×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 15 - 19,9 cm

Elementi 65 do 96 od 313 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova stopnja razkošja - s pravim usnjem in pravo plemenito kovino

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Kozarec šampanjca v baru visoko nad strehami mesta, wellness hotel z neskončnim bazenom ali novi Satisfyer Luxury High Fashion iz poliranega aluminija – privoščite si ga, ker si to zaslužite. Prstan iz ekstra mehkega medicinskega silikona z lahkotno eleganco obdaja vašo piko in ga očara z osupljivo stimulacijo, ki temelji na tlačnih valovih Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Spoznajte Magnetick! Narejen je iz visokokakovostnega silikona, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zagotovljen orgazem je zagotovljen način, da izboljšate svoj najslabši dan! S svojo edinstveno tehnologijo Pleasure Air vam bo ta brezkontaktni stimulator klitorisa poskrbel za orgazem, kadar koli želite. Z njim boste uživali v občutku, podobnem sesanju, odkrili boste nove prijetne izkušnje in tudi najboljše vrhove, ki si jih boste vedno znova želeli.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte v veliko razburjenja za ugodno ceno. Ta očarljiv vijolični biserni vibrator vam bo pomagal ciljati na vsa občutljiva mesta, ki potrebujejo njegovo pozornost. Narejen je iz gladke in varne ABS plastike in vibrira z 2 baterijama AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Razvito za spodbujanje in povečanje orgazma! Ta čudovit domišljijski dildo je popolnoma ukrivljen in popolno oblikovan, da vam nudi edinstveno razburljivo doživetje! Natančno bo ciljal na G-točko in ga navdušil z močnimi tresljaji. Všeč so njegove značilnosti, oblika in neverjeten galaktični dizajn!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Hrepenite po neponarejenem in resničnem veselju? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd z zmogljivo funkcijo vibriranja, ki se upravlja preko daljinskega upravljalnika. Izpolnite svoje najgloblje sanje, strasti in želje z realističnim sanjskim vibratorjem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ta rdečelaska vam bo zlomila kolena zaradi močnih tresljajev, svilnato gladke površine in možnosti priklopa na trak. Njegov močan motor je opremljen s 5 nastavitvami vibracij s 5 ritmi in je polnilni. Močna končna priseska se bo prilepila na vsako gladko površino, v kateri boste uživali predvsem v kopalnici, saj je igrača vodoodporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Morate pregnati dolgčas in vzeti nekaj radosti sveta zase? Chris ti bo pri tem pomagal! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Zagotavljala vam bo popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam ne bodo počila kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi združuje fenomenalno stimulacijo klitorisa z vznemirljivo stimulacijo točke G. Dva popolnoma neodvisna motorja vas zagotovo popeljeta na vrh! V času intenzivnega razvoja in serije nam je uspelo ustvariti obliko, ki s svojo prilagodljivostjo popolnoma zadovoljuje ženski anatomiji. Ukrivljen konec draži vašo točko G, ko je popolnoma vstavljen, medtem ko široka in prilagodljiva izboklina vibrira vaš klitoris in zunanji del intimnih delov. Poleg tega vam bo res širok zaključek te igrače dal prijeten občutek popolne izpolnjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vam vibracije niso dovolj? Poleg tega vam bo vibrator Homunculus ponudil tudi vznemirljivo elektrostimulacijo. Zanj ni potreben vir, vsa moč seva neposredno iz njega. Opremljen je z 12 načini vibriranja in 5 stopnjami elektrostimulacije. In kaj več? Njegove funkcije lahko upravljate prek Bluetootha prek aplikacije na telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator z nadpovprečno zmogljivostjo! Ta prilagodljiv vibrator ima realistično obliko penisa, vključno z značilnim želodom in oblikovanimi žilami. Konča se z močnim priseskom, ki se oprime katere koli gladke površine in omogoča, da je vibrator združljiv s trakovi. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v igrači pod prho ali kopeli.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 313 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.