×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 10 - 14,9 cm

Elementi 65 do 96 od 274 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Majhen, vodoodporen in primeren ne samo za potovanja, to je realističen vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima očarljivo obliko penisa z značilnim želodom in žilami. Ponuja vam 15 načinov vibriranja in vam nudi različne užitke tako v vagini kot v analnem. Ne pozabite uživati z njim v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Podvojite blaženost z analnim pripomočkom, ki binglja in se vrti. 7x P-Gyro lahko uporabljate z daljinskim upravljalnikom ali brez njega, da lahko izbirate med 7 nastavitvami a​d vibracij, ki pulzirajo in utripajo v vaši luknjici. Medtem se bo konica vrtela v krogu znotraj vas in se vrtela proti vaši sladki točki.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? S Pro 7x P Milker vam bo prav prišel tudi jez, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Preglejte svoje telo in uživajte v novih izkušnjah in nezemeljskih orgazmih z Driffom. Ima prijetno ukrivljeno obliko in se tako dotika točno pravih mest znotraj ali zunaj. Domiselno oblikovana glava ima stimulacijsko točko za še intenzivnejšo stimulacijo, Drift pa se prijetno segreje s pritiskom na gumb. Uživajte in se sprostite!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Ali si privoščite s prstom, mu želite začeti dajati boj? To bitje bo letelo! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igra, ki bo nadomestila vaš prst ali pa vibrator tako slab. Poskusite z njimi!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Blue

    Ali ste vedeli, da je tudi zrak lahko res razburljiv? Vendar pa morajo obstajati vakuumski valovi, ki raztrgajo vaš klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator z zmožnostjo nežnega sesanja, s katerim se nič ne primerja. Poleg tega je nadzorovan preko aplikacije in obljubljate tudi igre na daljavo. Pustite se, da vas odnese utripajoči orgazmični val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! Preden odidete od doma, mora izpasti vaš ček. Ne veste, kaj se bo zgodilo, a če ste pripravljeni, boste to tudi storili. Ta mala čarobna palčka je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen in izjemno močan vibrator, ki ga boste vzljubili sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Silikonski analni stimulator Bad-Boy je posebej oblikovan tako, da draži analni nasip in pri moških doseže njihovo občutljivo točko na zadnji strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Iščete pravega? Lepa nežna in priročna? Ta zmogljiv zajčji vibrator vas razdeli na 10 načinov tapkanja in 10 načinov vibriranja. Funkcija tapkanja povzroča premike od leve proti desni in z njimi občutno stimulira točko G. Manjša roka nato zavibrira pri klitorisu in ga seže v sedmo nebo. Neodvisno upravljajte motorje in se dotaknite orgazmičnega neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Pri Double Ecstasyju lahko doživite dvojno ekstazo na dva načina, saj lahko z njim hkrati stimulirate notranjo nožnico in klitoris ali hkrati stimulirate nožnico in analni del. Kaj boste najprej poskusili?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 274 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.