×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki silikona

Elementi 193 do 224 od 271 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Iščete erekcijski prstan, ki se mu ne boste mogli upreti? Zajčji slog ima prav! Učinkovito objame penis ter okrepi in podaljša erekcijo, ki bo težja. Svilnato mehak silikon je drgnil ob klitoris in jo z intenzivnimi vibracijami poljubljal. Izbirajte med 10 načini vibriranja in skupaj uživajte v prednostih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu razvoja vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z močjo in pripravljenostjo za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Nexus Enduro obroč za stimulacijo penisa je popoln način za doseganje ekstremne vzdržljivosti. Izdelana je iz ekstra elastičnega silikona in je primerna za vse velikosti penisa.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete malo pomoči pri vzdržljivosti in moči erekcije? Ring Hero vas bo naredil v seksualnega junaka! Pritrdi se na penis ali moda in zagotavlja blag pritisk, da okrepi vašo erekcijo. Je prijetno mehka na dotik in udobna za nošenje. Poleg tega je nastavljiv, zato se vam odlično prilega!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Majhna, a priročna igrača za raznoliko zabavo! Ta seznanjeni vibrator je v obliki obroča, njegovi trakovi pa so čudovito prilagodljivi, tako da bodo v vas uživali znotraj in zunaj, tako kot želite. Uživajte v moči 2 motorjev in 10 različnih funkcijah vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Izbirajte med 10 vzorci vibriranja in skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Umik penisa pri korenu, vprežena moda, čutne vibracije in žogica v anusu, vse to v enem bo poskrbelo to črno prefinjeno orodje Pretty Love. Povežite svoja občutljiva mesta in uživajte v popolnem vznemirjenju, ko ste sami ali s svojim partnerjem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako preprosto, elegantno in močno! Najbolj prodajani Cockring je zdaj obogaten z motorjem z 10 načini vibriranja! Ta stimulativni mravljinčenje vas bo naravnost vznemiril! Baterijo priročno polnite s priloženim kablom USB, pripomoček pa je dovolj tanek in lahek, da ga lahko nosite pod oblačili in nadzorujete tresljaje z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Black

    Najbolj udobna nosilka za moda priljubljene znamke Sport Fucker. Narejen je iz prvovrstnega silikona, ki je lep, močan, svilnato mehak, predvsem pa prožen, zato se prilega vsem velikostim.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Sanjate o trdnejši erekciji in intenzivnejši ekstazi? Ta par prstanov vam bo uresničil sanje! Izdelane so iz robustnega silikona, ki ga dopolnjujejo kroglice iz nerjavnega jekla, ki še bolj prispevajo k stimulaciji. Povečajte svojo vzdržljivost, občutljivost in moč ter uživajte v osupljivem potovanju v čudežno deželo orgazma.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Njene prijetne močnejše in daljše erekcije in ona znori od intenzivnih vibracij na njenem klitorisu! Se sliši kot sanje? Ta vibrirajoči prstan vam bo to izpolnil. Ponuja vam 10 vznemirljivih načinov vibriranja in tudi umakne penis pri korenu ter tako prepreči pretok krvi in okrepi erekcijo. Odkrijte še več ljubezenskih izkušenj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekcijski obroči za vse penise! Ta priročen komplet vsebuje 4 vrste erekcijskih obročev, ki si jih vsak želi na svojih okončinah. Svetlejše so nekoliko prožne in bodo še posebej udobne za začetnike, bolj izkušene ljubiteljice pa bodo radi nosile temnejše prstane, ki so nekoliko močnejši. Paket hranite na nočni omarici, tako da morate eno samo iztegniti in potegniti ven!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Le malo stvari je boljše od res dobrega orgazma, se strinjate? Spolno zdravje je pomembno in zanj je dobro skrbeti. Ta erektilna zanka je lahko tudi pripomoček za nego. Zagotovil vam bo oprijem penisa in tako podprl in okrepil erekcijo ter odložil in pomnožil vrhunec! Samo veliko zabave za malo denarja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite, da ni boljšega seksa? Ta vibrirajoči prstan kot zajec vas bo prepričal v nasprotno. Sestavljen je iz zajčjih ušes in 2 obročkov, ki zategneta moda in penis ter tako podaljšata in okrepita erekcijo. Ušesa bodo nato z intenzivnimi vibracijami čutno stimulirala klitoris do neverjetnega orgazma. Raziščite, uporabite in eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Preprost, a izjemen erekcijski prstan priljubljene blagovne znamke Oxballs v setu 3 kosov za neskončne trenutke navdušenja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan z zajčjimi ušesi je odličen pripomoček za ljubezen! