×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 10 - 14,9 cm

Elementi 65 do 76 od 76 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Popolna ugodnost za vse tiste, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta majhna ljubezen je narejena iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Imel bo čudno barvo in njegova tekstura vas bo naredila še boljšega, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Funkcija pulzirajočega tapkanja za vaš najbolj občutljiv del telesa! Ta kompakten in očarljiv vibrator Thoumping Touch proizvajalca Sweet Smile ima inovativno funkcijo tapkanja, ki vznemiri vaše zunanje občutljive predele. Njegova prilagodljiva krila zagotavljajo udobno in intuitivno rokovanje, izbirali pa boste lahko med 7 neverjetnimi načini!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Se sprašujete, kako narediti svoj analni užitek še bolj intenziven? Anal Fantasy Elite Collection je zbirka vrhunskih analnih pripomočkov za vse, ki želijo odkriti še več analnih užitkov, to pa vključuje ergonomski zatič in močne vibracije. Pridite izvedeti več o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    About Mega je očarljiv vibrator za hkratno stimulacijo klitorisa in G točke. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in en zamenljiv nastavek. Zasnovan je posebej za stimulacijo G točke in skriva 2 motorja. Nastavek ima dva konica, s katerima lahko stimulirate eno pesmico. Uporabite ga za klitoris in bradavice!

    109 €

    40,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Ford Pink

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Vendar pa to ni le stimulator v stilu "prisesov", je dobitnik nagrade iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris res razumel. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Misliš, da ne more doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air vam bo v nekaj sekundah omogočila močan orgazem zahvaljujoč občutku, ki bo zelo podoben sesanju. Preizkusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste vedno znova želeli.
    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    To je Metal Mitch, spoznajmo se! Je tanek večnamenski kovinski vibrator, ki vam bo pomagal stimulirati različna mesta, od klitorisa pred bradavicami do penisa. Ima gladko površino, zaobljeno konico in en gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Igrajte se z njim kjer koli in tudi pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrator Hype Flexi ni le na prvi pogled eleganten, ampak je tudi odločen, da izpolni vse vaše želje! Kot že ime pove, je izjemno prilagodljiv in hkrati iznajdljivo tanek, tako da res pride, kamor ga potrebujete. Ponuja vam 10 načinov vibriranja, preprosto upravljanje, čudovito mehak silikon, vodoodpornost in praktično polnjenje prek USB-ja.

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Razburljiva potreba v vsaki torbici! Ta srčkan mali vibrator vas bo omamil s svojimi močnimi vibracijami. Omogoča vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi bo preklapljal z gumbom in z vibratorjem lahko božate vagino in anal. Sploščena konica vam bo pomagala ciljati na prava mesta, vodotesnost pa bo zagotovila, da lahko vibrator vzamete v kadi ali pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Iščete majhen, a močan vibrator? Nalone Ian vas ne bo razočaral! Je kompakten, a zelo močan. Ponuja vam 20 funkcij vibriranja in vas bo presenetil z globokimi in intenzivnimi vibracijami. Kombinirajte ga z lubrikanti na vodni osnovi in povečali boste vaše navdušenje in zadovoljstvo!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 76 od 76 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.