×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Črna silikona

Elementi 65 do 96 od 1209 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Temptasia Bling Plug Small Black

    Vaše igre v zakulisju so zdaj lahko nekoliko bolj estetske! Zatič Blush Temptasia je končan z očarljivim kamnom v obliki srca! Poleg tega je izdelan iz prijetno mehkega silikona, ima idealno obliko za daljše nošenje in obljublja užitek, ki bo razveselil tako analne kot oči.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 7" Black

    Resnično veselje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug Extra Long Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Red Gems

    Vaša igra analnega treninga je pravkar postala lepa s tem sladkim kompletom Bling Plugs! Začni z majhno velikostjo za začetnike, počasi lahko preideš na srednjo velikost in nato na veliko velikost, ko se boš počutil popolnoma udobno. Ta komplet vsebuje tri čepke, ki so različnih velikosti: majhni, srednji in veliki.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Double Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to dvojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To so sanje: ti in tvoj partner sta v objemu drug drugega, vajin užitek pa spodbuja užitek drugega. Dosezite izjemno trdno erekcijo, ki naredi še več, ali občutite trepetanje užitka prek klitorisa. Vznemirjenje se nadaljuje, dokler m​a​g​n​a oba hkrati ne doživita orgazma, ob katerem vidita zvezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Amor Black

    AMOR, izdelan iz 100% silikona, pritegne s svojo aerodinamično, zelo elegantno in hkrati realistično obliko. Je prilagodljiv in brez ostrih robov, enostaven za vzdrževanje in hipoalergen.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Ta P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Z najdaljšim koncem v moškem zadku bo najkrajši konec stimuliral presredek, dva raztegljiva obročka pa se lahko uporabljata za povečanje erekcije in delujeta kot obročka za penis in kroglice.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Silicone Dilator 092 - Silicone Dilator

    Dilator, zasnovan za ozvočenje iz varnega in fleksibilnega silikona.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Bondage Fetish Deluxe Douche Black

    Ta učinkovit analni tuš je zelo enostaven za uporabo, saj ima mehko, stisljivo bučko, zato je nepogrešljiv za ljubitelje analnih igračk in analnega seksa.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Za domišljijo: Z 24-karatno pozlačenim uretralnim zvokom, ki ga obkrožata dve zlati kroglici, naš Plunging Pete stimulira spolovilo tako od zunaj kot od znotraj.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    Diamond Booty Jewel je kakovosten analni čep s poudarkom iz umetnega dragulja na dnu, zaradi katerega se bodo vaša zadnja vrata iskrila od navdušenja! Eleganten čep ima zoženo silhueto in razširjeno osnovo, na koncu pa je poudarjen z bleščečim poudarkom briljantnega kamna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Armour Tug lock vključuje obroček Armour Tug, ki je pritrjen na zadnjični čep z obsegom 14 cm za dodatno stimulacijo. Trak uporabniku omogoča neverjetno ločitev penisa in mošnjička, hkrati pa omogoča večji dvig.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 6" Black

    Ali hrepenite po veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite divje ljubiti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivih analnih čepov, ki jih lahko uporabljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kako enostavno je in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekaj bolj elegantnih, elegantnega videza in zelo dobro narejenih za kratko in dolgo nošenje. Preizkusite ga doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Uživajte v povečanem analnem užitku zaradi dveh pulznih točk e-stimulacije, ki zagotavljata mravljinčenje v notranjosti in zunanjosti. 5 stopenj elektrostimulacije lahko uporabljate s petimi močnimi vibracijskimi funkcijami ali brez njih. Splošna ergonomska oblika zagotavlja specifično vzburjenje prostate in prijetno stimulacijo neposredno v perinealnem predelu. Lahko se nosi samostojno ali med spolno igro.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Douche Bulb Black

    Analna čistoča je bistvenega pomena, da lahko v celoti uživate v igrah za zadnjimi vrati. Daddy analni sprej iz Paloquetha je zelo enostaven za uporabo, saj je mehak, vzdržljiv in izdelan iz visokokakovostnega silikona. Hkrati je tudi varen za telo, ne vsebuje ftalatov ali lateksa. Izperite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Zadovoljite svojo željo po največji izpolnitvi z Dick-Spandom! Je očarljiv silikonski dildo, ki prilagodi svojo velikost vašim zahtevam, željam in željam. Dovolj bo nekaj pritiskov na balon in realistične krivulje dilda bodo zrasle v ogromne oblike! Uživajte v dotiku luksuznega silikona in raztegnite svojo luknjo preko trenutnih meja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 1209 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.