×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki Črna

Elementi 65 do 96 od 359 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte ščepec vibra in nenadoma bo vaše ljubljenje polno še bolj veselih izkušenj! Ta silikonski vibrirajoči prstan Pretty Love bo poskrbel za užitek za oba partnerja. S svojim teksturiranim delom bo nežno vibrirala klitoris in z enim obročkom umaknila njegov penis ter tako okrepila in podaljšala erekcijo, z drugim obročkom pa se zatakne za moda, zahvaljujoč temu pa bo ostala na mestu. Oglejte si več navdušenja nad ljubečim seksom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska erekcijska zanka prilagodljive velikosti, ki se prilega vsakemu penisu in svojemu uporabniku zagotavlja dolgotrajno in čvrsto erekcijo.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Horny vibrirajoči prstan za hudičev užitek! Njegova edinstvena oblika bo povečala vašo samozavest in vas razveselila z vibracijami. Za moda in na penis sta nameščena dva obročka, ki ju učinkovito skrčimo in s tem okrepimo in podaljšamo njegovo erekcijo. Vibracije med ljubljenjem bodo razdražile partnerjev klitoris in morda boste celo doživeli skupni vrhunec!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je erekcijski prstan in modna igra.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Želite popestriti vašo igro? Bcharmed Basic Plus je dvojni masažni obroč z močnim mini motorjem, ki je kot nalašč za solo in partnersko igro. 100-odstotno silikon varen telesu mu omogoča prožno raztezanje za tako tesno prileganje, da boste na poti k daljšemu trajanju v trenutku. Svilnato gladek občutek v kombinaciji s petimi vzorci vibracij prinaša močnejšo erekcijo zanj in hkratni užitek klitorisa zanjo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio poželenja po vašem penisu in jajčkih! Ta komplet treh črnih erekcijskih obročev vam bo dal resnično močno erekcijo in nadzor nad vašim užitkom s krčenjem penisa. Še več, obročke lahko uporabite tudi na modih! Narejene so iz visokokakovostnega silikona in so tako prijetno udobne za nošenje.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ta erekcijski prstan vam bo všeč predvsem zaradi udobja, ki ga zagotavlja ergonomsko nastavljiva velikost. Zategnite ga po želji in izberite močnejši ali šibkejši oprijem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FirmTech Performance Ring

    Obstajajo običajni erekcijski prstani in napredni in premišljeni prstani za največji užitek in učinkovitost in ta prstan iz Firmtecha je točno to. Zagotovil vam bo udobje, saj se vam lepo prilega, njegova asimetrična zaskočna zasnova pa omogoča preprosto nošenje in udobno nošenje na občutljivih predelih. Naj nežen pritisk deluje na penis in testise, da učinkovito okrepi erekcijo in odloži vrhunec.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Back It Up Black

    Ta edinstvena kombinacija vibrirajočega čepa in obroča na daljavo ima dva močna motorja, ki delujeta skupaj v gredi in dnu. Prilagodljivi C-obročki nudijo 3 različne položaje, medtem ko se čep v obliki čebulice zoži na vrhu in na dnu z varnostno osnovo, ki se poveže v eno gladko in prilagodljivo obliko.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Predstavljamo vam revolucionaren erekcijski prstan svetovno znane znamke Hot Octopuss. Prstan Atom Plus združuje inovativno zasnovo, 2 integrirana in zmogljiva vibracijska motorja ter zagotavlja globoko in čutno stimulacijo na pravih mestih. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in ergonomski obliki se vam bo prilegal kot školjka in od vas bo odvisno, ali ga boste uporabljali pri igri s svojo ljubo polovico ali v trenutkih ljubezni do sebe.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kakšna je prihodnost obročev za penis? Kateri je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nedvomno gre za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Končno je tu neskončno čvrsta erekcija! Ta RingO prstan je močan, a hkrati popolnoma prilagodljiv. Penis vas ne bo le krasil, temveč ga bo tudi zategnil, s čimer bo preprečil pretok krvi in s tem okrepil in podaljšal erekcijo. Si želite dolgega in intenzivnega ljubljenja? Privoščite si ga z prstanom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podpira sprednji del in ogreva zadnji del! Ta edinstvena igrača združuje obroček za penis in moda z analnimi kroglicami. Vse je povezano, erekcijski obroč ima nastavljiv oprijem in lahko boste uživali v popolnem vznemirjenju in prekrvavitvi! Uživajte v številnih užitkih in stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FirmTech Tech Ring

