×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija

Elementi 129 do 160 od 401 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Iščete pravega? Lepa nežna in priročna? Ta zmogljiv zajčji vibrator vas razdeli na 10 načinov tapkanja in 10 načinov vibriranja. Funkcija tapkanja povzroča premike od leve proti desni in z njimi občutno stimulira točko G. Manjša roka nato zavibrira pri klitorisu in ga seže v sedmo nebo. Neodvisno upravljajte motorje in se dotaknite orgazmičnega neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi združuje fenomenalno stimulacijo klitorisa z vznemirljivo stimulacijo točke G. Dva popolnoma neodvisna motorja vas zagotovo popeljeta na vrh! V času intenzivnega razvoja in serije nam je uspelo ustvariti obliko, ki s svojo prilagodljivostjo popolnoma zadovoljuje ženski anatomiji. Ukrivljen konec draži vašo točko G, ko je popolnoma vstavljen, medtem ko široka in prilagodljiva izboklina vibrira vaš klitoris in zunanji del intimnih delov. Poleg tega vam bo res širok zaključek te igrače dal prijeten občutek popolne izpolnjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Pri Double Ecstasyju lahko doživite dvojno ekstazo na dva načina, saj lahko z njim hkrati stimulirate notranjo nožnico in klitoris ali hkrati stimulirate nožnico in analni del. Kaj boste najprej poskusili?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S tem zajčkom boste zlahka imeli veliko noč vsak dan! Je seksi realistične oblike, barve karoserije in skriva dva močna motorja. En motor je v konici, drugi pa v stimulatorju klitorisa, kar obljublja dih jemajoče dvojno božanje. Je tudi zelo prilagodljiv, zato se prilagaja vašim obrisom in doseže najbolj občutljiva mesta z želeno natančnostjo. Izbirajte med 30 intenzivnimi načini vibriranja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect je neverjetno vsestranska: prepustite se razvajanju z vibracijami dveh zmogljivih motorjev in čutnemu napolnjevanju z napihljivim koncem gredi. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna in navihana igrača za strastne pare, ki želijo uživati v še intenzivnejši ljubezenski izkušnji! Zuna je parni vibrator, ki bo med seksom spodbudil oba partnerja hkrati. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite igračo ali jo nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, ki bodo navdušile točko G, klitoris in penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnem vibratorju in hrepenite po vznemirljivih vibracijah? Spoznajte Austina! Njegova očarljiva pristna oblika vas bo popolnoma očarala in kaj več, ko začnete odkrivati 20 načinov vibriranja. Poleg tega bo Austin zaradi krajše naramnice božal vaš klitoris, moč tresljajev pa lahko določite preko daljinskega upravljalnika. Vibrator pritrdite s končnim priseskom na gladko površino in uživajte v prostoročni vožnji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Real Body Magic Ram

    Iščete nekaj res pristnega? Ta realističen penis z realističnimi funkcijami naprej in nazaj vas bo navdušil! Njegova elektromagnetna tehnologija je njegovo skrivno orožje, material TPE pa je zanesljivo podoben človeški koži. Dotaknite se ga in nenadoma ga boste želeli povabiti k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trojna 10-stopenjska stimulacija v mogočni mali igrači! Naj vam teksturiran del sega do kolen s čudovito debelim obsegom in tankimi naramnicami, ki so prilagodljive in oblikovane tako, da vas ovijejo v čisti užitek. "Komolec" del je upogljiv, zato se Petite Ticker popolnoma prilagodi vašemu telesu. S krmilnikom izberite stopnjo stimulacije, ki jo želite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova razvije klitoris z močnimi pritiski, G-točko pa z možnimi vibracijami. Ta silikonski vibrator se prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo, ki spodbuja živahno kontrolo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 401 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.