×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 65 do 96 od 181 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo Gumbom bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte v veliko razburjenja za ugodno ceno. Ta očarljiv vijolični biserni vibrator vam bo pomagal ciljati na vsa občutljiva mesta, ki potrebujejo njegovo pozornost. Narejen je iz gladke in varne ABS plastike in vibrira z 2 baterijama AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Razvito za spodbujanje in povečanje orgazma! Ta čudovit domišljijski dildo je popolnoma ukrivljen in popolno oblikovan, da vam nudi edinstveno razburljivo doživetje! Natančno bo ciljal na G-točko in ga navdušil z močnimi tresljaji. Všeč so njegove značilnosti, oblika in neverjeten galaktični dizajn!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiv črnec z dolžino 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična slika v podobnih žilah in dobro bo, da ostanete skupaj z veliko mero užitka. Uporabili so tudi vibracije vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je predvajalnik izrezan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Morate pregnati dolgčas in vzeti nekaj radosti sveta zase? Chris ti bo pri tem pomagal! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Zagotavljala vam bo popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam ne bodo počila kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Obožujete presenečenja? Ko ta dildo pomočite v vročo barvo, spremeni barvo! Visoka temperatura spremeni njegovo barvo v vesoljsko vijolično, sobna temperatura pa v neonsko roza. Zaljubite se v njegov izjemno prijeten material in močne vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Ali menite, da potrebujete nekaj vibrirajočega? Poleg svoje dolžine vas bo ta velik dildo navdušil tudi s svojo sposobnostjo vibriranja, neverjetno pristnim materialom in praktičnim priseskom. Tehnologija Sensa Feel zagotavlja mehko in gladko površino ter hkrati močno in močno jedro. Zaljubite se v realističnega velikana z vibracijami kot bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ta rdečelaska vam bo zlomila kolena zaradi močnih tresljajev, svilnato gladke površine in možnosti priklopa na trak. Njegov močan motor je opremljen s 5 nastavitvami vibracij s 5 ritmi in je polnilni. Močna končna priseska se bo prilepila na vsako gladko površino, v kateri boste uživali predvsem v kopalnici, saj je igrača vodoodporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiva bodica dolga 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primerno je stimulirati takšne notranje poškodbe, kot je klitoris, je rezervoar, ima konec in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolico in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Space Rider 3000

    Svetleč vibrator iz mehkega materiala vas bo očaral s svojo obliko in tudi diskretno tihimi tresljaji.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična slika v podobnih žilah in za vas se splača biti skupaj z veliko mero milosti. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo navdušil le s svojim realističnim videzom, temveč tudi z vznemirljivimi funkcijami. Njegovo rahlo ukrivljeno telo bo udobno doseglo vašo najbolj občutljivo točko in jo spodbudilo z močnimi vibracijami. Classic Slim je izdelan iz mehkega silikona, ki je prijeten na dotik in tudi varen za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Ali res potrebujete, da bi bil vaš novi vibrator izjemno stimulativen? Evan je tukaj za vas! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Fleksibilni stimulacijski izrastki bodo poskrbeli za popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam zaradi tega ne počijo kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Ena lepša od druge! Ta komplet vsebuje 5 realističnih vibratorjev različnih barv. Imajo popolnoma pristno obliko, čutno vibrirajo in so narejene iz prijetnega gel materiala? Kako ravnate z njimi? Boste imeli enega za vsak dan v tednu ali boste komplet naročili skupaj s prijatelji?

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 181 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.