×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 129 do 160 od 231 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo zadušil s svojo realistično vizijo, tudi z vznemirljivimi lastnostmi. Dobro zaščiteno telo vašega telesa bo na udoben način doseglo vašo najboljšo točko in ga vzbudijo možne vibracije. Classic Slim je narejen iz mehkega silikona, ki je sprejemljiv na otip in tudi kuhan za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Scorpion Teal

    Ta zelo zmogljiv vibrator, ki je zasnovan tako, da je videti kot škorpijonov rep, ima široko rebrasto steblo, ki je dolgo in prožno z debelim dnom, ki je prijazno do oprijema.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je bil nadgrajen in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta moderna igrača se prilagodi vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, vznemirja in sproža najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko kombinirate z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnimi erotičnimi videi ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svojo bolečino.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Courage Violet

    Izkoristite priložnost, sprejmite izziv, zberite se pogum in odkrijte doslej neznani svet z razkošnim vibratorjem Zalo Courage s kamnom Swarovski. Njegova elegantna oblika in domiselna oblika bosta odprla vrata intenzivnim orgazmom! Ima funkcijo ogrevanja, tako da se lahko segreje na temperaturo človeškega telesa v 3 minutah in lahko uživate v pristnih izkušnjah. Najboljša pa je pri tej igrači nedvomno gibljiva glava, ki se lahko upogne do 360 °.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Ali včasih hrepenite po nežnih vibracijah, drugič po močnih tokovih užitka? Louver je vibrator z 10 funkcijami vibriranja, ki omogoča oboje. Poleg tega ima praktičen ergonomski ročaj in mehko silikonsko ohišje s polrealističnim bitjem in teksturo za prijetna doživetja. Uživajte v njem sami ali odkrijte njegove funkcije vibriranja v paru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomočnik za pravi orgazem! Real Vibration M je očarljiv vibrator iz zelo prijetnega silikona, s katerim boste sprostili svojo domišljijo. Je rahlo realističen in vam ponuja 7 intenzivnih funkcij in 4 načine intenzivnosti. Spogledujte se z njim in dosezite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Če želite zagotoviti, da so vaše potrebe v celoti skladne, morate imeti univerzalnega pomočnika. Z vibratorjem Alice iz mehkega mehkega silikona z 12 možnimi funkcijami vibracij je enostavno. Je modernega, elegantnega dizajna, prijetnega na dotik in se morate dogovoriti za udobno srečanje. Dajmo, prevzamemo neverjetno vzdušje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Wand

    Ta stilistka iz California Exotics izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavljajo sodobne erotične igrače. Narejen je iz prijetno mehkega in tudi upogljivega silikona, ima 10 funkcij vibracij, njegov gibljiv vrat pa vam omogoča, da pridete točno do mesta, ki zahteva največ tresljajev. V njegovih drobovjih je močan motor, ki se polni preko USB-ja, hkrati pa je vodoodporen in enostaven za uporabo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njeno telo je hrepenilo po igrači z oblinami, ki bi jo razumela. Hrepenel je po fleksibilnosti in popolni prilagoditvi. In potem ga je našla. Očarljiva ljubimka vijolične barve, ki izžareva užitek. Potreboval je le en pritisk na gumb, da je zavibrirala zanjo, in globoko v njeni špranje je užival v neskončno močnih vibracijah. In potem se je tresla.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Ombra Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Polnilna Vive Ombra spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina z elegantnim videzom in dinamično obliko, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je LiLie in je prijetno tanek in prožen. Zaradi svoje tankosti bo prišel povsod in ne bo motil niti med seksom, ko bo lahko z vibracijami dražil klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Pustite, da vas razsvetlijo zlata barva in vznemirljive lastnosti tega čudovitega vibratorja! Njegov dizajn je lepo pristen in njegovo telo je rahlo ukrivljeno. Ponaša se z realistično izdelavo, podrobnimi žilami in značilnim želodom. Vendar pa so vibracije končnega kolesa najboljše. Odkrijte, kaj zmore ta zlati čeden moški.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo zadušil s svojo realistično vizijo, tudi z vznemirljivimi lastnostmi. Dobro zaščiteno telo vašega telesa bo na udoben način doseglo vašo najboljšo točko in ga vzbudijo možne vibracije. Classic Slim je narejen iz mehkega silikona, ki je na otip sprejemljiv in tudi za telo kuhan.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Se ne morete prepustiti klasiki? Tudi mi ne, zato smo v našo ponudbo vključili ta vibrator s klasično, znamenito obliko, ki pa skriva presenetljivo skrivnost. To je resnično zmogljiv napreden motor, ki proizvaja tresljaje od nežnih do resnično divjih. Izbirajte med 10 hitrostmi in uživajte v pravem užitku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Osupljiv vibrator z dvema uporabnima koncema! Po eni strani bo okrogla glava razveselila tako vaša zunanja občutljiva mesta kot tudi utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo božala od znotraj prav tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba ponujata 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Vsaka sodobna ženska hrepeni po izdelkih, ki gredo s časom, so estetski, kakovostni in hkrati učinkoviti. Blagovna znamka Mae B je prisluhnila tem željam in pripravila ta čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam sodobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Iščete svojo prvo ali preverjeno klasiko? Ta večstopenjski vijolični vibrator z zasukano površino bo pravi. Tako vas bo zadovoljil, da vam bo zlomil kolena, v njegov super gladek TPR material na površini se boste ob prvem dotiku zaljubili in počakali, dokler ne boste občutili tresljajev. Ni kaj čakati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njena valovita oblika vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko."

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap ponuja dva načina stimulacije: tapkanje in vibriranje, oba pa sta opremljena z 10 različnimi načini. Poleg tega trije motorji skupaj zagotavljajo prijeten trenutek za uporabnika. Swap je popoln vibrator za stimulacijo točke P ali G.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se v ta vibrator s priročno drsno kroglico, ki bo dražila in uživajte v občutljivi točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je edinstven vibrator, ki so ga oblikovale ženske za ženske. Na prvi pogled vas bo očaralo njegovo svilnato mehko silikonsko ohišje, ki ga tvorijo vrste gub in je odlično oblikovano, tako da se udobno prilega vaši roki. Tako bo dotik vibratorja Iroha Zen popolnoma prijeten, ga razdražil, zasukal in pustil, da vaša vagina podleže tako vznemirljivim občutkom, da boste lahko v najbolj zadovoljnih orgazmičnih stanjih nekaj minut lebdeli nad tlemi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njegova univerzalna zasnova vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko."

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Vsaka ženska, ki je mlada, zamudna, estetska, kvalitetna in hitro delujoča študentka. Za te želje je odgovorna blagovna znamka Mae B, ki je pripravila čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam podobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 231 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.