×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 15 - 19,9 cm

Elementi 33 do 64 od 313 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Gladys Pink

    Ta silikonska palica s 30 funkcijami vibracij je gladka in zaobljena masažna igrača, ki bo razkošna za vas in vašega partnerja. Oblika je brez šivov, gladka, s čudovito silikonsko prevleko in zaobljenimi konturami, ki bodo čudovito masirale kožo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Strastno se vrže znova in znova!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo na prvi pogled očaral s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo črno barvo. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske z nežnimi dražečimi izboklinami po celem telesu. Njegov spremenljiv premer povečuje razburjenje. Naj vas razbije do popolnega užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ta zlati vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožnnosti, je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nima več moči kot ta seks stroj, ki ima do 2000 vrtljajev na minuto! Uživajte bodisi v počasnem prodiranju bodisi v res hitrem in trdem jebanju z njim. Zahvaljujoč varnostnemu gumbu vam ni treba skrbeti, da bi vam igre ušle izpod nadzora, tako da lahko brez skrbi uživate v spoznanjih realističnega dilda. Dildo povežite z napravo, doživite občutek, da držite motorno žago v rokah in pokažite sebi ali svojemu nasprotniku dodatno moč prodiranja, ki vam jo lahko ponudi samo ročni vsestranski seks stroj Lovebots Thrust Bot.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Poseben napihljiv kavč z realistično oblikovanim vibratorjem. V srednjem delu sedeža je ojačan, ob straneh ima dva ročaja za enostavno rokovanje. Brezstopenjsko nastavljiva intenzivnost tresljajev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo rožnato barvo očaral že na prvi pogled. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Popoln vibrator v obliki črke U, namenjen tako G-točki kot klitorisu. Navdušil vas bo s svojo prilagodljivostjo, vsestranskostjo in funkcijami. Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in največji užitek. Narejen je iz 100% žametno mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvojna stimulacija in popolna masaža G-točke in klitorisa hkrati, to obljublja ta osupljivi Ares vibrator priljubljene blagovne znamke Adrien. Uživajte v njegovih ergonomskih oblikah in razveselite svoje intimne zabave na vse načine.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Black

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožne gredi je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ta roza-zlat vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Charles

    Ti vibratorji za ženske stimulirajo točko G s 30 funkcijami vibriranja in ergonomskim silikonskim koncem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Vibrator vijolične barve s končnim pomponom, ki je zasnovan tako, da boža vašo G-točko. Za majhen denar je zelo zabaven in ni se nujno, da se z njim igrate samo v vagini, ampak njegove vibracije zlahka seznanite s klitorisom ali prostato.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Si želite nekaj res realističnega, ki bo pripravljen na akcijo v vseh okoliščinah? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je zaradi večstopenjskega vibratorja, ki je skrit v ohišju, zelo močan in vas bo navdušil. Ta čudež je narejen iz patentiranega materiala, ki ga na otip ne boste prepoznali s prave človeške kože. Seveda je tudi varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je izjemno pameten dvojni stimulator P-Spot, ki ga je preprosto uporabljati. Rude-Boyjev srednje velik obseg zagotavlja čvrsto in prilegajočo se stimulacijo skupaj z masažo perineja.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate o lepi in kvalitetni odeji, ki bo poskrbela za vašo g-točko? Amyin vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik je neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Navdušite vas 6 strastnih načinov od vibracij do pulziranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem. Luxuriate je 7 palcev čistega vibracijskega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni je specialist za vašo točko G! Njegova učinkovita ukrivljena zasnova udobno doseže tudi G-točko ali prostato. Ima mehko silikonsko površino, zaradi česar je izjemno udoben in prijeten za uporabo. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mehki bel in lep Dream vibrator znamke Vibe Therapy bo izpolnil vse vaše sanje. Ima 7 načinov tihih, a močnih vibracij, v katere se bo vaše telo zaljubilo, ter domiselno in ergonomsko zasnovo te igrače. Izdelan je iz visokokakovostnega medicinskega silikona v kombinaciji z ABS plastiko in je popolnoma varen za telo in brez ftalatov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 313 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.