×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 97 do 128 od 181 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Kaj videti na svet skozi rožnata očala? Ta realistično oblikovan vibrator z žilasto teksturo in zoženim želodom se prilagaja vašemu užitku. Primeren je za začetnike v smislu erotičnih pripomočkov, pa tudi za izkušene ljubitelje. Njegova velikost in oblika bosta prisluhnila vašemu telesu in prevzeli vas bodo orgazmi, ki vam jih prinesejo rožnata očala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Nereos vibrator vas bo navdušil s svojo dodatno stimulativno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Svetlo roza vibrator svetovno priljubljene blagovne znamke Evolved. Ima edinstveno funkcijo povečanja moči, kar pomeni, da vam zagotovi 10-sekundni izbruh največjega vibriranja v trenutku, ko o tem spregovorite sami. Poleg tega ima popolnoma spodbuden realistično oblikovan želod in 8 edinstvenih hitrosti. Konča se z učinkovitim priseskom, zahvaljujoč kateremu lahko uživate tudi v svojih najljubših prostoročnih igrah.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi sposobnostmi, ki bo povečalo vaš intimni užitek. Njena seksi realistična oblika v podobno majhnih žilah in izrazit želod vas bosta skupaj z dolgo dolžino navdala s poželenjem. Uživali boste tako v močnih vibracijah kot v prijetnem silikonu, iz katerega je igrača narejena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Ali hrepeniš po razburjenju in raznolikosti? Ti štirje erotični dodatki bodo v vašo spalnico prinesli še več čutne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah z rokavom za penis in ne pozabite se ljubiti z vibrirajočim obročkom, ki vam lahko da okus skupnega vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Na kaj zagotovo poskusiti staviti in izbrati preverjeno klasiko? Gospod. Right je prilagodljiv vibrator z domiselno ukrivljeno obliko, ki bo dosegel vašo občutljivo g-točko. Izbirajte med ponujenimi stopnjami hitrosti in se prepustite čudovitemu vrhuncu dobrega počutja in zadovoljstva!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Benelos vibrator vas bo navdušil s svojo genialno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo zadušil s svojo realistično vizijo, tudi z vznemirljivimi lastnostmi. Dobro zaščiteno telo vašega telesa bo na udoben način doseglo vašo najboljšo točko in ga vzbudijo možne vibracije. Classic Slim je narejen iz mehkega silikona, ki je sprejemljiv na otip in tudi kuhan za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je bil nadgrajen in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta moderna igrača se prilagodi vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, vznemirja in sproža najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko kombinirate z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnimi erotičnimi videi ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svojo bolečino.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Ali včasih hrepenite po nežnih vibracijah, drugič po močnih tokovih užitka? Louver je vibrator z 10 funkcijami vibriranja, ki omogoča oboje. Poleg tega ima praktičen ergonomski ročaj in mehko silikonsko ohišje s polrealističnim bitjem in teksturo za prijetna doživetja. Uživajte v njem sami ali odkrijte njegove funkcije vibriranja v paru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Če želite zagotoviti, da so vaše potrebe v celoti skladne, morate imeti univerzalnega pomočnika. Z vibratorjem Alice iz mehkega mehkega silikona z 12 možnimi funkcijami vibracij je enostavno. Je modernega, elegantnega dizajna, prijetnega na dotik in se morate dogovoriti za udobno srečanje. Dajmo, prevzamemo neverjetno vzdušje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomočnik za pravi orgazem! Real Vibration M je očarljiv vibrator iz zelo prijetnega silikona, s katerim boste sprostili svojo domišljijo. Je rahlo realističen in vam ponuja 7 intenzivnih funkcij in 4 načine intenzivnosti. Spogledujte se z njim in dosezite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Wand

    Ta stilistka iz California Exotics izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavljajo sodobne erotične igrače. Narejen je iz prijetno mehkega in tudi upogljivega silikona, ima 10 funkcij vibracij, njegov gibljiv vrat pa vam omogoča, da pridete točno do mesta, ki zahteva največ tresljajev. V njegovih drobovjih je močan motor, ki se polni preko USB-ja, hkrati pa je vodoodporen in enostaven za uporabo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njeno telo je hrepenilo po igrači z oblinami, ki bi jo razumela. Hrepenel je po fleksibilnosti in popolni prilagoditvi. In potem ga je našla. Očarljiva ljubimka vijolične barve, ki izžareva užitek. Potreboval je le en pritisk na gumb, da je zavibrirala zanjo, in globoko v njeni špranje je užival v neskončno močnih vibracijah. In potem se je tresla.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Osupljiv vibrator z dvema uporabnima koncema! Po eni strani bo okrogla glava razveselila tako vaša zunanja občutljiva mesta kot tudi utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo božala od znotraj prav tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba ponujata 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Pustite, da vas razsvetlijo zlata barva in vznemirljive lastnosti tega čudovitega vibratorja! Njegov dizajn je lepo pristen in njegovo telo je rahlo ukrivljeno. Ponaša se z realistično izdelavo, podrobnimi žilami in značilnim želodom. Vendar pa so vibracije končnega kolesa najboljše. Odkrijte, kaj zmore ta zlati čeden moški.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je LiLie in je prijetno tanek in prožen. Zaradi svoje tankosti bo prišel povsod in ne bo motil niti med seksom, ko bo lahko z vibracijami dražil klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo zadušil s svojo realistično vizijo, tudi z vznemirljivimi lastnostmi. Dobro zaščiteno telo vašega telesa bo na udoben način doseglo vašo najboljšo točko in ga vzbudijo možne vibracije. Classic Slim je narejen iz mehkega silikona, ki je na otip sprejemljiv in tudi za telo kuhan.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Ombra Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Polnilna Vive Ombra spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina z elegantnim videzom in dinamično obliko, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 181 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.