×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 193 do 224 od 691 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Penis varno drži obroček za petelin in pomaga ustvariti izjemno trdo erekcijo. Stimulator klitorisa ima odstranljivo vibro kroglo in stimulativne pike, ki pomagajo do osupljivih orgazmov. jaz

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Locker Black

    Se vam zdi, da vam še nekaj manjka za popolno spolno izkušnjo? Stavimo, da gre za to čudovito vibrirajočo zanko za penis in moda! Zasnovan je posebej za udobno in učinkovito izboljšanje ljubljenja. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je super prilagodljiv za maksimalno udobje. Uživajte v prijetnih občutkih stimulacije z vibracijami, ki bodo tam zanj in zanjo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljše ljubljenje. Njegova zajčja ušesa in snemljiv mini vibrator bodo poskrbeli, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite skupaj uživati v še več erotičnih trenutkih? Zagotovite si ta čudovit in personaliziran prstan! Izdelan je tudi iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in zagotavlja še boljšo in bolj vznemirljivo penetracijo. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite občutku stimulacije klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Odkrijte ta intenziven raj s tem dvojnim prstanom iz NS Novelties. Je popolnoma prilagodljiv, vendar se bo udobno prilegal vaši velikosti. Narejen je tudi iz zelo kakovostnega silikona, ki je tudi kuhan za telo. Izboljšajte erekcijo in povečajte korist.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Si vedno želite najboljše zase? Če je tako, potem boste med razpoložljivimi erekcijskimi obroči izbrali tega iz Laida. Narejen je iz 100 % medicinskega silikona in je zasnovan za nošenje okoli penisa in mod. Kaj dobiš s tem? Močnejša erekcija in vrhunec v pravem trenutku. Intenzivno, okusno in opojno bo, izkoristite prstan P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Izvedite vse o najboljših Balldovih praksah! Ta začetni sklop je omejen na tiste, ki se držijo trga in so v skladu s končnim ringom. In kakšni so rezultati? Enostavno režite v rogljičku! Moraš poskusiti, tvoja modna točka je postala instrument uporabnosti in uporabnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Izpolnjuje isto osnovno funkcijo kot obroč za petelina, vendar širši in robustnejši, TitanMen zanesljiv Cock Cage vam omogoča, da ostanete močnejši dlje, hkrati pa dodate obseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    Kakšna je primernost obroča za penis? Kdo je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nenazadnje za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite uživati v še bolj razburljivem ljubljenju? Vemo, kako to storiti! Vibrirajte partnerjevo navdušenje. Dovolj bo, da si nadenete ta eleganten, a zelo močan vibrirajoči prstan, ki ga je posebej oblikovala prestižna blagovna znamka Tenga, da se bo prilegal kot školjka.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Two-O

    Radi uporabljate vibrirajoče obroče, a se pogosto prepirate glede vibracij? Preizkusite vibracijski obroč z dvema motorjema! Eden zanj in drugi za, vibracije za vse. Obroček je čudovito prožen in vam ne bo zagotovil le dolgo in trdno erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo ne le klitorisa, ampak tudi mod. Končno lahko skupaj pridete na vrh, zato ne zamudite te priložnosti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni ohranjanju in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je čudovit prstan za penis in moda, ki vas bo ob nošenju prijetno spodbudil. Omogočil vam bo rahel pritisk na vaš penis, kar bo okrepilo in podaljšalo vašo erekcijo ter hkrati odložilo vrhunec. Je neverjetno prilagodljiv in udoben za nošenje, zato ga poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte v stilu, intenzivno in igrivo. Ta erekcijski obroč krepi vašo erekcijo in močno trza partnerjev klitoris. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Nato boste z enim gumbom začeli intenzivno vibrirati in dobra vožnja se lahko začne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Obroček za penis in moda, sestavljen iz 4 obročev različnih velikosti! Največji prstan (4 cm) nosite tik ob telesu, drugega okoli penisa in preostala dva manjša dela moda. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Bi radi kupili nekaj vznemirljivega za svoja jajca? Vstavite jih v mehko silikonsko torbico, povlecite penis skozi oko in s pritiskom na gumb sprožite tresljaje, ki bodo vaša moda tako pretresla, da se bodo vznemirljivi občutki razširili po telesu. Moraš poskusiti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite biti ponosni na svojo trdno erekcijo? Pri tem vam bo pomagala zanka Rooster Ragnar. Zahvaljujoč drsnemu delu lahko oprijem prilagodite svojim zahtevam. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih začetnikov do strokovnjakov za erotiko, ta prstan je primeren za vsakogar! Preplavil vas bo val užitka in zaljubili se boste v njegov mehak in plišast material z 2 edinstvenima teksturama. Je prilagodljiv, vzdržljiv in zasnovan tako, da vam pomaga povečati vzdržljivost in izboljšati kakovost vaše erekcije. Veselite se eksplozivnih vrhuncev, s tem prstanom bo šlo vse na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Priljubljena blagovna znamka Sport Fucker pripravlja svoj najboljši vsestranski izdelek!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Spremenite moda v zelo impresiven in seksi del svojega telesa s tem genialnim razdelilnikom žogic Boners 8 Style. Vaša moda bo nekoliko potisnila naprej in jih hkrati ločila, zaradi česar bodo večja in dih jemajoče. Hkrati pa krči vaš penis pri korenu in tako podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Zabavajte se s tem silikonskim dodatkom, ki vam ne bo dvignil le moda, ampak tudi samozavest.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel 3 Heavy Silicone Cock Rings Black

    Za daljšo vzdržljivost in neverjetne orgazme! Ti 3 silikonski prstani znamke Rebel vas bodo očarali z žametno mehkim silikonskim materialom in tudi rahlo prožnostjo, zahvaljujoč kateri boste prstane enostavno nadelili in sneli. Uživajte v neverjetno trdi erekciji in stimulaciji zahvaljujoč kroglicam in utorom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Priljubljena blagovna znamka Sport Fucker prihaja s svojim najbolj vsestranskim izdelkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal ne le čar, ampak predvsem vzdržljivost! Enostavno ga je obleči in seveda enostavno sleči. Ne bo obkrožil samo koren vašega penisa, ampak tudi moda! Narejen je iz čudovito prijetnega silikona, ki je tudi varen za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Daljše in trdnejše erekcije ter vznemirljive vibracije? Ja, z Jammyjem je vse mogoče! Je erekcijski obroč in vibrator hkrati. Varno se prilega penisu, saj je sestavljen iz 3 obročev, ki med drugim poskrbijo za močnejšo erekcijo. Izbirajte med 12 funkcijami vibriranja in pustite, da jeziki med seksom zapeljivo božajo klitoris.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zakaj je erekcijska zanka zagotovljeno udobna za vse? Ker je nastavljiv in se prilagaja vsaki velikosti. Ta zanka je celo dvojna! Narejen je iz visokokakovostnega črnega silikona in bo podpiral vašo erekcijo do največje trdote. Hitro in enostavno ga je obleči in sleči ter je kot nalašč za dolgotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 691 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.