×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki gladko stimulativno

Elementi 129 do 160 od 2962 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Medium

    Zbirka Gleaming Love predstavlja ta srednje velik svetleč analni čep z dragulji. Ta igrača za užitek je izdelana iz gladkega lahkega aluminija in je brezšivna, zato se zlahka premika, razširjeno dno pa zagotavlja občutek varnosti, medtem ko dragulj udobno sedi med ritnicami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    Ta očarljivi ljubimec žensk je že ena izmed naših preverjenih klasik - tokrat je predstavljen v novi in še močnejši obliki!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Big Boobs Banging Bitch je senzacionalen realističen masturbator iz zbirke Bangers by Hidden Desire. Ta veliki, drzni masturbator v stilu telesa je zasnovan za vrhunski užitek pri seksanju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Nipple Suction Cups

    Majhne, a lepe in učinkovite sesalke za bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Rodeo Robin

    Mystim Rodeo Robin je komplet trakov, ki je popolnoma primeren za posebno intenzivno stimulacijo penisa in mod in povzroča mravljinčaste, čutne užitke, ki vas lahko hitro pripeljejo do najbolj nepričakovanih vrhuncev ali pa v njih uživate več ur.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive U-Tone Love Balls - Love Balls Pink

    Kroglice U-TONE so oblikovane za krepitev in tonizacijo medeničnega dna, imajo jajčasto obliko, ki olajša vstavljanje in odstranjevanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznavanje Plug-ilicious 2 pin, ki se ne razlikuje le zaradi zelo zmogljivih urselov, je pomembno tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Uživajte v razkošju s tem jeklenim nosilcem kroglic. Tehta 195 g in je priljubljeno orodje, ki se uporablja za ločevanje mod od penisa in jih hkrati rahlo raztegne. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki držita vijak skupaj, ki ga po uporabi trdno zategnete s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uživajte v delovanju gravitacije, polni teži prstana, slastnih občutkih napetosti, zibanja, vlečenja… In ko vam je dovolj, preprosto znova sedite.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Plus

    Bi radi malce popestrili svojo ljubezensko zvezo s svojim dragim? Satisfyer Partner Plus je tu, da izpolni vaše želje. V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja in med stikom bo razveselila oba partnerja. Vstavite ga v nožnico in uživajte v vibracijah na vseh občutljivih mestih, nove izkušnje bodo nepozabno vznemirljive!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Omogoča uriniranje in ejakulacijo med nošenjem! Votel dilatator z zamaškom in obročkom za spolovilo. Prilagodljiv material in površina Soft-Touch zagotavljata enostavno vstavljanje in prijeten občutek med nošenjem dilatatorja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Kvartet obročev za močne erekcije. Trije obročki tesno obkrožajo penis za vznemirljive spolne dogodivščine. Obroček za moda pa čutno zoži vašo moškost. Raztegljivi obročki so povezani z dvema nazobčanima stimulacijskima palicama. Vsak obroček je debel 8 mm. Skupna dolžina 6,5 cm. Dimno črne barve. Material: TPE. Obročki za penis imajo premer 2,3 cm, obroček za moda 4,3 cm.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Obroč Speed Shift je eno veliko presenečenje. Odlikuje ga nastavljiv sistem, znotraj katerega lahko izbirate med 17 velikostmi. Enostavno ga je obleči in sleči, zahvaljujoč nastavljivi velikosti pa bo res ustrezal vsem.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Orgasm Wonder Black

    Doživite neverjeten občutek neskončnega seksa!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Thai Toy Beads Purple

    Ugodne analne perlice v impresivni vijolični barvi, primerne tako za popolne analne začetnike kot tudi za napredne ljubitelje. 10 kroglic se postopoma povečuje, kar prijetno poveča intenzivnost stimulacije.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim John e-stim butt plug

    Veliki John je več kot le plejboj in zato rad izgine tam, kjer sonce skoraj nikoli ne posije. Ker se njegovo telo iz svetlega poliranega aluminija zoži proti nežno zaobljeni konici, ga boste zlahka vstavili, tudi če ste pri analnih igračah deviški.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Black

    Vaše igre v zakulisju so zdaj lahko nekoliko bolj estetske! Zatič Blush Temptasia je končan z očarljivim kamnom v obliki srca! Poleg tega je izdelan iz prijetno mehkega silikona, ima idealno obliko za daljše nošenje in obljublja užitek, ki bo razveselil tako analne kot oči.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    To veliko brezžično vibracijsko jajce ima 10 različnih, zelo vznemirljivih nastavitev, ki jih je mogoče prilagoditi z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Od udobnega, nežnega položaja do izjemno močnega vibriranja; z brezžičnim daljinskim upravljalnikom ga lahko upravljate z razdalje do 20 metrov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite edinstven občutek raztegljivega mehkega rokava v vakuumski črpalki, ki stiska in vleče kot prava stvar, s tesno komoro iz TPE s teksturo za dodaten užitek. Izbirate lahko med tremi hitrostmi vakuumskega sesanja ali se odločite za posebno funkcijo, ki izmenično sesa in sprošča za neverjetno sekvenco, ki izpolni fantazijo, obenem pa brenči z 9-stopenjsko vibracijsko podlago. S silikonskim tulcem lahko vakuumsko igračo spremenite v črpalko za penis, s katero povečate dolžino in obseg penisa - ob strani lahko celo sledite meritvam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    TOYJOY je vseobsegajoča blagovna znamka na področju novosti za odrasle in intimne nege. Ponuja popoln izbor za vse želje in je namenjena vsem vstopnim stopnjam; od začetnikov do strokovnjakov. Obstaja več kot deset različnih kolekcij TOYJOY, od katerih je vsaka zasnovana tako, da ustreza različnim tipom potrošnikov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Če to berete, verjetno razmišljate, da bi poskusili s sponkami za bradavice. Želite nasvet? Ja, poskusite jih! Te sponke niso idealne samo za začetnike, so cenovno dostopne, uniseks in enostavne za uporabo. Pridite odkrijte nekaj novega!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 2962 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.