×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 225 do 256 od 709 skupaj

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Priljubljena blagovna znamka Sport Fucker prihaja s svojim najbolj vsestranskim izdelkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Komplet igralne cone - 9 obročev Xact-Fit z robustnim stožcem za shranjevanje

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Daljše in trdnejše erekcije ter vznemirljive vibracije? Ja, z Jammyjem je vse mogoče! Je erekcijski obroč in vibrator hkrati. Varno se prilega penisu, saj je sestavljen iz 3 obročev, ki med drugim poskrbijo za močnejšo erekcijo. Izbirajte med 12 funkcijami vibriranja in pustite, da jeziki med seksom zapeljivo božajo klitoris.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Maximize Ring

    Vas muči prezgodnja erekcija ali pa želite le malo dlje zdržati? Ponujamo vam preprosto, a učinkovito rešitev, to je ta erekcijski prstan, zahvaljujoč kateremu boste svojo zmogljivost dosegli na najvišji ravni.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih začetnikov do strokovnjakov za erotiko, ta prstan je primeren za vsakogar! Preplavil vas bo val užitka in zaljubili se boste v njegov mehak in plišast material z 2 edinstvenima teksturama. Je prilagodljiv, vzdržljiv in zasnovan tako, da vam pomaga povečati vzdržljivost in izboljšati kakovost vaše erekcije. Veselite se eksplozivnih vrhuncev, s tem prstanom bo šlo vse na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Ne pravijo zaman, da je tri čarobno število! Samo pomislite na tri prašičke ali tri orehe za Pepelko, potem pa bodite pozorni na ta trio erekcijskih prstanov. To je res vesel trio za impresivno erekcijo! Sestavljen je iz 3 žlebastih obročkov različnih premerov (2,6 / 3 / 3,5 cm) in je primeren ne samo za penis, temveč tudi za moda. Nosite vse naenkrat ali posebej!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Obroč za penis/moda, zasnovan tako, da vam pomaga doseči dolgotrajnejšo in močnejšo erekcijo z žgečkanjem klitorisa. 10 močnih vibracijskih funkcij zagotavlja izjemno stimulacijo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Butt Plug with Cockring & Ball Strap

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Preprosto vklopite, izklopite in uživajte v tem, kar želite, s tem analnim čepom, ki se poveže z obročem za penis in testise. Odkrijte vznemirljive občutke za zadnjimi vrati in hkrati na penisu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel 3 Heavy Silicone Cock Rings Black

    Za daljšo vzdržljivost in neverjetne orgazme! Ti 3 silikonski prstani znamke Rebel vas bodo očarali z žametno mehkim silikonskim materialom in tudi rahlo prožnostjo, zahvaljujoč kateri boste prstane enostavno nadelili in sneli. Uživajte v neverjetno trdi erekciji in stimulaciji zahvaljujoč kroglicam in utorom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Prilagodljiv in udoben TPR prstan iz delavnice Mister B. Uporabljate ga lahko na različne načine, tako da ga nosite na penisu ali na modih. Izdelan je v Evropi in se zaradi svoje prilagodljivosti rad prilagaja vašim potrebam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners T-shape Ball Splitter

    S tem iznajdljivim orodjem bodo vaša moda postala nepogrešljiv dragulj, saj jih elegantno razcepi in rahlo potisne naprej, tako da so videti večji in elegantnejši. Hkrati pa krči vaš penis pri korenu in tako podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Zabavajte se s tem silikonskim dodatkom, ki vam ne bo dvignil le moda, ampak tudi samozavest.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajoči prstan za partnerske igre in užitek. Ponaša se z zelo močnimi izbirami, ki se jim nihče ne more upreti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Prilagodljivi obroči za vaš penis in moda. Dali vam bodo pritisk, ki bo povečal in podaljšal vašo predstavo, hkrati pa boste uživali v močnejšem orgazmu. Obroče nosite skupaj ali ločeno, da preprečite pretok krvi in podaljšate erekcijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Izboljšajte svoje ljubljenje! Ta mehak in prožen vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma prilega moškemu naravi, hkrati pa vznemirljivo draži partnerkin klitoris pri ljubljenju. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten tudi za občutljiva področja. Izbirajte med 5 funkcijami vibracij in skupaj uživajte v blaženih vrhovih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Cockstars

    Set 6 različnih erekcijskih obročev za neskončno eksperimentiranje. Zagotovite svojemu penisu res trdo in dolgo erekcijo, ki jo dosežete le z uporabo erekcijskega obroča. Poiščite svojo najljubšo teksturo in ne želite, da bi vas lep TPE material presenetil s svojo prilagodljivostjo. Bo raje rožo ali sonce?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring priljubljene blagovne znamke Sport Fucker je erekcijski obroč in raztegovalka za moda hkrati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Ta genialni prstan bo vaši naravi dodal čar in moč, saj dvigne moda in penis ter jim da provokativen videz. Hkrati pa poveča občutljivost teh dveh organov, ker ju zategne in s tem zmanjša pretok krvi. Igrača je izdelana iz prijetnega elastičnega materiala, ki je udoben in hkrati higienski, če je ne pozabite oprati po vsaki uporabi s toplo milnico ali pa uporabite poseben izdelek namenjen čiščenju erotičnih pripomočkov.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta dvojni vibrirajoči obroč na daljinskem upravljalniku. Ali hrepeniš po intenzivnejšem ljubljenju? S tem prstanom bodo vaše želje uslišane!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 225 do 256 od 709 skupaj

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.