×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki silikona

Elementi 161 do 192 od 275 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljšo ljubezen. Njegov teksturiran del in odstranljiv mini vibrator bosta poskrbela, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in jih združi. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Ta dobro premišljen obroček za penis in testise vas tesno in prijetno oprime ter tako spodbuja erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Penis rokav z zanimivim dizajnom, končno konico iz trdnega materiala in priročnim mini vibratorjem. Končna konica zagotavlja vizualni podaljšek za približno 2,3 cm in stimulacijo z vsakim udarcem. Mini vibrator ima 10 zmogljivih funkcij za prefinjeno zadovoljstvo in zahvaljujoč visokokakovostnemu fleksibilnemu silikonu se rokav za penis popolnoma prilega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Rebrasti obroč postavlja prečko na področju erekcijskih obročev tako visoko kot še nikoli. Je udobna za nošenje, ni groba, se ne praska in zagotovo ne zbada. Narejen je iz brezčasnega materiala PF Blend, ki mu daje tisto, kar potrebujete – čutno udobje. Dolga življenjska doba prstana je samoumevna, saj je ena od lastnosti, ki so bile v ospredju njegovega razvoja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastavljiv obroč iz udobnega silikona za res trdo in neskončno dolgo erekcijo. Enostavno ga je obleči in sleči, njegova velikost je nastavljiva in cena ugodna! Kaj bi si še lahko želel?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni treba, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v obliki kapljice zlahka privabi solze užitka. Je zelo učinkovit, saj ima neverjetne vibracije, ki bodo navdušile vaš penis in moda. Je čvrsta in se prilega kot školjka, ni pretirano prožna, ampak nasprotno, lepo drži obliko. Njegov material je visoke kakovosti in 10 načinov vibracij je narkotičnih. Pridite in bodite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Ta zatič za igre v paru in solo igre je genialno povezan z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se zatič sprosti v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Booster Black

    Nastavljiv obseg proizvodnje silikona za hladne in neskončno dolge erekcije. Enostavno ga je nositi in srečati, njegova velikost je nastavljiva in cena je razumna! Kaj želite?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Mehkejše erekcije, intenzivnejši orgazmi in bolj optična moda, si to najbolj želite? Armor Tug bo to naredil namesto vas! Je največja različica najbolje prodajanega Cock Armoryja. Ima revolucionarno anatomsko obliko, ki v modi in modi zajema penis ter zagotavlja impresivno izkušnjo. Ampak poskusite!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionaren in visoko viskozen erekcijski prstan! Fusion kolekcije z erekcijskimi obroči iz zelo mehkega in sprejemljivega tako imenovanega tekočega silikona in notranjih kovinskih izdelkov ter za četrtletno opremo. Vaša erekcija bo postala težja, grlo pa intenzivnejše!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Majhna zanka za veliko zabave! Ta laso Master B vam bo pomagal prilagoditi oprijem penisa glede na vaše potrebe. Je udoben in tako lahek, da pozabite, da ga nosite. Naj vaš penis utripa in se ponosno ponaša z dolgotrajno erekcijo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Premišljen Magnum obroček za penis in moda vas tesno in prijetno oprime ter tako podpira erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Trap Black

    Eleganten vibrirajoči prstan za še bolj intenzivna doživetja ljubljenja! Je prijetno prožna, saj je narejena iz kakovostnega mehkega silikona in bo vaš penis napela in s tem okrepila njegovo erekcijo. Vibracije bodo ugajale tako uporabniku kot klitorisu njegove partnerke. Poleg tega lahko mini vibrator snamete iz obroča in z njim božate svoje bradavice kot del predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna obročka za penis in moda, zasnovana natančno za razveseljevanje vašega telesa. Skladajo se z oblinami teh intimnih krajev, so raztegljive in pripravljene povečati vašo vzdržljivost in užitek. Nosite samo enega ali oba naenkrat in naredite dobro sebi in svojemu partnerju, pogled na vašo posodo s temi prstani bo resnično neustavljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in obleče en dan. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionaren in visoko viskozen erekcijski prstan! Fusion kolekcije z erekcijskimi obroči iz zelo mehkega in sprejemljivega tako imenovanega tekočega silikona in notranjih kovinskih izdelkov ter za četrtletno opremo. Vaša erekcija bo postala trša, grlo pa intenzivnejše!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Purple

    Mio je vibrirajoči obroč za partnerske igre in uporabnost. Omejuje se na zelo pusta močvirja, ki jim nikoli ni mogoče odreči.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Zavibrirajte svoj penis s tem neverjetnim prstanom edinstvene oblike! Namesti se na penis in moda, zato se odlično drži. Podprl in okrepil bo vašo erekcijo, hkrati pa vam bo zahvaljujoč mini vibratorju dal vibracije, v katerih bo užival tudi vaš partner. Zaljubite se v prijeten, prožen material in odkrijte nova doživetja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Izboljšajte svojo ljubezen! Ta mehak in močan vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma poravna z mousseom, zaradi česar je vznemirljiva cena za partnerjev klitoris med ljubeznijo. Izdelek je tudi izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je tudi sprejet kot področje. Izbirajte s 5 funkcijami vibracij in uživajte skupaj v srečnih leglih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Nexus Enduro obroč za stimulacijo penisa je popoln način za doseganje ekstremne vzdržljivosti. Izdelana je iz ekstra elastičnega silikona in je primerna za vse velikosti penisa.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu razvoja vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z močjo in pripravljenostjo za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 275 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.