×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki silikon vijolična stimulativno

Elementi 97 do 128 od 490 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Intimate Spreader Purple

    Raztezanje in stimulacija hkrati! Preprosto, a premišljeno orodje, ki vas bo navdušilo. Njegov zaobljen del se vstavi v nožnico, kjer bo nežno pritiskal na točko g, končne šape, ki štrlijo navzven, pa bodo razširile ustnice. Notranja kovina in zunanji silikon tvorita popolno kombinacijo, ki jo prilagodite svojim potrebam, hkrati pa je prijetna na dotik. Pustite, da vaša roža zacveti in nato uživajte v različnih igrah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Uživajte v razkošno vznemirljivi izkušnji z vibratorjem Luxe Touch-Sensitive. Gre za leglo podobne tehnologije, v njegovem telesu sta dva senzorja, ki se aktivirata s silo pasti. Nosite jih z orgazmom in izbirajte med 10 vibrirajočimi in pulzirajočimi funkcijami, ki vam jih ponuja ta inovativna igra.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo pa lahko slavite svojo spolnost! Primerna je za vse priložnosti, bodisi sama ali v paru, navdušila pa vas bo z ekskluzivno ceno, ki je ob praznovanju 20. obletnice blagovne znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Želite sejati in sejati? S to lestvijo bo enostavno! Prestižna blagovna znamka b-Vibe in popularno intenzivna notranja ugodnost brezplačno uživata v 6 stopnjah vibracij in 15 vzorcih vibracij od subtilnih do globokih in uriniranih. Je pa kompakten, za telo kuhan, narejen iz mehkega silikona in zaključen s čudovito svetlečo pečjo. To je to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Iščete nekaj več kot navadno vibrirajoče jajce? Poskusite nekaj več z živo vijoličnim jajčkom Orio, ki ima 7 funkcij teleskopskega gibanja gor in dol ter seveda tudi 7 funkcij vibriranja. Poiščite najboljšo kombinacijo zase ali pa prepustite svojemu partnerju, da jo najde namesto vas prek brezžičnega daljinskega upravljalnika!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Iščete nekaj ljubkega in pametnega hkrati? To ni samo vibrirajoča glava, je igrača osupljive kakovosti z 2 uporabnima koncema. Uživali boste v močnih vibracijah na eni strani in v vznemirljivih toplih vrtenjih na drugi strani. Gladka glava ne bo razveselila le občutljivih predelov, ampak tudi otrdele mišice kjerkoli na telesu. Drugi konec skrbi za vagino, je prijetno ogret, vibrira in se vrti, kar obljublja popolno blaženost.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Purple

    Čudovit analni čep znamke You2Toys z zapeljivim diamantom na koncu. Zagotavlja popolno stimulacijo in jo bo držal na mestu tudi med najbolj divjimi gibi. Je srednje velikosti in bo idealna tako za začetnike analnih raziskovalcev kot za izkušene ljubitelje. Narejen je iz mehkega in svilnatega silikona, je prilagodljiv, enostaven za namestitev in je seveda popolnoma varen za telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Bi radi vedeli, koliko zabave in motenj lahko imate z vibrirajočim jajcem? Torej, pogumno, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealna blagovna znamka! Z brezkrtačnim podajalnikom so izbrali 10 vibrirajočih vzorcev in mehka silikonska površina vam bo dala vse na prvi dotik. Vzemite jajca ven, napolnite hranilnik s partnerjem in pojdite domov za nedoločen čas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Pustite si zasijati! Dildo iz kolekcije Metallic Shine vas bo navdušil s svojo intenzivno kovinsko barvo in tudi prijetnim materialom. Narejen je iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je kakovosten in mehak material, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Dildo je opremljen tudi s priseskom in je združljiv z pasovi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Se počutite kot trojka in zagotovo ne želite drugega moškega? Ni vam treba! Vse kar morate storiti je, da si ta prstan z vijoličnim vibratorjem in zajcem nataknete na penis. Snemljiv mini vibrator doda stimulacijo klitorisu in ga bo treba le uporabiti. Zato poskusite!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Si želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima izboklinama vas bo spravila ob pamet. Vagino in analno bo stimulirala s 7 načini vibriranja, med katerimi boste izbirali z daljinskim upravljalnikom. Zato položite blazino na stol in se usedite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto veselje? Torej samo s tistim vibratorjem Sweet Smile! Je čudovito prilagodljiv in ima vrtljive kroglice in funkcijo potiska. Zahvaljujoč dvema motorjema se bo dotaknil ne le vaše točke G, temveč tudi klitorisa. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 5 načinih vrtenja / potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Purple

    Obožuješ nakit? Ta mali žebelj bo okrasil vaš anus z bleščečo pečjo in imeli boste opazen sijaj. Zatič je narejen tudi iz svilnato gladkega silikona, ki ni samo udoben, ampak se tudi prilega telesu. Primeren je za zanjo in zanj ter je udobne oblike. Oborožite se s kosom nakita, ki dodaja prijetno vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS je originalna analna naprava, ki se lahko neposredno odzove na vsak vaš gib ali na partnerjevo gibanje med ljubljenjem ali predigro.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trojna 10-stopenjska stimulacija v mogočni mali igrači! Naj vam teksturiran del sega do kolen s čudovito debelim obsegom in tankimi naramnicami, ki so prilagodljive in oblikovane tako, da vas ovijejo v čisti užitek. "Komolec" del je upogljiv, zato se Petite Ticker popolnoma prilagodi vašemu telesu. S krmilnikom izberite stopnjo stimulacije, ki jo želite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 490 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.