×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki silikona

Elementi 97 do 128 od 275 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je čudovit prstan za penis in moda, ki vas bo ob nošenju prijetno spodbudil. Omogočil vam bo rahel pritisk na vaš penis, kar bo okrepilo in podaljšalo vašo erekcijo ter hkrati odložilo vrhunec. Je neverjetno prilagodljiv in udoben za nošenje, zato ga poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Obroček za penis in moda, sestavljen iz 4 obročev različnih velikosti! Največji prstan (4 cm) nosite tik ob telesu, drugega okoli penisa in preostala dva manjša dela moda. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Bi radi kupili nekaj vznemirljivega za svoja jajca? Vstavite jih v mehko silikonsko torbico, povlecite penis skozi oko in s pritiskom na gumb sprožite tresljaje, ki bodo vaša moda tako pretresla, da se bodo vznemirljivi občutki razširili po telesu. Moraš poskusiti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite biti ponosni na svojo trdno erekcijo? Pri tem vam bo pomagala zanka Rooster Ragnar. Zahvaljujoč drsnemu delu lahko oprijem prilagodite svojim zahtevam. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zakaj je erekcijska zanka zagotovljeno udobna za vse? Ker je nastavljiv in se prilagaja vsaki velikosti. Ta zanka je celo dvojna! Narejen je iz visokokakovostnega črnega silikona in bo podpiral vašo erekcijo do največje trdote. Hitro in enostavno ga je obleči in sleči ter je kot nalašč za dolgotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal ne le čar, ampak predvsem vzdržljivost! Enostavno ga je obleči in seveda enostavno sleči. Ne bo obkrožil samo koren vašega penisa, ampak tudi moda! Narejen je iz čudovito prijetnega silikona, ki je tudi varen za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čaka vas podaljšana vožnja !!!" Kupite erekcijsko zanko za podaljšano jahanje! Z njim potegnite penis pri korenu in si zagotovite trdnejšo in daljšo erekcijo ter tudi intenzivnejši orgazem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Komplet igralne cone - 9 obročev Xact-Fit z robustnim stožcem za shranjevanje

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Maximize Ring

    Vas muči prezgodnja erekcija ali pa želite le malo dlje zdržati? Ponujamo vam preprosto, a učinkovito rešitev, to je ta erekcijski prstan, zahvaljujoč kateremu boste svojo zmogljivost dosegli na najvišji ravni.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Black

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ste ga že kdaj poskusili z modno nosilko? Ali pa ste utemeljeni za uveljavljene in intenzivne izkušnje, ki zagotavljajo to delo? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher ne bodo pomagali, z njim lahko brez težav izkusite veliko urejenih prednosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehak in prožen, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljal na vrhunec blaženosti. Nanesite ga na svoj penis in odkrijte novo dimenzijo ljubljenja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Popolna stimulacija z erekcijskim obročem in analnim čepom. Želite močnejšo erekcijo in močnejši orgazem? Daj! Uporabite poživljajočo kožo v vsakem boju in stimulaciji prostate.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Spoznajte Benedicta, novega najboljšega prijatelja vaše moškosti. Opremljen je z zmogljivim motorjem, ki vas bo zmrazil po hrbtenici in vaše telo preplavil z blaženo stimulacijo. Zahvaljujoč fleksibilnemu materialu in konstrukciji se kot ulit prilega vsakemu penisu in kar je najboljše – okrepi erekcijo, odloži vrhunec in vas navda s čutnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Zmogljiv vibrirajoči prstan Lingus znamke Adrien Lastic bo poskrbel za prijetnejše erotične izkušnje za vse strastne pare. Ima zmogljiv motor, ki za vas vibrira v 3 različnih načinih, je izdelan iz super mehkega, udobnega in fleksibilnega silikona, ima ergonomsko obliko in je diskretno tih. Zato ga oblecite in pustite, da bo vaše vsakodnevno ljubljenje naredilo izjemne izkušnje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Izboljšajte svoje ljubljenje! Ta mehak in prožen vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma prilega moškemu naravi, hkrati pa vznemirljivo draži partnerkin klitoris pri ljubljenju. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten tudi za občutljiva področja. Izbirajte med 5 funkcijami vibracij in skupaj uživajte v blaženih vrhovih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Ali hrepeniš po še intenzivnejših izkušnjah? Ultra Soft Dual Ring je za vsakogar! Postregel bo začetnikom in naprednim ljubiteljem, ki jim bo všeč njegov prijeten in prožen silikonski material. Z njim povečajte svojo vzdržljivost, se počutite bolj občutljive in razveselite svojega partnerja z neverjetno čutno močno erekcijo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite imeti težjo erekcijo? Jason je tisti, ki ti pomaga. Z njim lahko prilagodite opremo po svojih željah, ki je nastavljiva na 5 različnih velikosti. Je zelo udobna za pogajanja, iz visokokakovostnih materialov in zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamično življenje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Vas mika, da bi odkrili načine, kako še intenzivneje uživati v ljubezni? Preizkusite vibrirajoči obroč! Ta znamka Dream Toys ima snemljiv mini vibrator in nazobčan del za čutno stimulacijo klitorisa. Poleg tega umakne penis pri korenu, kar krepi in podaljšuje erekcijo in ga je zelo enostavno nadzorovati z enim samim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajoči prstan za partnerske igre in užitek. Ponaša se z zelo močnimi izbirami, ki se jim nihče ne more upreti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mehak in svilnato elastičen silikonski prstan za penis in moda bo vašo moškost naredil v pravi dragulj. Nosite ga lahko na različne načine in vedno vam bo udoben, ne le zaradi svoje oblike in materiala, temveč tudi zaradi dolgoletnih izkušenj znamke Sport Fucker. Poskusite tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 275 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.