×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki stimulativno

Elementi 129 do 160 od 298 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski obroč znamke Bathmate je eden najtrših in hkrati najbolj prilagodljivih erekcijskih obročev na trgu. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Vas mika, da bi odkrili načine, kako še intenzivneje uživati v ljubezni? Preizkusite vibrirajoči obroč! Ta znamka Dream Toys ima snemljiv mini vibrator in nazobčan del za čutno stimulacijo klitorisa. Poleg tega umakne penis pri korenu, kar krepi in podaljšuje erekcijo in ga je zelo enostavno nadzorovati z enim samim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajoči prstan za partnerske igre in užitek. Ponaša se z zelo močnimi izbirami, ki se jim nihče ne more upreti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Ste že kdaj poskusili z nosilcem za moda? Ali pa ste še vedno prikrajšani za edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki jo zagotavlja to orodje? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher zagotovo ne uidejo, saj lahko z njim doživite veliko edinstvenih užitkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta dvojni vibrirajoči obroč na daljinskem upravljalniku. Ali hrepeniš po intenzivnejšem ljubljenju? S tem prstanom bodo vaše želje uslišane!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojni vibrirajoči prstan za izjemen užitek ljubljenja za oba partnerja. Tako posebno in tako učinkovito! Popolnoma se bo držal, saj obkroži penis in moda ter nato poskrbi za okusno stimulacijo klitorisa. Vibrira v 5 načinih pri 5 hitrostih. Naj te ugrabi v raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Gre za silikonski dvojni prstan z jeklenimi perlicami, ki bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen in premikajoče se kroglice bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ali morate okrepiti svojo erekcijo? Ni problema, s to visokokakovostno erekcijsko zanko iz Nexusa bo vse uspelo! Je nastavljiv, tako da vam ni treba skrbeti, ali je prevelik ali majhen, in se prilega ne samo na penis, ampak tudi na moda. Uporabite "slide to fit" kroglice, da prilagodite prenos in se prepustite dolgemu vznemirjenju in neponovljivemu vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    Vas mučijo dizajnerski dodatki, tudi ko gre za erotične pripomočke? JBoa je nastavljiva erekcijska zanka, ki zategne penis pri korenu in tako učinkovito podpira erekcijo. Hkrati je ta zanka preprosto elegantna! Iščete erotično, a hkrati okusno darilo za moške? JBoa v darilni škatli bo navdušila oba!

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Podaljšajte svojo erekcijo in doživite neskončno prijetne občutke s tem erekcijskim obročkom, ki deluje tudi kot delilec mod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite doživeti še bolj intenzivno ljubezensko izkušnjo? Ta čudovito prožen in močan obroček se pritrdi na penis, kjer podpira in krepi erekcijo, pa tudi na moda, tako da se bo odlično držal. Majhni jeziki bodo nato kazali na klitoris in ga božali z močjo neskončno prijetnih vibracij. Narejen je iz mehkega silikona in je tudi polnilni, kaj bi si torej še želeli?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaren in res visokokakovosten erekcijski prstan! Fusion kolekcije so erekcijski obročki iz zelo mehkega in prijetnega tako imenovanega tekočega silikona in notranjega kovinskega dela ter za čvrst oprijem. Naj vaša erekcija postane trdnejša in vrhunec intenzivnejši!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se čutnim vibracijam partnerjevega penisa, mod in klitorisa. Ta luksuzna igrača ima 2 obročka, ki sta čudovito elastična in izdelana iz visokokakovostnega silikona, bo okrepila vašo erekcijo in kasnejši orgazem bo intenzivnejši kot kdajkoli prej. Hkrati je klitoris preplavljen s čudovitimi vibracijami in partnerjev vrhunec med penetracijo bo bližje kot na dosegu roke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Spoznajte Sacksling 2, ki se zdi boljši od svojega predhodnika. Je zelo dobra in iskrena, da bo vaša moda v polnem teku in bomo poskrbeli, da bodo tudi Čehi živeli tukaj! Ali so bile vaše kosti obrabljene s penisom, katere kosti so nosile, je odvisno od vas, v vsakem primeru ste zlahka preobremenjeni, da bi imeli svojo drugo kožo in postavili del svojega erotičnega tretmaja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu za razvoj vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z živahnimi in pripravljenimi za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in svojemu partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite uživati? Ta dvojni vibrirajoči prstan iz 100 % silikona bo prinesel vašo ljubezen. Nenavadno je nošen in vaš penis je trdno zakoreninjen v korenini in prav tako erodira vašo erekcijo. Nato uporabimo drugi pristop k modi in vibrirajočim nosilcem nasproti klitorisu. Preučite, kako prstan ostane v mestu in koliko lahko podpira vznemirjenje in trpljenje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    Trije super elastični penis obroči za uporabo posamezno ali vse naenkrat! Vsak od obročev je visokokakovosten in tudi prilagodljiv, da ustreza vašim potrebam. Z njimi povlecite penis pri korenu in si zagotovite daljšo in trdnejšo erekcijo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Vas mučijo dizajnerski dodatki, tudi ko gre za erotične pripomočke? JBoa je nastavljiva erekcijska zanka, ki zategne penis pri korenu in tako učinkovito podpira erekcijo. Hkrati je ta zanka preprosto elegantna! Iščete erotično, a hkrati okusno darilo za moške? JBoa v darilni škatli bo navdušila oba!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Cage Ring Black

    Več kot rokav za penis! Ta dodatek za vašo moškost je sestavljen iz povezanih obročev, ki ustvarjajo neverjetno stimulativno strukturo zanj in zanjo. Popolnoma se prilega vašemu penisu, krepi in podpira erekcijo, s svojim prožnim in mehkim silikonskim materialom pa vas bo naredila udobno za nošenje. Končni obroč na modih zagotavlja čvrsto in udobno prileganje ter preprečuje zdrs prevleke navzdol. Uživajte v neverjetnih občutkih z vsakim pritiskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim modom neverjeten šok z Nutter Electro Sacksling. Ta genialna naprava prinaša najboljše iz različnih svetov in tako ustvari eno popolnoma fantastično seks igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Saturn vam ga bo dal, saj umakne penis pri korenu in prepreči pretok krvi. Lahko ga nataknete na penis ali moda in se prepustite razvajanju vibracijam, ki vam jih bodo ponudili v 3 hitrostih in 7 vzorcih. Prstan je znotraj močan in na površini prijetno mehak ter tudi vodoodporen. Ne oklevajte in se veselite!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Oborožite se s tem vibrirajočim silikonskim prstanom, ki bo zabaval vas in vašega kolega! Ima močno vibrirajoče jedro, ki je prekrito s svilnato mehkim silikonom in prinaša razkošne občutke. Poleg tega podaljša erekcijo, jo okrepi in okrepi vrhunec. Popestrite svoje ljubezenske igre v paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Blagovna znamka Dorcel je najdlje od vseh, ko gre za zadovoljevanje različnih strastnih potreb. Trenutno je na trgu predstavljena nova zbirka erotičnih naprav, ki so narejene iz silikona, ki svetijo v temi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 298 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.