×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 10 - 14,9 cm

Elementi 33 do 64 od 76 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Lady in Red

    Ni vam treba samo ljubiti rdeče, da se zaljubite v ta vibrator. Ima tako osupljive lastnosti, da vas bo ob prvi uporabi oboževal. Narejen je iz razkošnega mehkega silikona in je čudovito prilagodljiv, zato se bom prilagodil vašim potrebam. Povabite svojo novo rdečo odejo v spalnico.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Če želite zagotoviti, da so vaše potrebe v celoti skladne, morate imeti univerzalnega pomočnika. Z vibratorjem Alice iz mehkega mehkega silikona z 12 možnimi funkcijami vibracij je enostavno. Je modernega, elegantnega dizajna, prijetnega na dotik in se morate dogovoriti za udobno srečanje. Dajmo, prevzamemo neverjetno vzdušje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Archenemy Black

    Sanjate o čutnih izkušnjah za zadnjimi vrati? Jasno je, da boste pri tem potrebovali priročno igračo! To je morda ta stimulator prostate iz Pretty Love. Ima gladko in domiselno ukrivljeno obliko ter vam omogoča funkcijo pulziranja na konici. Izberite 12 neverjetnih načinov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Ali potrebujete majhno orožje, ki ga lahko vedno nosite s seboj, če slučajno srečate volkodlaka, čarovnico, vampirja ali drugo pošast? S tem mini vibratorjem boste vedno pripravljeni in njegovih 10 funkcij vibriranja vas bo navdušilo z epsko močjo. Hkrati ga lahko združite s svojim najljubšim dildojem Lock On in dodatno podprete njegovo nedvoumno moč. Oborožite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 leti uporabe in 3 pogonskimi motorji zagotavlja stimulacijo lobanjskih stanj in klitorisa na širokem območju. Mehki silikon je tako poseben v koži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Play Things Teal

    Vam je všeč izbira? Vam jo bodo te tri igrače dale vsak večer? Se boste igrali z vibratorjem, realističnim didemom ali analnim čepom? Vsaka odločitev bo prava in z vsako igračo boste uživali v vznemirjenju in užitku. Torej pridi igrat!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S tako lahkoto, kot metulj pristane na roži, se ta vibrator dotakne vaše g-točke in jo zavibrira do norosti. Narejen je iz čudovito mehkega silikona, polni se preko USB kabla, moč tresljajev pa lahko izbirate z gumbom med krilci. Poletite v svet strasti, sreče in orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Vsestranski užitek in edinstvena elektrostimulacija! Ta vibrator ima obešalnik za stimulacijo klitorisa, uživali pa boste tudi v elektrostimulacijskih impulzih. Njegova velika glava bo božala točko G, klitoris pa bo užival v vibracijah 7 načinov. Uživajte v dotiku mehkega silikona, predvsem pa v vseh nekonvencionalnih občutkih, ki jih povzroča elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    To je Metal Mike, spoznajte! Je večnamenski kovinski vibrator, ki bo vzljubil vse občutljive dele vašega telesa. Ima domiselno obliko, končna krogla pa vam olajša rokovanje. Izdelan je iz luksuzne kovine, spodnji del pa je silikonski, prav v njem pa je gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Uživajte pod tušem, saj je vodoodporen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Elegantna školjka za vašo školjko! Ta popolno oblikovan luksuzni školjkasti vibrator vam bo dal intenziven notranji užitek, usmerjen v vedno tako občutljivo G-točko. Narejena je iz visokokakovostnega medicinskega silikona in je neverjetno mehka ter prijetna na dotik. Izbirajte med 30 funkcijami opojnega vibriranja in med njimi preklapljajte z daljinskim upravljalnikom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Doživite intimni užitek in navihano veselje spiralne površine tega vibratorja! Njegov igriv dizajn je na prvi pogled videti srčkan in nedolžen, vendar naj vas ne zavede. Ima veliko neverjetno moč. Izberite njegove 4 načine vibriranja in 3 hitrosti vibriranja in našli boste blaženo zadovoljstvo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta mini vibrator iz mehkega silikona s stimulativno teksturo. Primerno za vse erogene cone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotične igre - tudi pod vodo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vznemirljiva stimulacija kadarkoli in kjerkoli! Ta očarljiva in visokokakovostna igrača se bo odlično podala v tvojo vagino in spodnjice ter te bo razveselila kadarkoli in kjerkoli. Nosite ga lahko med sprehodom, gospodinjstvom, plesom ali nakupovanjem. Deluje na brezžičnem daljinskem upravljalniku, ki ga lahko imate v roki ali pa ga zaupate svojemu sogovorniku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Za najbolj natančno stimulacijo! Ta erotična igrača vas bo navdušila s svojo sposobnostjo intenzivne stimulacije na enem mestu. Ima 3 podaljške in z njim boste uživali tako v predigri kot v trenutkih samoljubja. Izbirajte med 10 načini vibriranja od nežnega do močnega in se mirno igrajte v vodi, saj je stimulator vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Bodite navdušeni nad kozmično energijo zvezdnega prahu! Tega še ni bilo tukaj, samo gledate unikatno igračo, ki je vrhunec elegance in neskončne ekstaze hkrati. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in močnih vibracij. Izgovorite svoje želje, zgrabite zvezdni vibrator in pretvorite svoje sanje v resničnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Odkrijte, razvajajte in eksplodirajte z orgazmičnim užitkom! Ta vibrator vam bo pomagal osredotočiti se na določene občutljive točke na telesu in jih neverjetno spodbudil. Izbirajte med 2 zamenljivima silikonskima nastavkoma in 10 načini vibriranja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Povabite k seksu čutne in tihe vibracije! Ta mini vibrator s končno vrvico vam bo ponudil 7 okusnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi neposredno na igrači bodisi z daljinskim upravljalnikom. Boste to zaupali svojemu kolegu? Uživajte v seksi draženju kot del predigre in si zagotovite najboljšo izkušnjo doslej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Zadušite se nad kozmično energijo astronomskega praga! Ne glede na to, kako trdi ste, iščete edinstveno igro, ki je met elegance in neskončne ekstaze. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in vibracij urina. Izpolnite si želje, izkopljite zvezdni vibrator in spremenite svoje sani v akcijo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Popolna kombinacija za vašega najboljšega prijatelja! Ta polnilna masažna glava je tako lepa in ljubka, da ne boste verjeli, kakšne močne vibracije ima v sebi! Njegov kratek ročaj se udobno prilega vaši roki, vibracije, usmerjene v okroglo glavo, pa vam masirajo celotno telo. Majhen, a pameten!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Ali lahko obdržiš skrivnost? Ta vznemirljiva skrivnostna igrača je! Je majhen vibrator, s katerim se boste popolnoma potopili v svet strasti. Njegove izjemno mehke nazobčanosti na silikonski glavi v obliki rože vam bodo dale neverjetno zadovoljiv občutek užitka. Vsaka posamezna zareza prenaša vibracije močnega motorja neposredno na vaše občutljivo mesto. Torej uživajte v blaženosti draženja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 76 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.