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Si vedno želite najboljše zase? Če je tako, potem boste med razpoložljivimi erekcijskimi obroči izbrali tega iz Laida. Narejen je iz 100 % medicinskega silikona in je zasnovan za nošenje okoli penisa in mod. Kaj dobiš s tem? Močnejša erekcija in vrhunec v pravem trenutku. Intenzivno, okusno in opojno bo, izkoristite prstan P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Ali želite povečati svojo korist in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite z vibrirajočim obročkom! Je čudovito mehak in upogljiv, ima mehke stimulacijske krivulje, s svojimi vibracijami pa je klitoris ponesel na vrhunec blaženosti. Ponudil mu je 5 vibrirnih funkcij, med katerimi lahko izberete pravo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči prstan za zadovoljstvo obeh partnerjev. Je prilagodljiv, zato se bo tesno prilegal na penis, njegova diamantna tekstura pa bo skupaj z vibracijami dražila klitoris med ljubljenjem. Še malo uživajte v ljubezni in povečajte svojo izkušnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ali morate okrepiti svojo erekcijo? Ni problema, s to visokokakovostno erekcijsko zanko iz Nexusa bo vse uspelo! Je nastavljiv, zato vam ni treba skrbeti, ali je prevelik ali majhen. Uporabite "slide to fit" kroglice, da prilagodite prenos in se prepustite dolgemu vznemirjenju in neponovljivemu vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Eleganten, prilagodljiv, močan, živahen, ljubeč in srečen, je točno to ta vibrirajoči obroč s stimulativnim zajcem na klitorisu. In veš kaj je najboljše? Oba bosta ljubila, saj bosta oba navdušila. Krepi erekcijo in hkrati z upogljivimi ušesi boža pri ljubljenju s klitorisom. Poleg tega boste preko krmilnika narekovali moč tresljajev. Ljubite se še bolj intenzivno!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako razburljivo, pustolovsko in zabavno hkrati! To je Prring - igrača, s katero boste stopili iz cone udobja in odkrili nov svet užitkov. Potopite se v svojo resnost in se zabavajte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    To ni kateri koli prstan, je svilnato gladek silikonski dragulj z dodanim stimulacijskim delom. Pomagal vam bo do močnejše in daljše erekcije, uživali pa boste v močnih vibracijah, usmerjenih direktno v presredek. Pustite se premamiti s 3 hitrostmi vibriranja in 4 vzorci vibriranja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Ali želite narediti ljubezen bolj prijetno? Preizkusite z vibrirajočim obročem! Ta Rabiit ima priročen mini vibrator z eno opojno hitrostjo vibriranja. Izdelan je iz silikona, ki je prijetno prožen, mehak na dotik in udoben za nošenje. Naj se slušalka dotakne tvojega klitorisa in te obnori z vibracijami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Natančno, elegantno in razkošno! Vibrirajoči prstan Soiree bo navdušil njega in njo. Popolnoma je zasnovan tako, da med ljubljenjem na najbolj prijeten način stimulira klitoris in hkrati podpira erekcijo ter zaradi krčenja penisa tudi okrepi vrhunec. Uživajte v še boljšem ljubljenju, več izkušnjah, več strasti in več ljubezni za oba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite gumb Magic Cell in nepremostljivi Dante nenadoma oživi. Zasveti in se veseli seznanitve z vašim pametnim telefonom. Dante ima odstranljiv mini vibrator, ki ga boste upravljali preko aplikacije. Ta mini vibrator je zasnovan z najvišjo eleganco in vsebuje vgrajen motor, polnilno baterijo in seveda Bluetooth čip za seznanjanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Kul videz in popolna podpora med seksom! Ta zelo upogljivi silikonski dvojni obroček namestite na penis in testise in uživali boste v njegovem kovinskem videzu. Zaradi svoje elastičnosti je izjemno udoben za nošenje in odlično krepi in podaljšuje erekcijo. Preizkusite vse načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Iščete igračo, ki bi služila obema kot paru? Ta edinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul bo z veseljem poskrbel za vaš užitek. Okrogla stran se lahko uporablja kot masturbator ali kot obroček okoli penisa. Oba konca lahko ciljano stimulirata klitoris. Ali pa se lahko spomnite drugega načina za upravljanje 10 močnih načinov vibriranja? Za domišljijo ni omejitev!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Iščete erekcijski prstan, ki se mu ne boste mogli upreti? Ta zajčji slog je pravi! Učinkovito objame penis ter tako okrepi in podaljša erekcijo, ki bo še težja. Svilnato mehak silikon bo drgnil ob klitoris in ga božal z intenzivnimi vibracijami. Izbirajte med 10 načini vibriranja in skupaj uživajte v užitku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Iščete nekaj, kar vam ne bo samo pomagalo dvigniti samozavest, ampak vam bo dalo tudi najboljše občutke? Big OX je tukaj! Njegova iznajdljiva širina bo resnično prijela vašo posodo, material PLUS + SILICONE pa vas bo preprosto dobil, saj je prožen, gladek in mehak. Uživajte v udobju in seksi videzu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta rahlo prožen vibrirajoči obroč bo podpiral erekcijo in hkrati stimuliral klitoris ali moda med seksom zahvaljujoč 10 vibrirajočim funkcijam za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 271 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.