×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki Črna

Elementi 129 do 160 od 359 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Ko iščete ultimativni podporni obroč za svojega tiča in jajca, je Cock Pipe z raztezalcem žoge popolna izbira, ki vam daje to dodatno prednost!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Obroč za penis/moda, zasnovan tako, da vam pomaga doseči dolgotrajnejšo in močnejšo erekcijo z žgečkanjem klitorisa. 10 močnih vibracijskih funkcij zagotavlja izjemno stimulacijo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Ne pravijo zaman, da je tri čarobno število! Samo pomislite na tri prašičke ali tri orehe za Pepelko, potem pa bodite pozorni na ta trio erekcijskih prstanov. To je res vesel trio za impresivno erekcijo! Sestavljen je iz 3 žlebastih obročkov različnih premerov (2,6 / 3 / 3,5 cm) in je primeren ne samo za penis, temveč tudi za moda. Nosite vse naenkrat ali posebej!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Prilagodljivi obroči za vaš penis in moda. Dali vam bodo pritisk, ki bo povečal in podaljšal vašo predstavo, hkrati pa boste uživali v močnejšem orgazmu. Obroče nosite skupaj ali ločeno, da preprečite pretok krvi in podaljšate erekcijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Zelo tesen erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, se prilagaja, saj je izdelan iz visoko kakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Spoznajte Benedicta, novega najboljšega prijatelja vaše moškosti. Opremljen je z zmogljivim motorjem, ki vas bo zmrazil po hrbtenici in vaše telo preplavil z blaženo stimulacijo. Zahvaljujoč fleksibilnemu materialu in konstrukciji se kot ulit prilega vsakemu penisu in kar je najboljše – okrepi erekcijo, odloži vrhunec in vas navda s čutnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Izboljšajte svoje ljubljenje! Ta mehak in prožen vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma prilega moškemu naravi, hkrati pa vznemirljivo draži partnerkin klitoris pri ljubljenju. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten tudi za občutljiva področja. Izbirajte med 5 funkcijami vibracij in skupaj uživajte v blaženih vrhovih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Pridite in uživajte še bolj zabavno! Ta izjemno prilagodljiv prstan je udoben in ponuja več različic nošenja za vaš penis in moda. Bodite ustvarjalni, poskusite in se zabavajte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Ali hrepeniš po še intenzivnejših izkušnjah? Ultra Soft Dual Ring je za vsakogar! Postregel bo začetnikom in naprednim ljubiteljem, ki jim bo všeč njegov prijeten in prožen silikonski material. Z njim povečajte svojo vzdržljivost, se počutite bolj občutljive in razveselite svojega partnerja z neverjetno čutno močno erekcijo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Le malo stvari je boljše od res dobrega orgazma, se strinjate? Spolno zdravje je pomembno in zanj je dobro skrbeti. Ta erektilna zanka je lahko tudi pripomoček za nego. Zagotovil vam bo oprijem penisa in tako podprl in okrepil erekcijo ter odložil in pomnožil vrhunec! Samo veliko zabave za malo denarja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio ni katera koli igrača! Izstopa s številnimi funkcijami, ki jih pri podobnih izdelkih ne bi našli. Omogočil vam bo najboljšo stimulacijo glavice in presredka, ponudil vam bo 8 načinov vibriranja, super močan motor in silikonski material, ki je neverjetno prijeten na dotik. Je ergonomsko oblikovan, zato je tudi udoben za uporabo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski obroč znamke Bathmate je eden najtrših in hkrati najbolj prilagodljivih erekcijskih obročev na trgu. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajoči prstan za partnerske igre in užitek. Ponaša se z zelo močnimi izbirami, ki se jim nihče ne more upreti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mehak in svilnato elastičen silikonski prstan za penis in moda bo vašo moškost naredil v pravi dragulj. Nosite ga lahko na različne načine in vedno vam bo udoben, ne le zaradi svoje oblike in materiala, temveč tudi zaradi dolgoletnih izkušenj znamke Sport Fucker. Poskusite tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Ste že kdaj poskusili z nosilcem za moda? Ali pa ste še vedno prikrajšani za edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki jo zagotavlja to orodje? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher zagotovo ne uidejo, saj lahko z njim doživite veliko edinstvenih užitkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Poznate najlažji recept za močno erekcijo? Mi delamo! Prav ta erekcijska zanka ne le krepi erekcijo, ampak tudi stimulira moda in povečuje vzdržljivost. Prozorna kroglica ga deli na 2 dela, od katerih eden pripada penisu, drugi pa testisom. Z drsniki uravnava kontrakcijo, ki omejuje pretok krvi, kar učinkovito krepi reakcijo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta dvojni vibrirajoči obroč na daljinskem upravljalniku. Ali hrepeniš po intenzivnejšem ljubljenju? S tem prstanom bodo vaše želje uslišane!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 359 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.