    Obstajajo običajni erekcijski prstani in napredni in premišljeni prstani za največji užitek in učinkovitost in ta prstan iz Firmtecha je točno to. Zahvaljujoč svoji tehnologiji vam bo ta revolucionarni prstan pomagal izboljšati učinkovitost in hkrati spremljati vašo erektilno kondicijo.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite uživati v trdnejši erekciji? Pri tem vam bo pomagal petelin Jason. Z njim lahko prilagodite oprijem po svojih željah, saj je prstan nastavljiv na 5 različnih velikosti. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte v še intenzivnejših orgazmih s tem kompletom 7 silikonskih dodatkov za penis! 3 od njih so nastavljive erekcijske zanke, so super elastične in se popolnoma prilegajo vsem velikostim penisa. Ostali 4 obroči, kot so zanke, odložijo vrhunec in intenziven orgazem. Podaljšajte svoje ljubljenje in iz nabora izberite zanko ali prstan, ki vam najbolj ustrezata, ali ju kombinirajte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Ta drzen, črn prstan za petelina zagotavlja močnejše erekcije, ki trajajo dlje, hkrati pa ji nudi mamljivo vožnjo, ki je ne bo nikoli pozabila! Zmogljiv motor zlahka upravljate z enim preprostim gumbom, njegovo omamno brnenje pa stimulira njeno primarno erogeno cono z užitki, ki vsakič zadenejo pravo točko. Očistite s čistilom za igrače ZT in sperite s toplo vodo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Ali hrepeniš po daljši in trdnejši erekciji? Preizkusite erekcijski obroč Blush Camo, ki je mehak in prožen, zato vam zagotavlja maksimalno udobje. Je ravna, tako da ne bo zdrsnila in je narejena iz mehkega silikona, tako da vam bo resnično udobno. Uživajte v daljšem ljubljenju, zaslužite si to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Spoznajte novo učinkovito igračo priljubljene blagovne znamke Oxballs. Je erekcijski obroč, ki deluje tudi kot ustrezna raztegovalka za moda.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim prstanom za petelina, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka in naredil vašo erekcijo še močnejšo. Je neverjetno igriv, izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije. Okusite seksi udarce z vsakim sunkom in vibracije bodo prišle!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je tako mehak kot kateri koli drugi obroč in jasno je, da ga boste, ko ga enkrat poskusite, želeli uporabljati ves čas. Ni nesmrten, bo pa zagotovo zdržal dlje kot vsi navadni poceni prstani.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    S tem dvojnim erekcijskim prstanom boste povečali ne le užitek, ampak predvsem svojo zmogljivost. To vam bo prineslo udobje in veselje hkrati. Ponudil vam bo dve prožni luknji, ki komaj čakata, da vas obkrožijo penis in moda. Zaupajte mehkemu silikonskemu materialu, ki je prožen, udoben in tudi popolnoma varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov ali drugih škodljivih snovi.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Vibrirajoči prstan bo spremenil vaš pogled na seks! Dala vam bo čutno stimulacijo klitorisa med ljubljenjem in čudovite skupne vrhove. Tale iz Pretty Love vas bo razveselila z mehkim silikonskim materialom in nazobčano površino, ki draži piko. Poleg tega spodbuja tudi erekcijo in odloži vrhunec. Ne izgubljajte časa, potisnite ga v voziček!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Vaša moškost bo provokativno porinjena naprej s tem čudovitim petelinom znamke BRUTUS.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Gladiator Power Ring

    Erekcijski obroči so novost v asortimanu blagovne znamke Bathmate. Tako kot njihovi drugi izdelki je tudi prstan Gladiator visokokakovosten in učinkovit. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 359 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.