×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki polnilna

Elementi 97 do 128 od 1843 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Tritočkovni stimulator z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    SilexD ponuja vrsto dildov z izjemno mehko visokokakovostno silikonsko kožo s polnilom SILEXPLAN dvojne gostote in notranjim trdim jedrom za izjemno realističen občutek in neprimerljivo izkušnjo užitka. Revolucionarna patentirana formula materiala SILEXPLAN, ki se uporablja za polnjenje naših izdelkov, omogoča boljšo gostoto in večjo prožnost dilda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva obroča Satisfyer Spectacular Duo, izdelana iz silikona, ustvarjata učinek zadrževanja krvi na penisu in modih. Za dodatno vznemirjenje bo poskrbel stimulator klitorisa. Ta erekcijski prstan je zaradi svojega presenetljivega, futurističnega dizajna res značilen kos.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Ali sanjate o neverjetnih užitkih, povezanih s popolno samozadovoljevanjem? Ima masturbatorja, ki vam lahko spremeni življenje! Ima edinstveno tehnologijo, ki vas bo zajela! Poleg tega boste skozi prozorno okno spremljali celoten dogodek in na lastne oči boste videli, kako deluje 10 načinov vibriranja in 7 vrtljivih krožnih funkcij, ki jih poganja praktičen in zmogljiv polnilni motor.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Swordsman Blue

    Obroč za penis Satisfy Swordsman krepi erekcijo in podaljšuje ljubljenje zaradi učinka preobremenjenosti. Poleg tega velik valoviti klitoralni stimulator iz silikona stimulira oba partnerja z intenzivnimi vibracijami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave Black

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Hismith je integrirano podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem, razvojem in proizvodnjo. osredotočamo se na oblikovanje in proizvodnjo vrhunskih spolnih strojev. Naš cilj je pomagati našim strankam pri doseganju vrhunskega užitka v zasebnem življenju. Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.

    369 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. Ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njo vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Zdi se, da najbolje prodajana serija Fun Factory SRONIC izhaja iz revolucionarne inovacije, ki poleg inovativnega dizajna in najmočnejšega motorja ponuja tudi funkcije, ki združujejo gibe, impulze in razpoke.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Najvišji fantazijski stroker je tu! Vključite se v erotično izkušnjo, ki bo razvnela vse vaše čute. Zdrsnite  v realističen vaginalni vhod in uživajte v edinstveni vibracijski in napenjalni komori. Vibrira in stiska z realističnim občutkom, ki ga še niste doživeli, medtem ko si dogajanje ogledujete skozi večbarvno okence!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibracijski masturbator, ki izpolnjuje divje fantazije! Omogočil vam bo, da realistično prodrete v pohotno nožnico, pameten jezik pa bo pobožal vaš želod v notranjosti. Omogočite svojemu penisu 3 hitrosti in 4 funkcije vibracij iz vulve in jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debela, prožna in dovolj močna, da boste od te silikonske igrače kričali od veselja. Ponuja vam 8 funkcij vibriranja, vključno z 10 sekundami intenzivnih turbo vibracij. Da bo vaše navdušenje resnično neomejeno, je Joy Ride With Power Boost možnost polnjenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep, ki ga lahko upravljate prek aplikacije! Presenetil vas bo z dih jemajočim in mehkim repom zajčjega krzna rex. Uživajte v nošenju, kjer bo njegov nadzor pod nadzorom vašega kolega prek aplikacije. Zmogljiv motor vas nato nepričakovano raztrga z divjimi tresljaji in zatič lahko obdržite v analnem delu tudi med seksom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Dvojna stimulativna luksuzna igra, ki vam bo dala vse! Igrače Lelo se zlahka razvijajo in imajo najboljše leglo bitja, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Kar hočeš, hočeš Lelo. Pridružite se Meet Enigmo. To je zabavna igra, ki bo razkrila takšno točko G, kot je klitoris, in vam prinesla nekmetijski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Predstavljajte si, da samo sedite in pustite, da masturbator naredi vse namesto vas! Brez zibanja gor in dol, samo sprostitev in užitek hkrati. Ali želite, da je tako? Ta edinstven masturbator bo naredil prav to namesto vas! Vrti se in premika gor in dol, da vam zagotovi čudovito stimulacijo in neverjeten končni vrhunec!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Iščete pravega, se ne morete odločiti in morda ne veste, kaj storiti? Razvrstili vas bomo - to je ON! Na prvi pogled je popolnoma ljubek in lepo vijoličen. Ob prvi uporabi vas bodo presenetili čutni in pristni sunki, vznemirljive vibracije in sesanje klitorisa. To je trio še bolj mamljiv kot 3 orehi za Pepelko!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Ste pripravljeni na najboljšo izkušnjo masturbacije v svojem življenju? Stroker PDX ELITE Dirty Talk Starter je idealen za začetnike in ponuja popolno čutno izkušnjo užitka. Močne vibracije so združene s strastnim stokanjem in seksi pogovorom, da vaše masturbacije dosežejo povsem nove ravni zadovoljstva!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je jajček z vibrirajočim daljincem! Lahko ga uporabljate sami ali pa nadzor prevzame partner. Jajček se enostavno polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, poleg tega pa je izdelano iz kvalitetnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vsak na enem koncu, in deluje tudi kot vibrator. Razveselite ne le svoja zunanja in notranja občutljiva mesta, temveč tudi utrujene mišice po telesu, ki hrepenijo po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 1843 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.