo spočile. Udarci, sesanje in vibracije, to je kombinacija, ki vam bo zatresla kolena. Trenutno gledate eksploziv, zaradi katerega bo vaš penis dobesedno eksplodiral.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se s svojimi bradavičkami in povečajte njihovo občutljivost z Nipple Play Nipplettes. So zelo enostavni za uporabo, imajo nastavljivo jakost z vijakom in vgrajeno vibrirajočo kroglo. Igranje z njimi bo zabavalo njega in njo, zato ne čakajte na nič in se odpravite raziskovat veselo in bolečo erotiko s temi vibrirajočimi sponkami blagovne znamke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls

    Ob vsakem gibu občutite čutno stimulacijo v svojem analnem delu! Te elegantne občutljive kroglice vsebujejo notranjo vrtljivo utež, ki vas bo prijetno spodbudila. Uživajte jih ne samo ob nošenju, ampak tudi v ven!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elemental Purple

    So vaši večeri samotni? Nehajte in si zagotovite Elementalo, vibrator osupljive oblike in intenzivno vibracijsko funkcijo s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Elemental v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 635 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.