×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki silikon vijolična stimulativno

Elementi 65 do 96 od 498 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ella Purple

    Ella je prvi dildo iz delavnice LELO, posebej zasnovan za stimulacijo G-točke. Za maksimalno stimulacijo priporočamo uporabo Elle v kombinaciji z Lily, Nea ali Yva, ki bo stimulirala vaš klitoris. Ker poudarja popolno funkcionalno bistvo, je Ella s svojo značilno površino abrazivnega medicinskega silikona uporabna ne le za oko, ampak tudi za telo.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto veselje? Torej samo s tistim vibratorjem Sweet Smile! Je čudovito prilagodljiv in ima vrtljive kroglice in funkcijo potiska. Zahvaljujoč dvema motorjema se bo dotaknil ne le vaše točke G, temveč tudi klitorisa. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 5 načinih vrtenja / potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Squeeze-It Squeezable Slender Dildo Purple

    Žametno mehak, čvrst in neskončno oblikovan, takšen je dildo Squeeze-it! Narejen je iz edinstvenega silikona Silexplax, ki vam omogoča, da dildo upogibate in oblikujete glede na vaše potrebe. Segrejte ga v mikrovalovni pečici ali vreli vodi, oblikujte in ohladite v hladilniku in oblikovana oblika dilda bo ostala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Layla Peony Double Vaginal Dumbbell Purple

    Z Leylo Pivoňka boste združili prijetno s koristnim. Nošenje vam bo zagotovilo prijetne občutke, povezane z nežno stimulacijo, predvsem pa krepi mišice medeničnega dna. In zakaj je dobro krepiti medenično dno? Ožili boste nožnico (kar bo vaš partner še posebej cenil) in v prihodnje preprečili neprijetno spontano uhajanje urina, cenili boste tudi njihovo delovanje po porodu.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Razburljiv trening mišic medeničnega dna! Te vibrirajoče kroglice skrivajo tih motor z 10 načini vibracij za intenzivno stimulacijo in krepitev medeničnega dna. Upravljate jih preko daljinskega upravljalnika z dosegom 5 metrov in od vas je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik zaupali svojemu kolegu ali svoje zadovoljstvo obdržali zase.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Vam je malo dolgčas? Z Rush Nova vam bo dolgčas! Je priročna erotična igrača, ki vas bo dvojno razveselila, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja. Eden je zadolžen za vibracije, drugi pa sesa klitoris. Ali veste, kako doseči popoln užitek? Naj obe funkciji delujeta skupaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostranska paličica in vibrator s pulzirajočimi valovi, se ponaša z vibrirajočo glavico z 10 funkcijami in vibrirajočim ročajem s pulzirajočimi valovi z 10 funkcijami, zato je vsestransko popolno orodje za užitek. Dva motorja vam bosta omogočila več kot 100 možnih edinstvenih nastavitev za igranje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kaj bi lahko bilo boljše od fahanja? Pihanje z vibracijami! Postanite najboljši oralni užitek vseh časov, ta majhen, a močan vibrator vam bo dovolj. Je v obliki sponke, tako da jo lahko udobno pritrdite ob boku ust, od vas pa bo odvisno, ali bo vaš strnjen jezik božal njegov penis, moda ali brado. Blow Job Vibe ima 5 načinov vibriranja, polni se prek USB-ja in je narejen iz silikona in poliuretana, ki je varen za telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set Red-Purple

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna? IntiMate predstavlja elegantne, diskretne vaginalne kroglice luksuzne znamke Nomi Tang. Učinkovite so pri izvajanju Kegelovih vaj - za krepitev vaginalnega in medeničnega področja. Pomagajo povečati kasnejše uživanje v spolnem odnosu in hkrati zagotavljajo vznemirljivo stimulacijo intimnih predelov. Združite torej prijetno s koristnim!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Prst je nataknjen, vendar to ni prstan. Popeljal te bo v nebesa, a ni letalo. Vibrira in je prstni vibrator, zasnovan za osupljivo stimulacijo točke G. Zaradi majhne velikosti lahko udobno ciljate, kamor jo potrebujete. Zahvaljujoč silikonski površini bo stimulacija čudovito prijetna. Uživajte, zmore več, kot si lahko predstavljate!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvojna stimulacija in popolna masaža G-točke in klitorisa hkrati, to obljublja ta osupljivi Ares vibrator priljubljene blagovne znamke Adrien. Uživajte v njegovih ergonomskih oblikah in razveselite svoje intimne zabave na vse načine.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodoodporen stroj za orgazem! Ta ergonomsko oblikovan brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo v nekaj trenutkih preplavil z užitkom. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo vašo piko razvajala z intenzivnimi valovi pritiska, ki spominjajo na sesanje. Odkrijte novo raven masturbacije in orgazmov, ki si jih boste želeli vedno znova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Vaše igre na fakulteti se zdijo nekoliko bolj estetske! Blush Temptasia je končana z očarljivo pečjo v obliki srca! Poleg tega je narejena iz prijetno mehkega silikona, ima idealno obliko za nadaljnjo nošenje in popularnost, ki bo razveselila tak analni kot so oči.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venus Purple Beads

    Čudovite kroglice Venus z blagovno znamko Feelztoys Desi Love Balls, pakirane v elegantni škatli. Vse lastnosti teh kroglic venus jih uvrščajo v sam vrh izdelkov, so prijetno mehke in upogljive brez vonja, neporozni material - čisti silikon. So hipoalergeni in zelo enostavni za vzdrževanje, testirani na ftalate. Zelo učinkovito in primerno za krepitev vaginalnih mišic.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Majhen, vodoodporen in primeren ne samo za potovanja, to je realističen vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima očarljivo obliko penisa z značilnim želodom in žilami. Ponuja vam 15 načinov vibriranja in vam nudi različne užitke tako v vagini kot v analnem. Ne pozabite uživati z njim v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Naj se razcveti vaš cvet. Ta avtomatski prisesek in vibrator ima 4 izmenljive glave različnih velikosti z mehkimi silikonskimi obročki za stimulacijo uporabnikovega klitorisa, vulve in bradavičk. Skodelice so oblikovane tako, da sledijo naravni krivulji ženskega telesa, ročaj pa je ergonomsko oblikovan za udobno uporabo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate o močnih vibracijah? To vibrirajočo glavo prestižne blagovne znamke Bodywand vam jo bodo z veseljem podarili! Je močan, natančen in njegova glava je super gladka, zato je na otip videti čudovito razkošno. Zelo dolga vtičnica vas ne bo razočarala, tako kot fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ste zadovoljni in nikakor ne želite najboljše? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, ki vam bo pokazal pravo 100-odstotno blaženost. Njegova najbolj podobna tehnologija, PreMotion, uporablja četrtletno in tangencialno vrtenje, neverjeten hit, ki se vrti in vibrira. Bolj je boleč kot jezik, je intuitiven, pepelast. Poskusite in ne skrbite več!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Balls Purple

    Zmogljiv trio žogic za čuten užitek! Vsaka od žogic skriva še eno težjo žogico, ki bo z vsakim gibom udarila v stene zunanje in vas prijetno razdražila. Praktični končni rep zagotavlja udobno izvleko in v silikonsko površino se boste zaljubili že na prvi dotik.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 498 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.