×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki stimulativno

Elementi 161 do 192 od 298 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Gre za silikonski dvojni prstan z jeklenimi perlicami, ki bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen in premikajoče se kroglice bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za vse tiste, ki trpite za kakovostjo in učinkovitostjo po razumni ceni, je tukaj ta očarljiv vibrirajoči prstan. Je močan, a hkrati čudovito prožen, zato se prilega vsem velikostim. Ima močan vibracijski motor, ki ga je mogoče udobno polniti in je usmerjen neposredno na klitoris. Naj BigO prstan postane nepogrešljiv del vaše ljubezni!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Erekcijski obroč Energy Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je najnovejša inovacija na področju erekcijskih prstanov. Sestavljen je iz treh glavnih in dveh stranskih obročev, ki ponujajo več variant, kot jih je mogoče nositi.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Vas mučijo dizajnerski dodatki, tudi ko gre za erotične pripomočke? JBoa je nastavljiva erekcijska zanka, ki zategne penis pri korenu in tako učinkovito podpira erekcijo. Hkrati je ta zanka preprosto elegantna! Iščete erotično, a hkrati okusno darilo za moške? JBoa v darilni škatli bo navdušila oba!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite še bolj uživati v skupnih erotičnih trenutkih? Privoščite si ta razkošen in priročen prstan! Izdelana je iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in bo poskrbela, da bo penetracija še boljša in vznemirljivejša. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite čutni stimulaciji klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Naj bo sprejemljivo, da se počutite udobno in uživajte v dolgi erekciji in urinskih vibracijah za vaše bivalne prostore. Thorjev obseg vibracij lahko zatrese zatiče za palice, saj je moda, ki jo uporabljate, odvisna od vas. Ima 3 različne hitrosti in 7 vzorcev vibracij. Narejen je iz mehkega mehkega silikona, ne drugega, polje je preko USB in je vodoodporno, če hočeš?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Ni po nepotrebnem mehka ali trda, ni prelahka ali težka. On je popoln. Fleksibilen in trden. Prilega vsakemu moškemu, ne glede na velikost, dolžino ali obseg penisa. Je zelo enostaven za uporabo in tako enostaven za uporabo, da lahko to storite na slepo. Dokler ga ne preizkusite, verjetno ne boste verjeli, kako udoben je Cruiser in koliko bolj zabaven seks z njim.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Oborožite se s tem vibrirajočim silikonskim prstanom, ki bo zabaval vas in vašega kolega! Ima močno vibrirajoče jedro, ki je prekrito s svilnato mehkim silikonom in prinaša razkošne občutke. Poleg tega podaljša erekcijo, jo okrepi in okrepi vrhunec. Popestrite svoje ljubezenske igre v paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Ali menite, da ljubljenje ne more biti boljše? Naj vas Juke Vibration Ring prepriča v nasprotno. Njegove intenzivne vibracije bodo stimulirale klitoris, njegov mehak material pa bo obkrožil vaš penis, tako da bo nežno podpiral in krepil vašo erekcijo ter tudi pomnožil užitek vrhunca. Ljubite se še bolj čutno!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Spoznajte Sacksling 2, ki je zdaj še boljši od svojega predhodnika. Je zelo gladka in prožna hkrati, tako da bodo vaša moda v popolnem udobju in zagotavljamo, da česa takega še niste doživeli! Kaj boste naredili s svojim penisom, ko boste nosili ta čudež, je odvisno od vas, v vsakem primeru ste lahko prepričani, da bo kot vaša druga koža in postal sestavni del vaše erotične oborožitve.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povečajte svojo zmogljivost in povečajte svoj užitek! V primerjavi s klasičnimi erekcijskimi obroči ta priročna erekcijska zanka izstopa z možnostjo prilagajanja vlečenja. Varno in udobno prileganje ter učinkovita uporaba sta torej zagotovljena. Zanka napne penis, s čimer okrepi in podaljša njegovo erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Vibracije bodo takrat dražile predvsem klitoris, tako on kot ona pa bosta cenila funkcijo zanke!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljšo ljubezen. Njegov teksturiran del in odstranljiv mini vibrator bosta poskrbela, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Penis rokav z zanimivim dizajnom, končno konico iz trdnega materiala in priročnim mini vibratorjem. Končna konica zagotavlja vizualni podaljšek za približno 2,3 cm in stimulacijo z vsakim udarcem. Mini vibrator ima 10 zmogljivih funkcij za prefinjeno zadovoljstvo in zahvaljujoč visokokakovostnemu fleksibilnemu silikonu se rokav za penis popolnoma prilega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Rebrasti obroč postavlja prečko na področju erekcijskih obročev tako visoko kot še nikoli. Je udobna za nošenje, ni groba, se ne praska in zagotovo ne zbada. Narejen je iz brezčasnega materiala PF Blend, ki mu daje tisto, kar potrebujete – čutno udobje. Dolga življenjska doba prstana je samoumevna, saj je ena od lastnosti, ki so bile v ospredju njegovega razvoja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Trije super elastični petelin obročki za uporabo samostojno ali vse za nekaj časa! Vendar je zelo stroškovno učinkovit in prilagodljiv vašim potrebam. Z njimi pokrijete penis pri korenu in naredite nadaljnje in težje erekcije.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tickle C-Rings Purple

    Trije erekcijski obroči za še bolj intenzivna doživetja! So elegantne, prilagodljive, prijetne in podpirajo erekcijo. Njihova cena je ugodna, zato ne oklevajte in naročite veliko zabave za malo denarja!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Black

    Dva erekcijska obročka svetovno znane blagovne znamke Zizi, ki ju lahko uporabite tudi kot nosilca za moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni treba, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v obliki kapljice zlahka privabi solze užitka. Je zelo učinkovit, saj ima neverjetne vibracije, ki bodo navdušile vaš penis in moda. Je čvrsta in se prilega kot školjka, ni pretirano prožna, ampak nasprotno, lepo drži obliko. Njegov material je visoke kakovosti in 10 načinov vibracij je narkotičnih. Pridite in bodite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Ta zatič za igre v paru in solo igre je genialno povezan z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se zatič sprosti v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Energy Ring Neon Glow Glowing

    Erekcijski obroč Energy Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je najnovejša inovacija na področju erekcijskih prstanov. Sestavljen je iz treh glavnih in dveh stranskih obročev, ki ponujajo več variant, kot jih je mogoče nositi.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Vaš seks je lep, a želite, da bi bil še bolj prijeten ali morda celo popolnoma popoln? Ta vibrirajoči prstan bo podprl vaše navdušenje in vam zagotovil neverjetno stimulacijo. Narejen je iz zelo fleksibilnega materiala, zato se udobno prilagaja, njegov končni zajec pa pristane na klitorisu in ga draži z tresljaji. Pojdite iz običajnega seksa v onstranstvo, ki jemlje dih.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Mehkejše erekcije, intenzivnejši orgazmi in bolj optična moda, si to najbolj želite? Armor Tug bo to naredil namesto vas! Je največja različica najbolje prodajanega Cock Armoryja. Ima revolucionarno anatomsko obliko, ki v modi in modi zajema penis ter zagotavlja impresivno izkušnjo. Ampak poskusite!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionaren in visoko viskozen erekcijski prstan! Fusion kolekcije z erekcijskimi obroči iz zelo mehkega in sprejemljivega tako imenovanega tekočega silikona in notranjih kovinskih izdelkov ter za četrtletno opremo. Vaša erekcija bo postala težja, grlo pa intenzivnejše!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 298 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.