×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 2 - 2,9 cm

Elementi 65 do 96 od 179 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primerno je stimulirati takšne notranje poškodbe, kot je klitoris, je rezervoar, ima konec in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolico in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najboljša šminka v vaši torbici z ličili! Viblips ni karkoli šminka, je vibrator zabavne in diskretne oblike, ki ga imate lahko vedno s seboj. Vemo, da ni vse v videzu, ampak so pomembne tudi funkcije, zato lahko mirne vesti priporočamo Viblips, njegove vibracije so dih jemajoče!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo setev! Ni pa stimulator v stilu "prize", je polnilec za nadgradnjo iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris razumel. Njen mehki silikonski ustnik mu je nato ponudil 12 setvenih operacij in ga naredil tako dolgo, dokler ni mogel. Razveselite svoje biserske težave zaradi neverjetne stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? Ta majhna in izjemno gladka silikonska slušalka z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša razburljiva skrivnost v spodnjicah! Oblecite si čutne rožnate čipkaste tangice, vanje skrijte močan mini vibrator in prepustite krmilnik svojemu kolegu. Ali že izvajate določen scenarij? Ja! S tem kompletom boste vsako priložnost spremenili v vznemirljivo seksi izkušnjo, ki se ne konča nikjer drugače kot v postelji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Brskate po e-trgovini in se sprašujete, kaj potrebujete iz naše ponudbe? Pri tem vam bomo malo pomagali - ta srebrni vibrator zagotovo potrebujete in morate imeti! Ima 10 močnih zabavnih funkcij vibriranja, preprosto upravljanje ter gladek in mehak dotik. Z njim uživajte v različnih igrah in ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite prek kabla USB!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Predstavljajte si sebe! Močna vibracija določenega pravega mesta uporabnosti in sledite svoji blaženosti do legla. Je to isto, kar si želiš? Ti imaš! Tu je nov We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte v okusnih izkušnjah, ki prihajajo iz vašega anusa in še posebej vaše prostate. Ta majhen in kompakten stimulator prostate, ki je enostaven za uporabo, vas bo navdušil s svojo popolno obliko in vibracijami v spodnjem fleksibilnem delu. Razveselite prostato in presredek hkrati!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Iščete univerzalni vibrator za odkrivanje čudovitih učinkov vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko prilagajate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Naredite najboljše za svoj klitoris z največjo natančnostjo! Ta ergonomsko oblikovan stimulator klitorisa ima tanek zaobljen konec, s katerim lahko natančno ciljate na pravo mesto. Dotaknite se najvišjih vrhov, na katere se ne povzpnete, dokler ne najdete svoje najbolj vroče točke v klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Obožujete oralni seks in vse pametne jezike? Holey Trinity jih ima 3 in se veseli, da bo z njimi pobožal vsa vaša usmiljena mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bogey Pink

    Ali vaša g-točka hrepeni po užitku? Podarite mu ga z vibratorjem Pretty Love Bogey, katerega konica je zasnovana tako, da vam pomaga priti do tega kraja užitka. Ima neverjetnih 10 nastavitev vibracij in en gumb za upravljanje. Pojdite na absolutni vrh in uživajte v celotnem potovanju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Radi potujete, a vam manjka strastnega spremljevalca? Ta mini vibrator Flirty Luxurious je pravi za vas! Zaradi svojih majhnih dimenzij je primeren ne samo za potovanja, temveč bo s svojim elegantnim videzom in dekoracijo v obliki kristala Swarovski razveselila vsako žensko z dobrim okusom. Flirty Luxurious je izdelan iz prvovrstnega svilnato mehkega silikona in čeprav je majhen, skriva ogromno moč, ki vas bo na resnično razkošen način popeljala na vrh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja. Zaokroženi na pravem mestu, boste vedno znova uživali v vrhunskem užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati tudi sami. Povabite ga k ljubezni, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste tudi vi zaljubili v ta mali sladko rumeni vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Če imate raje preprostost, je Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi mini vibrator za vas: njegova funkcionalna oblika in preprosto upravljanje bosta poskrbela za užitek hitro in učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ste bili vedno trmasti? Heady je točno tisti igralec, ki ga potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih lahko preprosto zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika je kompaktna, ergonomska in tudi na otip. Headyja imejte vedno pri sebi in uživajte v njem, kadar koli želite – sami ali v dvoje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanjši dodatek k pulzatorjem Fun Factory. Ali radi raziskujete nove igre in vam je všeč inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial za pravo erotično igro za vas. To je mogoče, enostavno in v njem, tako da vam ga ni treba uporabljati eno leto. Poleg tega je to preprost način za doseganje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašega novega luksuznega dragega za neskončne trenutke strasti in neverjetnih orgazmov. Je močan, zato vas bo res zadovoljil, je prilagodljiv, zato se vam prilagaja, je silikon, zato vam bo prijeten, je vodoodporen, tako da vam bo všeč tudi pri kopanju, in je vodoodporen, zato nikoli ne zmanjka soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova inovativna znamka Dame Eva II vas bo navdihnila z vašo ljubeznijo. Eva II je samostojna in je ni treba držati, ker ima hud kril, ki ga vzame pod usta in položi na klitoris. Eva II je nežna, lahka, vodoodporna in predvsem učinkovita, kar je pri ženskah drugačno. V paketu boste našli elegantna tla polne velikosti, ki služijo tudi kot prostor za prihranek vaše male koristi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 179 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.