×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 97 do 128 od 231 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primerno je stimulirati takšne notranje poškodbe, kot je klitoris, je rezervoar, ima konec in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolico in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Space Rider 3000

    Svetleč vibrator iz mehkega materiala vas bo očaral s svojo obliko in tudi diskretno tihimi tresljaji.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična slika v podobnih žilah in za vas se splača biti skupaj z veliko mero milosti. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo navdušil le s svojim realističnim videzom, temveč tudi z vznemirljivimi funkcijami. Njegovo rahlo ukrivljeno telo bo udobno doseglo vašo najbolj občutljivo točko in jo spodbudilo z močnimi vibracijami. Classic Slim je izdelan iz mehkega silikona, ki je prijeten na dotik in tudi varen za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Ali res potrebujete, da bi bil vaš novi vibrator izjemno stimulativen? Evan je tukaj za vas! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Fleksibilni stimulacijski izrastki bodo poskrbeli za popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam zaradi tega ne počijo kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Elegantna in teksturirana za lažji oprijem ta elegantna kromirana oblika zagotavlja močne vibracije v dolgem, vitkem delu, ki se zaključi z gladko, izbočeno konico.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Ena lepša od druge! Ta komplet vsebuje 5 realističnih vibratorjev različnih barv. Imajo popolnoma pristno obliko, čutno vibrirajo in so narejene iz prijetnega gel materiala? Kako ravnate z njimi? Boste imeli enega za vsak dan v tednu ali boste komplet naročili skupaj s prijatelji?

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Ste pripravljeni na nepozabno erotično avanturo? Ta igrača vas osupne z 12 funkcijami vibriranja in stranskega utripanja za največji užitek. Zahvaljujoč priseski na koncu lahko uživate v vaginalni in analni igri brez uporabe rok, primerna pa je tudi za kombinacijo z ustreznimi pasovi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Brskate po e-trgovini in se sprašujete, kaj potrebujete iz naše ponudbe? Pri tem vam bomo malo pomagali - ta srebrni vibrator zagotovo potrebujete in morate imeti! Ima 10 močnih zabavnih funkcij vibriranja, preprosto upravljanje ter gladek in mehak dotik. Z njim uživajte v različnih igrah in ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite prek kabla USB!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Kaj videti na svet skozi rožnata očala? Ta realistično oblikovan vibrator z žilasto teksturo in zoženim želodom se prilagaja vašemu užitku. Primeren je za začetnike v smislu erotičnih pripomočkov, pa tudi za izkušene ljubitelje. Njegova velikost in oblika bosta prisluhnila vašemu telesu in prevzeli vas bodo orgazmi, ki vam jih prinesejo rožnata očala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Nereos vibrator vas bo navdušil s svojo dodatno stimulativno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Svetlo roza vibrator svetovno priljubljene blagovne znamke Evolved. Ima edinstveno funkcijo povečanja moči, kar pomeni, da vam zagotovi 10-sekundni izbruh največjega vibriranja v trenutku, ko o tem spregovorite sami. Poleg tega ima popolnoma spodbuden realistično oblikovan želod in 8 edinstvenih hitrosti. Konča se z učinkovitim priseskom, zahvaljujoč kateremu lahko uživate tudi v svojih najljubših prostoročnih igrah.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya je okusno oblikovan osebni masažni aparat, ki je naravno ukrivljen za zunanjo in notranjo stimulacijo. Z intuitivnim upravljanjem z vmesnikom s tremi gumbi, ki ga je mogoče zakleniti, so močne vibracije šepetajoče tihe za popolno diskretnost. Vsak masažni aparat je vodoodporen za popolno higieno in užitek v kadi ali prhanju.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi sposobnostmi, ki bo povečalo vaš intimni užitek. Njena seksi realistična oblika v podobno majhnih žilah in izrazit želod vas bosta skupaj z dolgo dolžino navdala s poželenjem. Uživali boste tako v močnih vibracijah kot v prijetnem silikonu, iz katerega je igrača narejena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva srečna konca v enem nepozabnem filmu Chick Flick! Ta izkušnja z dvojno glavo ponuja nežno ukrivljeno rebrasto steblo na enem koncu, ki je oblikovano tako, da z lahkoto doseže točko G, medtem ko drugi konec zagotavlja vznemirljiv občutek miganja, kjerkoli si ga najbolj želite. Povečajte vibracije in hitrost miganja z neodvisno nadzorovanimi motorji in odkrijte globoko zadovoljstvo dobro izdelane dvojne funkcije.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Ali hrepeniš po razburjenju in raznolikosti? Ti štirje erotični dodatki bodo v vašo spalnico prinesli še več čutne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah z rokavom za penis in ne pozabite se ljubiti z vibrirajočim obročkom, ki vam lahko da okus skupnega vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi sposobnostmi, ki bo povečalo vaš intimni užitek. Njena seksi realistična oblika v podobno majhnih žilah in izrazit želod vas bosta skupaj z dolgo dolžino navdala s poželenjem. Zmogljive tresljaje, ki jih nadzoruje vrteče kolo, vas bodo razveselili in prijeten silikon, iz katerega je igrača narejena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Iščete očarljivega ugajalca z omamnimi vibracijami? In kaj menite o tem vijoličnem lepotcu? Ima osupljivo realističen dizajn in njegova oblika bo odlično ciljala na točko G. Uživajte v dotiku mehkega silikona in še posebej v njegovih razburljivih funkcijah!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Na kaj zagotovo poskusiti staviti in izbrati preverjeno klasiko? Gospod. Right je prilagodljiv vibrator z domiselno ukrivljeno obliko, ki bo dosegel vašo občutljivo g-točko. Izbirajte med ponujenimi stopnjami hitrosti in se prepustite čudovitemu vrhuncu dobrega počutja in zadovoljstva!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Benelos vibrator vas bo navdušil s svojo genialno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Ste pripravljeni na spolno raziskovanje naslednje stopnje? Povečajte svoj užitek z Vibe & Tease, našim vibratorjem z več hitrostmi. Ta vsestranska močna naprava vam omogoča mešanje in kombiniranje - uporabite samo vibrator ali pritrdite konico za draženje za še bolj vznemirljivo spolno izkušnjo!​

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 231 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.