×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija

Elementi 65 do 96 od 401 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Ste pripravljeni na brezmejne možnosti užitka? Zajčji vibrator Lush Kira ima dve točki vibracij in potisno, gugajočo in segrevajočo gred. Zajčja ušesa zagotavljajo stimulacijo klitorisa v slogu prostorskega zvoka. Kira zagotavlja 7 funkcij vibriranja, kar ponuja številne možnosti izbire! Silikon UltraSilk je na vašem telesu blagodejen. Magnetno polnjenje prek USB in je odporen na brizganje za enostavno čiščenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Za prijeten solo seks ali seks s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv in ima mehko teksturo. Vabi vas k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju. Opremljen je z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere. Je vibrator za pare, z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. 

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beck Purple

    Luksuzni silikonski vibrator za točko G je opremljen za intenzivno penetracijo in stimulacijo, zato vam zagotavlja neverjetne užitke noč za nočjo. Oblika te elegantne in elegantne igrače je gladka in rahlo ukrivljena z glavico, podobno penisu, da zagotovi popolno stimulacijo točke G in klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Razmišljate o primernem darilu za svojo najdražjo ali jo želite le razveseliti z nečim vznemirljivim? V tem razkošnem črnem kompletu ne boste našli 6 erotičnih igrač, v katerih bi lahko uživali skupaj. Si že predstavljate, kaj boste počeli z lisicami, masko in šimerom hkrati? Naj se vaše sanje uresničijo!

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Vam je malo dolgčas? Z Rush Nova vam bo dolgčas! Je priročna erotična igrača, ki vas bo dvojno razveselila, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja. Eden je zadolžen za vibracije, drugi pa sesa klitoris. Ali veste, kako doseči popoln užitek? Naj obe funkciji delujeta skupaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Dvojni vibrator priljubljene znamke Doc Johnson vas bo navdušil s popolnoma realističnimi občutki, ki jih boste ob njem doživeli. Uživajte v vaginalni in analni igri hkrati v enem samem trenutku in se prepustite v nebesa s to igračo, ki vam bo ponudila dvojno penetracijo, ki ni v moči niti najboljšega ljubimca, če nima dveh penisov .

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Whale

    Imamo še eno igračo za vse pare, ki želijo dodati malo soka svojemu spolnemu življenju! Whale iz Partner Toy vas bo na prvi pogled očaral s svežim dizajnom v skladu s sodobnimi trendi. Popestrite svojo izkušnjo s posteljnino, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj, Whale bo poskrbel za vas in vašega kolega hkrati.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Gladka in zaobljena glava tega vibratorja je ergonomsko nagnjena, da z lahkoto doseže vaše nedosegljivo območje užitka, medtem ko je par zajčjih ušes v najboljšem položaju za spodbujanje klitorisa z bleščečimi vibracijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrator, ki zagotavlja tisto, kar obljublja! Z njim se boste zabavali v dvoje in sami. Veselite se inovacij, novih izkušenj, veselja in vznemirjenja. In če se zadnje čase niste imeli dobro v postelji, ne skrbite, ta vibrator bo ponovno prebudil vašo strast!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Pucker je popolno oblikovan dvojni stimulacijski vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel vam ponovno ponuja nov izdelek, o katerem boste govorili in ob katerem boste kričali od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Elektrostimulacijski vibrator vam bo omogočil, da boste hkrati uživali v vznemirljivi elektrostimulaciji v kombinaciji s klasičnimi vibracijami in tako resnično božali vse živčne končiče vaših intimnih delov. Ne boste potrebovali več kablov ali napajalnikov, saj bo Mystim Daring Danny kar sam trepetal za vas. Ima učinkovita prevodna področja in vas bo stimulirala tako v vagini kot na klitorisu v enem samem trenutku.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 401 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.