×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 10 - 14,9 cm

Elementi 129 do 160 od 274 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzel, vešč popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Bi se radi povzpeli na vrh, ki ga boste občutili s celotno vagino? Wave je vznemirljivo valovanje, ki odlično kopira zunanji del vagine in stimulira vaše naročje z 10 načini čutnih vibracij. Zaljubili se boste v fleksibilni silikon, iz katerega je izdelan vibrator Wave zaradi svoje svilnate mehkobe in vodoodpornosti. Naredite si lepo igračo, ki razume vaše telo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Radi potujete, a vam manjka strastnega spremljevalca? Ta mini vibrator Flirty Luxurious je pravi za vas! Zaradi svojih majhnih dimenzij je primeren ne samo za potovanja, temveč bo s svojim elegantnim videzom in dekoracijo v obliki kristala Swarovski razveselila vsako žensko z dobrim okusom. Flirty Luxurious je izdelan iz prvovrstnega svilnato mehkega silikona in čeprav je majhen, skriva ogromno moč, ki vas bo na resnično razkošen način popeljala na vrh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste tudi vi zaljubili v ta mali sladko rumeni vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Če imate raje preprostost, je Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi mini vibrator za vas: njegova funkcionalna oblika in preprosto upravljanje bosta poskrbela za užitek hitro in učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ste bili vedno trmasti? Heady je točno tisti igralec, ki ga potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih lahko preprosto zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika je kompaktna, ergonomska in tudi na otip. Headyja imejte vedno pri sebi in uživajte v njem, kadar koli želite – sami ali v dvoje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašega novega luksuznega dragega za neskončne trenutke strasti in neverjetnih orgazmov. Je močan, zato vas bo res zadovoljil, je prilagodljiv, zato se vam prilagaja, je silikon, zato vam bo prijeten, je vodoodporen, tako da vam bo všeč tudi pri kopanju, in je vodoodporen, zato nikoli ne zmanjka soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Gold

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vas bo na najučinkovitejši način popeljala v raj, saj cilja na točko G, hkrati pa stimulira klitoris in zajezico, kar je še huje pa se izkaže tudi s čudovito funkcijo ogrevanja. !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Se vam kdaj zdi, da Julie išče svojega Romea? Pravkar ste ga našli! In to ni kar koli Romeo, ima veliko osupljivih funkcij in tudi inovativen sistem, ki bo igral vašo celotno vagino, vključno s klitorisom. Njegov sodoben videz vas očara, pa tudi 10 intenzivnih načinov. Pridite se sprostite in se zadovoljite z anatomsko oblikovanim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Ali menite, da vaše posteljne igre v zadnjem času izgubljajo iskrico? Povabite v svojo spalnico vibrator tega para iz Pretty Love, ki vam bo pomagal ponovno prižgati ogenj strasti in vaju bo zares zagrel! Uporablja se med seksom, ko stimulira notranji in zunanji del nožnice, z vibracijami pa lahko okušamo tudi penis, zaradi česar se nožnica tudi prijetno zoži. Vendar pa bo postal tudi čudovit spremljevalec med uverturo, saj vam ponuja 12 načinov vibriranja, daljinski upravljalnik in svilnato mehko silikonsko površino. Prepustite se moči tega pametnega metulja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Iščete nekaj sprejemljivega in zadovoljivega? We-Vibe Touch X je najboljši vesel in najboljši vibrator vseh časov! Pomagal vam bo pri razbremenitvi napetosti po celem telesu, od česar lahko uživate v masažah od glave do pete, še posebej, če se boste razveselili in prekuhali svoj erogenski stožec. Uživajte z njo kdorkoli in vsako telo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj v nelagodju s končno ukrivljeno konico za udobno ciljanje, kjer koli ga potrebujete. Uživajte v 5 odličnih funkcijah, hidroizolaciji in moči na 1 AA bateriji, ki jo lahko dobite kadar koli in kjer koli. Si želiš vedno imeti orgazem pri roki? Moraš ga imeti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 274 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.