×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Črna silikona

Elementi 129 do 160 od 1209 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavic! Elegantne silikonske sponke vas bodo ogrele s pritiskom na gumb. Tihi motor draži občutljivo erogeno cono, saj se lahko osredotočite na druge dele telesa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v višji občutljivosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Želite, da bi vaša rit zasijala od strasti in lepote? Okrasite ga s tem prijetno oblikovanim analnim čepom s srčkanim koncem. Je majhen, lahek in zato idealen predvsem za začetnike. Njena ožja konica olajša vstavljanje, končni bleščeči kamen pa deluje kot zahtevna pasica, s katere vaš kolega ne bo mogel spustiti oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Ste naveličani realističnih dildojev in iščete nekaj malo drugačnega za svoj analni? Ta dildo prijetne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in tudi seksi mehko površino. Uživajte v svojem potovanju z njim in uporabite njegov zadnji priseski.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag Black

    Kakovosten silikonski zatič s trdnim usnjenim pasom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small je najboljši vibracijski čep za začetnike ali tiste, ki se želijo ogreti pred analnim seksom.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    3 motorji so nekateri kot 3 oreščki za Pepelko, ki bi vlili točko G, točko P in klitoris! Te nastavitve pomenijo v zgodnji fazi, kar pomeni človeška anatomija, ima premikajoča se vrata, je četrtina in je bila skrajšana, njene vibracije pa so bile odstranjene skozi podajalnik. Našli ste isto stvar!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Black

    Spoznajte Cock Plug od šampionov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in mu dajte novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite zagotoviti maksimalno zmogljivost in veste, da bi vam lahko pomagal erekcijski prstan, vendar niste prepričani, katero velikost izbrati? V tem primeru je erekcijska zanka kot nalašč za vas, saj je njena velikost nastavljiva! Poleg tega je izdelan iz udobnega silikona, ki je gladek in mehak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Fascinate Black

    Zdravljenje mešanic mediane protina iz Vibe Therapy Fascinate. Z žogami Venus iz hipoalergenega silikona so jih nosili, da bi zagotovili učinek treninga srednjega dna. In zakaj je dobro zmagati? Z lahkoto se uporabljajo pri intenzivnejših orgazmih in preprečevanju inkontinence!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Priročen prst (ne samo) za vaša zadnja vrata! Ta prilagodljiv stimulator prostate, podoben prstu, je idealen za stimulacijo prostate in maternice, lahko pa ga uporabite za stimulacijo točke G in klitorisa. Ima odstranljiv mini vibrator in z njim boste uživali v najbolj občutljivih trenutkih svojega življenja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantna in črna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation 8 Ring

    Ali želite zagotoviti večjo zmogljivost? Ogrejte se s tem dvojnim erekcijskim prstanom! Zahvaljujoč njemu bosta s partnerjem uživala v trdnejši erekciji in daljši vzdržljivosti, zakaj ne bi poskusila?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring M

    Še niste našli pravega erekcijskega obroča samo zase, ki bi vam pomagal okrepiti in podaljšati erekcijo ter hkrati okrepiti vrhunec? Dajte priložnost Malesationu, ki se ponaša z inovativno ergonomsko obliko in silikonom najvišje kakovosti!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    S to mini vibrirajočo glavo uživajte v pomirjujočih vibracijah, kamor koli greste. Ima manjše razpone in je idealen ne samo za potovanja! Poganja ga tih motor in bo razveselila ne le vaše intimne kraje, ampak tudi mišice po celem telesu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibrating Butt Plug

    Občutite trepetajoče valove čistega močnega zadnjega užitka, ko Butt Quiver žgečka in draži vašo strastno točko prostate.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite prijetno presenetiti svojega partnerja? S tem orodjem bo vaš penis večji in tudi vibriral, kar bo zagotovo všeč vaši dragi polovici. Nastavek se na penis pritrdi z dvema elastičnima zankama in podpira celoten zgornji del, kar poveča širino. Z daljinskim upravljalnikom boste narekovali jakost tresljajev dvema motorjema, od katerih je eden zadolžen za notranjo stimulacijo, drugi pa za zunanjo stimulacijo. Uživajte v nečem več, veliko več v postelji!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 9" Black

    Ali hrepenite po veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite divje ljubiti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Popolna ovratnica za pravo psičko.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kakovostni čep iz varnega medicinskega silikona priljubljene blagovne znamke Sport Fucker namenjen vse bolj priljubljenemu zvoku.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte v najbolj eksplozivnih ejakulacijah doslej z vtičem Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1209 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.