×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vakuum

Elementi 33 do 64 od 239 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Pump Sex Toy with Durable Sleeve for Erection Magnification

    Želite kar najbolje izkoristiti svoj penis? Ta preprosta, a praktična vakuumska črpalka naredi to namesto vas. bo pomagal! Njegov 22,9 cm velik prozoren valj vam omogoča, da opazujete, kako vaš član raste in se povečuje. Zagotovo boste cenili enostavno rokovanje z ročnim batom iz mehkega silikonskega materiala in vzdržljivo manšeto iz prijetnega TPE.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Clear

    Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Oblika peščene ure v skodelici Deep Throat CUP zagotavlja izjemno tesnost. Posebni ventili ustvarijo navidezni vakuum v skodelici CUP in zagotavljajo neverjeten občutek sesanja.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Nipple Suction Cups

    Majhne, a lepe in učinkovite sesalke za bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations The Perfect Pump

    Črpalka za penis za začetnike s preprosto zasnovo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Predstavljamo HydroXtreme 9, ki popelje proces povečanja penisa na vodni osnovi na povsem novo raven. Je absolutno najmočnejša črpalka, ki je trenutno na voljo na trgu po vsem svetu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavljamo revolucionarno tehnologijo IST! Omogočil vam bo neverjetno realistično občasno sesanje, kar bo vaša najboljša izkušnja pri oralnem seksu. Popolnoma se vam prilagaja in vaš penis v kristalno čisti cevi bo na vrhu dobrega počutja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity Trinity in vsaka ženska ti zaželi željo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite edinstven občutek raztegljivega mehkega rokava v vakuumski črpalki, ki stiska in vleče kot prava stvar, s tesno komoro iz TPE s teksturo za dodaten užitek. Izbirate lahko med tremi hitrostmi vakuumskega sesanja ali se odločite za posebno funkcijo, ki izmenično sesa in sprošča za neverjetno sekvenco, ki izpolni fantazijo, obenem pa brenči z 9-stopenjsko vibracijsko podlago. S silikonskim tulcem lahko vakuumsko igračo spremenite v črpalko za penis, s katero povečate dolžino in obseg penisa - ob strani lahko celo sledite meritvam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje tudi ta eleganten stimulator sesanja za uporabo na klitorisu ali celo na bradavicah. Ima močan motor s 3 nastavitvami sesalne moči od lahke do močne. Dodatno razburjenje bo prinesel gibljivi jezik z 9 gibalnimi ritmi. Zaradi njegove oblike se boste hkrati počutili čutno in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Naredite si uslugo s pod pritiskom in pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napihnite bradavice z največjim navdušenjem! Vaša erogena cona bo zakrvavela in občutila bo dotik perja. Za začetek vzemite črpalko z najmanjšim obročem in na luknjo črpalke navijte gumijasti obroč.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Sasha Grey Ur3 Vibrating Deep Throat

    Najbolj vroča porno zvezda Sasha Grey komaj čaka, da jo kadijo. Vibracijski masturbator Sashy Grey z usti je izdelan iz popolnega Ultraskyn materiala in ima eno luknjo, ki ustvarja občutek sesanja penisa. Močna vibrirajoča krogla je odstranljiva in vam omogoča izbiro med 7 funkcijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, kar pozna vsaka od nas. Vendar vsak od nas tudi užitke doživlja malce drugače. Nekateri imajo radi intenzivno draženje, nekateri mehkejše. Razume Trinity in vsaki ženski daje tisto, kar si želi – užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

    Želite doživeti razburljiv vakuum in dražilne vibracije na lastnem penisu? Ta vibrirajoča vakuumska črpalka je idealna tudi za popolne začetnike. Ima preprosto zasnovo in je enostaven za rokovanje. Zato ga dajte na tiča, pritisnite balon in greste!

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    To omogoča inovativna tehnologija SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTURBATION TECHNOLOGY s stimulacijo, ki se upravlja z intervali. Če imate podlogo SUCK-O-MAT®, vam ni treba izvajati značilnih gibov z rokami - vse, kar morate storiti, je le ležati in uživati. Zaradi močnih impulzov črpalke/sesanja se mehki, prožni silikonski rokav samodejno in ritmično premika gor in dol po penisu - simulira strastna usta, ki zagotavljajo vroče užitke ... Vau! Poleg tega bo vgrajeni obroček za užitek povečal čudovit občutek sesanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v višji občutljivosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Polnilna avtomatska vakumska črpalka za penis s 4 intenzivnostmi sesanja za močnejše večje erekcije, PALOQUETH elektronska moška črpalka za povečanje penisa s prozornim cilindrom za enostavno pregledovanje

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga je izboljšal vašo najljubšo skodelico za globoko grlo – zdaj z odstranljivo notranjostjo, ki jo je mogoče oprati in ponovno uporabiti. Močno vas bo objel in sesal tako intenzivno, kot želite.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupping Vacuum Cupset

    Zabaven in učinkovit komplet vakuumskih skodelic, ki jih lahko uporabite za prsi, bradavice, klitoris, penis ... Ni omejitev!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Beginner's Power Pump

    Napajalna črpalka za začetnike vam bo dala velikost in samozavest, o kateri ste vedno sanjali. Z vsakim pritiskom na črpalko vaša moškost pridobi moč brez bolečih stranskih učinkov.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Air Control Vacuum Pump

    Črpalka za penis za začetnike s preprosto zasnovo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Za neverjetne sramne ustnice in vznemirljive občutke!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    Ali želite imeti svojo erekcijo in velikost pod nadzorom? Ta avtomatska vakuumska črpalka vam bo pri tem pomagala! Ponudil vam bo 5 močnih stopenj sesanja, med katerimi boste, upajmo, preklapljali s pomočjo gumba. Velika prednost je, da paket vsebuje 2 različna tesnilna obroča in tudi erekcijski obroč, s katerim si boste podaljšali erekcijo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Usposabljanje vašega najboljšega premoženja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 239 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.