×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 2 - 2,9 cm

Elementi 129 do 160 od 179 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Iščete univerzalni vibrator, da bi odkrili čudovite učinke vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko določate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobro vzdušje za vse ženske! Dame, ta ličila vam bodo všeč! To je naravnost čudovit vibrator z zabavno obliko in mehkim materialom. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je zagotovo nekaj, nad čimer boste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, lep silikon in tesen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Majhen, a priročen vibrator, ki bo zadovoljil vse vaše erogene cone. Osredotočite na poševno konico klitoris, bradavice, penis ali katero koli drugo mesto, ki bo zahtevalo vibracije. Prilega se vaši dlani kot rokavica in vam omogoča izbiro med 5 načini vibriranja.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite zadovoljiti svojo G točko? Ta vibrator je zasnovan za vas! Je čudovito mehka, prilagodljiva in zasnovana natančno za stimulacijo vaše točke G s 16 načini vibracij. Njegova tanka oblika omogoča enostavno in nežno vstavljanje, potem pa je odvisno od vas, kako se boste z njim igrali!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste bili vedno neodločni? Heady je točno tista igrača, ki jo potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih enostavno zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika pa je kompaktna, ergonomska in tudi čutna. Imejte Headyja vedno ob sebi in uživajte z njim, kadarkoli želite – sam ali v paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Bodi dober s tem "bodi dober" vibratorjem iz Bswisha. Njen dizajn je večna klasika! Je eleganten, vodoodporen in vam ponuja 5 vznemirljivih funkcij. Dodajte isto stiskalnico in uživajte v živi hrani sami ali v pari.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Trimy je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele s sukano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Iščete igračo, ki bi služila obema kot paru? Ta edinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul bo z veseljem poskrbel za vaš užitek. Okrogla stran se lahko uporablja kot masturbator ali kot obroček okoli penisa. Oba konca lahko ciljano stimulirata klitoris. Ali pa se lahko spomnite drugega načina za upravljanje 10 močnih načinov vibriranja? Za domišljijo ni omejitev!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Elegantna školjka za vašo školjko! Ta popolno oblikovan luksuzni školjkasti vibrator vam bo dal intenziven notranji užitek, usmerjen v vedno tako občutljivo G-točko. Narejena je iz visokokakovostnega medicinskega silikona in je neverjetno mehka ter prijetna na dotik. Izbirajte med 30 funkcijami opojnega vibriranja in med njimi preklapljajte z daljinskim upravljalnikom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Doživite intimni užitek in navihano veselje spiralne površine tega vibratorja! Njegov igriv dizajn je na prvi pogled videti srčkan in nedolžen, vendar naj vas ne zavede. Ima veliko neverjetno moč. Izberite njegove 4 načine vibriranja in 3 hitrosti vibriranja in našli boste blaženo zadovoljstvo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Najboljše za prostato in presredek! RC Two Spot Massager je zelo prilagodljiv stimulator prostate z izbočeno konico in širokim, anatomsko oblikovanim dnom za stimulacijo presredka. Prevleka je iz zelo mehkega silikonskega materiala in njena uporaba je zelo enostavna in prijetna. Če radi uživate dolgo časa, potem je ta stimulator idealna igrača za vas, saj je primeren tudi za daljše nošenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Ali ob dolgih samotnih večerih sanjate o igrački, ki se popolnoma razume z vašim klitorisom? Nehajte sanjati in odkrijte vznemirljivo resničnost s pulznim stimulatorjem Divine Love. Ponuja vam 2 funkciji, od katerih prva zelo zvesto posnema oralni seks in boža vaš klitoris v prijetni odprtini. Druga lastnost je vibriranje na nasprotni strani, ki je prijetno valovito in vaša vulva bo navdušena nad njegovim dotikom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Bodite navdušeni nad kozmično energijo zvezdnega prahu! Tega še ni bilo tukaj, samo gledate unikatno igračo, ki je vrhunec elegance in neskončne ekstaze hkrati. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in močnih vibracij. Izgovorite svoje želje, zgrabite zvezdni vibrator in pretvorite svoje sanje v resničnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Jibbys je gladek klasičen vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele z dih jemajočo teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Želite izžarevati dobro počutje? Ta vibrator bo najbolj običajne dni spremenil v izjemne! Všeč vam bo njegov očarljiv bleščeč dizajn in močne vibracije, ki bodo pokvarile vaša občutljiva mesta. Izdelan je iz varnega materiala in njegovo delovanje je diskretno tiho. Privoščite si nekaj posebnega, saj si to zaslužite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nezemeljski užitek za vagino, točko G in klitoris hkrati! Ta vibrator ima pod površino masažne kroglice, ki se vrtijo in intenzivno masirajo G-točko. Poleg tega lahko tudi vibrira in s svojim gibljivim obešalnikom razveseljuje klitoris z tresljaji. Prepustite se dvema močnima motorjema in izberite 4 načine vrtenja kroglic v desno ali levo.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima eleganten kovinski zaključek in spominja na kronski dragulj. Njegov ukrivljen konec je idealen za natančno ciljanje točke G, nova generacija motorja F-1 pa vas bo navdušila s svojo neverjetno močjo nihanja. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Povabite k seksu čutne in tihe vibracije! Ta mini vibrator s končno vrvico vam bo ponudil 7 okusnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi neposredno na igrači bodisi z daljinskim upravljalnikom. Boste to zaupali svojemu kolegu? Uživajte v seksi draženju kot del predigre in si zagotovite najboljšo izkušnjo doslej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Si želite čutno pogladiti svojo notranjo občutljivo točko? Za to boste potrebovali kakovosten erotični pripomoček, kot je ta vibrator Staby. Ima dolgo ozko ohišje in je izdelano iz kakovostnega mehkega silikona, zato je popolnoma prijetno na dotik. Njegova konica spominja na želod in s pomočjo gumba lahko preprosto izbirate med 8 načini vibriranja in 2 jakosti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni na področju visokokakovostnih družabnih iger! Tudi ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj ga s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko vzamete kamor koli, navdušeni pa boste nad njegovim hitrim vibriranjem. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super prijetno razburjenje od klitorisa do G-točke! Ta fleksibilni vibrator poskrbi za vsa vaša občutljiva mesta. Ima domiselno teksturirano konico, ki se bo zelo čutno dotaknila vaše G-točke, nato pa široko podlago, oblikovano glede na žensko telo, ki bosta klitoris in presredek. V mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in se z vibratorjem morda celo odpravili na seksi sprehod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Ne glede na to, kakšni so vaši nameni, cilji vaših potovanj ali trenutne želje, obstaja Kyst, s katerim si boste vedno privoščili prijeten čas zase! Spominja na strastne ustnice, ki hrepenijo po poljubih in je narejena iz zelo prijetnega tekočega silikona. Pustite se zaslepiti z 10 funkcijami vibriranja in imejte Kyst vedno s seboj zaradi svoje majhnosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Zadušite se nad kozmično energijo astronomskega praga! Ne glede na to, kako trdi ste, iščete edinstveno igro, ki je met elegance in neskončne ekstaze. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in vibracij urina. Izpolnite si želje, izkopljite zvezdni vibrator in spremenite svoje sani v akcijo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 129 do 160 od 179 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.